Откраднат живот 49 Критична точка: Предателството идва неочаквано... /14.05-20.05/

• 80 061
  • 1 969
  •   1
Отговори
# 525
Ето го промото, днес сме на промоция.Joy
http://play.nova.bg/programi/ochakvaite/947916

Тони трябва да благодари на Зорница, че без да иска успя да откъсне Марио от него и с това да стане най-накрая самостоятелен човек. Grinning
И как веднага я набеди, че му е пратила пациента и едва ли не заради нея "свободата" му е открадната. Joy

Айде сега, не се хващай за всяка дума Антонова Wink

Бреее, Нашият Петър да не вземе да каже на Евгения?

# 526
  • Там,където се събуждам щастлива.
Само дето гледат всичките в различни посоки на тази снимка....
Интересно е каква е историята за направата на този кадър.

Пу, Захариев няма да има смелост да каже!

# 527
  • Разпиляна във въображението
И ще трябва да се "роди" преждевременно, но с размерите на доносено.

# 528
И ще трябва да се "роди" преждевременно, но с размерите на доносено.

Те сега рано ги раждат, по- кратно време ги износват.....бе модерна работа, какво разбираме ние Joy

# 529
Не смятам, че Ина ще се съгласи на предложението на Фотев, за да запази детето си. Тоя извратеняк нали по всяко време може да реши после да прави ДНК тест за бащинство и ще лъсне истината.

# 530
Аз ги виждам да избягат с Боби и да си гледат детенцето(поне така ми се  иска)Пък Фотев все ще намерят за какво да го опандизят,да не ги преследва Simple Smile

# 531
Не смятам, че Ина ще се съгласи на предложението на Фотев, за да запази детето си. Тоя извратеняк нали по всяко време може да реши после да прави ДНК тест за бащинство и ще лъсне истината.
Абсолютно! Веднага и аз си помислих същото Grinning Друго решение ще търси Ина според мен.

И сега като стана ясно, че Зорница НЕ стои между него и брат му, интересно колко време ще му трябва на доктор Марио да постъпи като мъж и да се извини?

# 532
Aз на снимката виждам Диана, Велислав и Никола(май, така се казваше), а не Огнянова, Ковачев и Пенев Simple Smile. Диана на снимката, която тя качи ми изглежда наконтена и с рокля, Велислав пък е с риза, да не са кумове Марио и Зорница, че са се наконтили по-така или пък те да са младоженците??? Ще падна ако е така, но ще спазят традицията за сватба на финала, а Пенев и Врабчев да кумуват Grinning

Еми Ванчето износи Стефчо 12 месеца, Инчето по-малко - седмаче Grinning

# 533
  • София
И аз мисля, че Ина трябва да откаже.
Ако ще влиза в лъжи за бебето, по добре да се уговори със Захариев и да излъжат, че вече са и направили инвитро. Не знам как ще стане да го излъжат, но Пешко ще го измисли. Все нещо от Виолета трябва да е прихванал, а и има да си връща на Фотев.
Няма да избягат с Боби. Ще са основна жервтва на сценаристите в 6 сезон Simple Smile

# 534
Абсолютно невъзможно е да стане врътката с Фотев. Сестрите знаят, а Стаменова не я знам до колко ще е склонна да лъже Фотев заради Фотевица. Не се посвени веднага да подпита гадно Пенев.

# 535
Аз ги виждам да избягат с Боби и да си гледат детенцето(поне така ми се  иска)Пък Фотев все ще намерят за какво да го опандизят,да не ги преследва Simple Smile

Такива като Фотев не ги опандизват. Само ги гърмят.

# 536
  • София
Мириел, те знаят, че е бременна, но може да ги врътнат със Захариев. Нещата са се случвали тайно, заради Фотев.
Освен Жекова, никой друг не знае за забежките на Ина. А и сестрата мисли, че нещата с Борис са приключили.

# 537
Майче, на снимката, която е качила Диана, тя пак си е с нейните дрехи.

# 538
Aз на снимката виждам Диана, Велислав и Никола(май, така се казваше), а не Огнянова, Ковачев и Пенев Simple Smile.

Eстествено, Велислав държи листа с графика в ръка. Почиват си, не е сцена от филма това. И тримата очевидно имат сили само да гледат в една точка  Joy
Изтървах епизода тази вечер, но нямам търпение да го изгледам.

Последна редакция: вт, 15 май 2018, 22:19 от Zlati***

# 539
Няма как да стане тайно. Нали трябва да се вземе материал от сина му, нали трябва да се "стимулира" Фотева, да се направи самата процедура, а Фотев може да иска да присъства, или да е отпред. Бременността не може да бъде скрита.

Общи условия

Активация на акаунт