СПАМ Тема (за готини хора от "Семейни отношения" и други места)

• 33 847
  • 1 030
  •   1
Отговори
# 735
Пък на мен ми се доспа.

Толкоз рано?! Да не е дошъл доктора на Джулая, а ти да й се правиш тука на приятелка?!

# 736
Ко има в тая салаДа??? Не я ли изЕде вече? Мрън мрън.... колко парЕ?

Ако Жули почне да пребива "нападателите" може да му нараним егото на доктУра.... блузката с деколте остава! И по-добре без сютен... за зрънчо ефект!

# 737
гледам австрийския негър, не е зле, бих го взела да ми попее

# 738
  • Тра-ла-ла

Ма,да... След като всички се навечеряхте... Grinning Аз огладнях заради вашите коментари, не от нещо друго!
Друго трябваше да ти се прави докато ни четеш, той за папкане си мисли hahaha

ако е необходимо с два сютюена.
За да удуша с тях нападателите ли? Joy

Ако Жули почне да пребива "нападателите" може да му нараним егото на доктУра.... блузката с деколте остава! И по-добре без сютен... за зрънчо ефект!
Ох, падам Joy Вярно не помислихме за мъжкото самочувствие на доктора. Ако го смачкаме - после може да не успее да вдигне самолета Tired

# 739

Мне, чакам я, ще дойде до 40 минутки. 16,30€. Ако всеки посетител даде по евро... Ще останат и за някое десертче Grinning

# 740
Аз гледам двама мъже на различна възраст и на един акъл с едно очо, с другото властелина, с третото съм тука.Оооом!
Джулая,сютюените са за броня. Желязна и магнитна най-вече. Ако ще душиш, няма да помагам. Trollface

Мне, чакам я, ще дойде до 40 минутки. 16,30€. Ако всеки посетител даде по евро... Ще останат и за някое десертче Grinning
Ква тая салата!? С мръвка от мравки ли?

# 741
Ама малко по-фино пипайте! Ко стане такъв екшън току виж се включи охраната и уйде на Джулая звездния миг. Аз предлагам някоя от нас да го спъне случайно пред кабинета. Ако нещо много мърда, ще го спънем няколко пъти и все случайно.
Така хем ще може тя да му омекоти удара, хем очите му ще са само за нея, а не за черните нинджи!

Джулая, нота бене!! сложи си подплънки на дупето, че ако паднеш по дупе с лекар отгоре да не си натъртиш задника - ако мисията протече успешно, ще ти трябва яко дупе!

# 742
Джулая,сютюените са за броня. Желязна и магнитна най-вече. Ако ще душиш, няма да помагам. Trollface

За броня (и за вадене на очи) е такъв...

# 743
Kикиморче, знаех си, че на тебе мога да разчитам да довършиш тоалета. Ей на - от мен гащите с подплънки за дупе, от тебе секси сутиена с щръкналите наблюдателници!

# 744
  • SHOOT ME 10 $
поздравче

# 745
  • Тра-ла-ла
Сютюенът трябва да е такъв....но вместо с патрони - ще работи със стрелички с приспивателно. Като не ще с добро, ще трябва с малко насилие да сваля доктора Mr. Green

# 746
Гугълче, мисля че след като я спретнахме с тоз тЮЙлет или доктУра ще се Флюби безвъзвратно, или ще я приберат в районното по подозрение в разврат на публично място (тип болница) Laughing

# 747
Сютюенът трябва да е такъв....но вместо с патрони - ще работи със стрелички с приспивателно. Като не ще с добро, ще трябва с малко насилие да сваля доктора Mr. Green

Муахахаха... ни моа вече!!!
Joy

# 748
На 50-та страница ще раждаме ли или минаваме плавно в следващата тема?
Тва  приспивателното е идея. Ще го ошматориш и после нищо няма да си спомня, пък ти ще викаш - Ооо, колко хубаво беше. Начи ако не получи инфаркт, ще е твой. няма накъде

# 749
  • В Космоса
Дайте да молим темата да е седмична, месечна, нещо таквоз. Много мразя да се записвам в нови тема, а ако го караме на петдесетак, често ще се налага...

Общи условия

Активация на акаунт