НОЕМВРИйското дете пие сокче, папка и пюре

• 12 212
  • 282
  •   1
Отговори
# 255
  • Карлово
Здравей, мамо Айс!
Поля, сладурски снимки!Растат децата, няма как.
Деситка, Марти много си гледа ръцете. И едни такива смешни движения прави, върти, върти, оглежда и накрая нацели палеца в устата. А и пръстите на краката вече си смуче. Абе, отглеждам си акробатка Mr. Green
Да се похваля-качили сме само 100 г. Ураааа! За забравилите напомням, че сме с мерки за годинка-9200, и за това съм щастлива, че не качваме вече. И на ръст само 1 см и сега сме 71,5. Пак нямаше ваксина-Хепатит В. Я кажете как е по другите градове. Педи ми обясни, че било спряно производството в цяла Европа newsm78
Не знам за какъв басейн говорите, явно съм пропуснала нещо, но нашия е с надуваемо дъно и изглежда ето така

# 256
  • София
Mickey - ама точно за същия си говорим, всички сме си го заплюли Wink

а как научавате бебоците да пият от тез неразливащи чаши, Филип хич не разбра за какво иде реч?

Последна редакция: пн, 05 юни 2006, 22:56 от bubu_to

# 257
Поло и той си разглежда ръцете Stuck Out Tongue Върти си ръката пред лицето и съсредоточено я разглежда. А от скоро, докато му давам да пие от шишето, с едната ръка все едно свири на флейта върху шишето, а с другата се опитва да ме хване за брадичката.
За чашата - не съм го учила, ама и не знам колко пие. Повече я дъвче и ми се кикоти. Май по-скоро за играчка я е взел.
Мики, как така спрели? Shocked Ох аз вече се чудя хубаво ли направихме, че му бихме веднъж ваксината, а сега трябва и втори път на 21/06...

# 258
  • София
Басейна-аз ви подстраках.,но нашите тази вечер ей така купили друг....и малко ме  е яд за този,дори не малко,и дъното му не е надуваемо,пък незнам има ли смисъл за друг.ех.
Утре ще отговоря на ехо и на другите.
Сега лягам че съм скапана.
Все пак ехо благодаря ти.
Малкия го водихме на лекар днес.Качил е за 17дни 800гр.-ужасно нереално #Crazy

# 259
  • Карлово
ДУ!
Тази нощ беба се събуди в 12:30 и плака неистово. Нищо не помагаше. Заспива в ръцете ми, при това права, а като я оставя в креватчето-отново рев. Накрая заспа на спалнята след 30 мин рев. Това признаци за никнене на зъби ли са newsm78Защото досега два броя извадихме без да разбера
За чашата - не съм го учила, ама и не знам колко пие. Повече я дъвче и ми се кикоти. Май по-скоро за играчка я е взел.
И Мартина така. Дори си точи зъбките като коте на нея и цялата е надраскана.
Поля, ами обяснението на доки беше, че открили дефектна партида от ваксината, а се произвеждала само в един завод. На нас това трябва да ни е трети прием. Но не се знаело кога ще дойде в БГ особено. Тук нали затваряме вратата Mr. Green
Лек и слънчев ден!

# 260
добро да е
може би наистина са зъби. и петра е необичайно кисела тия дни.

освен това реве като тръгна да й сменям памперса. до скоро се въртеше, а сега реве  newsm78

# 261
Добро утро и от мен!
По повод неистовия рев и Ния рева към 1:00 нощес. Страшен рев и трудничко се успокоява. Преди няколко вечери пак така се случи.
Да не говорим, че всеки следобед след 50 минути (точно по часовник) сън започва да пищи неистово. Вчера са били 60 минути.
Гледам, че нищо не я боли и освен, че след това е кисела, защото не си е доспала, нищо обезпокоитело не виждам. Така, че или са прословутите зъби или просто детето е много впечатлително и сънува неща, които го стряскат.
Започнах както и за много други неща да си казвам "И това ще го израстем" Simple Smile
За пътешествието не се тормозете  Mr. Green мислих, мислих и се отказах. Основно за да не лепнем нещо и да го метнем на Ния. Много е мъничка още. Другата причина е ужасно многото пътуване. Освен, че се пътува всеки ден има и 2 нощни путъвания. Ще изчакам тази година да отидат нашите приятели и да ми разкажат как е било и догодина може и аз да отида. Честно казано след цяла бременост и първите 5 месеца гледане на бебе имам яка нужда от почивка, а пък и ще ми е супер гот да съм си с хлапето вместо да се притеснявам от другия край на света дали са добре и да не мога да звънна да ги чуя от вдън гори тилилейски Simple Smile
Така ще си изкараме 2 моренца, ще отидем за риба на любимия ми язовир и ще мога да се шматкам с приятели из бг-то всеки уикенд  Mr. Green

Последна редакция: вт, 06 юни 2006, 07:51 от exxo

# 262
както всяко друго нещо Simple Smile
но не е добре да е толкова гадно от време на време Simple Smile

# 263
Здравейте майчета,

не е само оплакване това, което ще ви споделя, но искам ДА ВИ ОБЪРНА ВНИМАНИЕ ДА ВНИМАВАТЕ!

Онази вечер, си лежа на дивана, който е долепен до кошарката на малкия и чувам някакъв шум, но си помислих, че Гого драска с пръсче по нея. Изведнъж, обаче погледнах леко в страни и виждам как от кошарката към главата ми се спуска 30 см черна скрипя. Онемях от ужас, страх и погнуса. След като не можах да го хвана, когато съпруга ми се прибра го издирихме под леголото и го напръскахме с Райд. Умря след дълго гърчене.

Не искам да ви плаша, но ако някой знае някакъв ефикасен метод да не влизат от тераса ми такива гадини нека сподели. Аз пръскам редовно с Райд, но вече не съм сигурна дали действа на такива мутанти! Предният ден бях напръскала прагът на вратата към терасата!

# 264
Какво е скрипя?

# 265
не знам какво е това, но звучи като да е гадно. комарници биха ли вършили работа?

# 266

някой си ги отглеждат като дом.любимци

ужас!  дори ми предложиха да ги купят, ако хвана друга такава Sick

# 267
БЛЯЯЯЯЯ  Sick

# 268
Потърсих из нета и намерих, че "скрипя" е "стоножка". Аз също като Майчето мисля, че комарници на прозорците и вратите към терасите биха свършили работа, освен ако не подозираш, че влизат през някой процеп в стената. Ако е второто, то е ясно, че всичко трябва да се провери основно и да се запуши всичко възможно.

# 269
чакам всеки момент да пристигнат майсторите и да сменят дограмата,  явно е влязла през вратата когато проветрявах. Ще сложа и комарници, защото стаята е след основен ремонт и няма процепи.

Имам въпрос: Пръскате ли срещу инсектициди и с какво? Дали "Райд" е опасен?

Общи условия

Активация на акаунт