Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 47

• 75 380
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Злодеида, много полезен пост. Simple Smile За суха кожа погледни кремовете за тяло на Дав в кръгли кутии или лосиона на Garnier в червена бутилка. За шампоан - Elseve Extraordinary Clay. За крем за суха кожа не мога да помогна, за съжаление, защото съм с мазна. Дано другите момичета се включат.

Благодаря за препоръката. Сега ще си ги запиша в бележки и ще ги закупя като ми приключат наличните.

# 466
  • София
Злодеида, откъде го взимаш термоспрея за изправяне?

# 467
Ама този спрей защо е в темата?Не е от евтините...
Може да се поръча от SELENA ES.

# 468
Аз написах в началото на поста, че не знам дали е евтин. Според мен щом го ползвам 12 месеца и купувам за 20 лв е евтин. Аз разбивам количеството на времето. Купувала съм го от фризьорката ми, но и онлайн може да се намери.

# 469
Аз също го имах, даже доста повече от 12 месеца. И много хубаво мирише и косата остава по-дълго права.

# 470
Момичета,така съм съгласна,извинявам се.
По принцип и аз деля на времето за ползване и излиза доста евтино,но сега не се сетих Heart

# 471
  • Gotham City
Много благодаря за съветите!
Този на Мейбълин го имам, но сякаш нещо не ми допада в текстурата и покривността.
От този на Катрис видях клипче, изглежда обещаващо, май него ще взема, дано уцеля цвета, това винаги ми е най-трудно

# 472
Моят е 030 sand beige, няма много избор - 4 цвята са. Първите два са за много светли кожи, като 020 и розовее доста, а първия да не кажа, че е направо бял, пък аз не съм с тъмна кожа. Даже сега през лятото като почернея 030 може и да ми е светъл, в момента ми е точно 1:1 с моя цвят на кожата.

# 473
  • София
Аз съм ползвала няколко фдн-на на Катрис, всичките оксидираха много и потъмняваха след час, два.

# 474
Категорично не оксидира и остава на лицето от сутрин до вечер. Обаче аз малко трудно го нанасям. С пръсти не можах успешно, само с яйцето при мен се получава добре.
Не е подходящ за суха кожа.

# 475
Аз взех на Катрис фон дьо тен, не ми потъмнява, не седи мазен, не изсушава/ аз съм със суха кожа/. Исках да взема водоустойчив но нямаше моя цвят и взех друг. Доволна съм.

# 476
Има ли доволни от сапуна с магарешко мляко Лактасинум?

# 477
Здравейте искам да си купя двуфазен лосион за премахване на грим от очите. Колебая се между този на Avon и този на Cien (от лидл). На биотен съм ползвала, но много мазно ми влизаше в очите и едвам го изразходих.

# 478
  • Бургас
На Нивеа е много хубав двуфазният почистващ продукт.

# 479
  • Сливен
Може да си направиш домашен розова вода и масло от жожоба,съотношението по спомен е 2:1.

Общи условия

Активация на акаунт