СПАМ Тема (за готини хора от "Семейни отношения" и други места)

• 33 727
  • 1 030
  •   1
Отговори
# 870
  • SHOOT ME 10 $
Вики, далече си ми. Иначе, идвай с пъпешите и динята. Узакито от мен! Мноу го любя! Мека топлина!
Кики не употребявала узо...кво пиеш Кики?
Хай , ти пък страх от бога нямаш ли? -
Цитат
"Майната му на узото, да пада в канала"
И ти си морско чадо??? Не проклинай тъй  узото. Моряк да не уважава узо или мастичка...

# 871
Мноо съм капризна аз Митьо, ку не е добър скоч не ме търси... и рИкия не се научих да пия... все ми е много напарфюмирана. И вино пия... червено, можИ и розе... австралийско или южно африканско.

# 872
  • Варна
Хич. Аз не употребявам никакъв алкохол. Затова мерака ми избива на към ядене Simple Smile

Чакай да те шокирам още - и риба не ям и на плаж не ходя.

# 873
И аз не съм по рибите и разните му там рибешки работи или морски дарове... блех... ама на плаж ходА Grin

# 874
Аз днеска претренирах и сега не мога да стана до магазина. Някой ще ми донесе ли малко пъпеш, ку може? И тез червени домати става, ама май и ребърца няма да откажа.

# 875
А сок от гаргамушки не щеш ли? Laughing

Аз мога да те свържа със супа

# 876
А сок от гаргамушки не щеш ли? Laughing

Аз мога да те свържа със супа
Каква супа?
Крем супичка?

# 877
  • Euskal Herria
Хич. Аз не употребявам никакъв алкохол. Затова мерака ми избива на към ядене Simple Smile

Чакай да те шокирам още - и риба не ям и на плаж не ходя.
Хм, зачудих се кога ли съм го писала това...  Smile

# 878
Абе вий приятели/половинки нямате ли да ви подгъзуват, че искате ний ся да хукнем за пъпеши, домати, че и ребърца, а ? Я ги изкомандвайте и им връчвайте списъка и да тръгват да търчат по задачи ! Ааа на готово искат и все от чужди мъже си го търсят Smile

# 879
Скумрия, т'ва мога да ти донеса, Гугълче. Пършингът ми, гледам, остави една половина. Омаха три и тръгна да ми обяснява, че на, обичал скумрия, ама не му харесвала на скара, 'ми на фурна....  Laughing

# 880
Мога да ви контактна със спагети болоМезе, но трябва да побързате.

# 881
Абе вий приятели/половинки нямате ли да ви подгъзуват, че искате ний ся да хукнем за пъпеши, домати, че и ребърца, а ? Я ги изкомандвайте и им връчвайте списъка и да тръгват да търчат по задачи ! Ааа на готово искат и все от чужди мъже си го търсят Smile
Моя го намъчих барабар с мене да тренира и ся не ще и да чуе за магазин. Grinning

Сега ме вкарахте в дилема. Скумрията на луна е по-здравословна, ама ме влачи яко към спагетите...

# 882
  • Тра-ла-ла
Аз днеска претренирах и сега не мога да стана до магазина. Някой ще ми донесе ли малко пъпеш, ку може? И тез червени домати става, ама май и ребърца няма да откажа.
Имам нужда да спортувам. Може ли да идвам с теб? Ти ще тичаш твоите километри, а аз ще тичам до магазина да ти пазарувам Laughing Hug

# 883

Каква супа?
Крем супичка?

Първоначалният замисъл беше за крем супа, но впоследствие реших да я раздвижа... много е калорична обачИ. Картофена супа с бекон.... пържа беконЯ.... после лук в масло.... добавям пилешки бульон, нарязаните картофи и прясно мляко, след като се сварят добавям бекона, нарязан пресен лук и настърган Шашкавал... много е добра и засищаща.
Smiling Imp

# 884
Скумрия, т'ва мога да ти донеса, Гугълче. Пършингът ми, гледам, остави една половина. Омаха три и тръгна да ми обяснява, че на, обичал скумрия, ама не му харесвала на скара, 'ми на фурна....  Laughing
Да не би личният ми мъж  да има духовен близнак . Joy
След като бях подложена за рождения му ден на нежен , почти слюнокапещ натиск , придружен с отнесен поглед как баба му му е правела шаран плакия , и след като упражних цялото си кулинарно вълшебство и половин ден усилия /след солидно проучване/ , и след като поднесох шарана на мечтите му , и след като той омете половината , възхвалявайки , иииииии... на другия ден спомена делово :"Всъщност  , аз обичам шарана само пържен" Grin

Общи условия

Активация на акаунт