Откраднат живот 49 Критична точка: Предателството идва неочаквано... /14.05-20.05/

• 76 205
  • 1 969
  •   1
Отговори
# 1 500
Ако си татуираш, Дона, микулич, а ще си напиша прошивна лигатура на лявото ппдредбие,  че там нямам чувствителност   . Joy
Абе стара история са вече Албена и Захариев. Тя се осъзна. Сега драмата там ще е като разбере, че ѝ е баща.Grinning Ред сълзи ред сополи ще има и отвращение от нейна страна.
Сцена между триото ще трябва да се поеме с голямо количество въглехидрати и носни кърпички. Трябва да ни загатнат, че да знам да се запася. Joy

# 1 501
  • София
Аа, Москита, аз искам да вярвам, че имаше дълбок подтекст в думите на Марио, едва ли беше само за единия катетър. Sunglasses Heart За мен не случайно тази операция беше след срещата им в кабинета и недоразумението, че Марио е отишъл да "досажда" на Зорница.
Ама си ги пазя тези мисли, че хептем за инфантилна ще ме обявят.

Включили сте бързите пръсти, направо не мога да смогна.

Този път Марио ще клекне, няма да може да мине сам. Говорихме си, че след Зорница той не е същия, тази "недостойна жена" пусна отрова в него и дали господин Самообладание го осъзнава или не, но това го промени. Сигурна съм, че ще поеме протегнатата ръка и дори си мисля, че ще изплаче цялата си мъка пред нея.

Последна редакция: сб, 19 май 2018, 10:34 от rosita_ta

# 1 502
Марио,не може цял живот да е скала,скалата взе да се пропуква и да има все по-голяма нужда от опора.Колкото по-дълго се опитваме да се правим на силни и безстрашни,толкова по-рязко се сгромолясваме в един момент и осъзнаваме,че не можем да се справим сами.И изобщо не мисля,че Тони продължава да дълбае в посока Зорница,той сам си каза,че май просто прекалено се е бил вдлъбил в нея.И когато ни се случи нещо критично,като това да се докоснем до смърта,за секунди си преосмисляме всички приоритети в живота.На Марио първия приоритет му е Тони да се оправи,но на Тони първия приоритет ще му е да е сигурен,че човека,който е всичко за него-Марио не се обвинява и ще бъде с жената,която обича,ако нещо стане и той не оживее.

# 1 503
  • Разпиляна във въображението
Ако почнат да се изясняват до леглото на Тони помежду си или заедно с него, той им дава благословията си и т.н. ще ме ядосат. Аман от клишета. Какъв е Тони, че да им дава разрешение? Излъгали го! Добре че го направиха имаче 2 седмици по-рано щеше да му се получи проблема. Марио беше абсолютно прав, че недораслякът ще се разстрои. Ей го - знае че са се разделили, знае за чувствата на брат си към нея и пак там се завира. А и е сляп, или просто го кефи - да ги гледа двамата разстроени и да желае да се възползва.

# 1 504
Не съм видяла промото със Стаменова, но тя е пример че човек се променя, когато получи няколко комплимента от правилния човек. Не знам какво си мисли тя за Фотев, ама някак си малко човек трябва да се замисля как се държи  и какво говори, защото не се знае какви  последствия ще има и за  кого. Много се надявам да им развали шуробаджанащината боса, освен ако не са му забравили думите. Защото всички си мислят, че тая болница все едно е тяхна и някой им е длъжен...
Ох, Тони тъкмо имаше надежда, че ще отваря нова страница, а то... Надявам се, че ще измислят логично решение сценаристите, а не нещо супер нелогично и ще го оправят. То кръвоопрелитоето е само временно.
Всички си мислим, че пострадал в края на сезона ще е някой от кръга Фотеви/Боцко, само да не жертват Тонката. А и не е задължително някой да умира. Само в края на 4 сезон някой умря.
Само да си разясня Тони и Албена пред апартамента на Зорница ли бяха? Щото той изглеждаше така все едно ходи редовно пред този блок и малко като преследвач ми се видя

# 1 505
Направо си е преследвач. Ние дори не знаме дали брат му знае къде живее Зорница Simple Smile Това, което ми направи впечатление, че след месец Зорница щеше да готви на Тони у тях значи знаеше къде какво стои. При Банков, когато след 4 месечна връзка, той я покани у тях да живеят тя тепърва започна да отваря шкафовете Simple Smile

# 1 506
Ми на мен някак си тяхната връзка ми беше непонятна... Банков никаква емоция не показа, Зорница плачеше на 90% от времето. Имах чувството, че е на гости на близък роднина, като изключа някоя и друга страстна сцена. Все едно по задължение е в неговия апартамент и се притеснява да не му наруши комфорта.
 Биха си по един шамар. Целунаха се на летището и Зорница пак нещастна.. дано и дадът на това момиче повод да е по усмихната. Не може всички мъже да са емоционално обременени. Дори и Тони, който тичаше след нея си има проблеми, изключвам здравословните.

# 1 507
Марио,не може цял живот да е скала,скалата взе да се пропуква и да има все по-голяма нужда от опора.Колкото по-дълго се опитваме да се правим на силни и безстрашни,толкова по-рязко се сгромолясваме в един момент и осъзнаваме,че не можем да се справим сами.И изобщо не мисля,че Тони продължава да дълбае в посока Зорница,той сам си каза,че май просто прекалено се е бил вдлъбил в нея.И когато ни се случи нещо критично,като това да се докоснем до смърта,за секунди си преосмисляме всички приоритети в живота.На Марио първия приоритет му е Тони да се оправи,но на Тони първия приоритет ще му е да е сигурен,че човека,който е всичко за него-Марио не се обвинява и ще бъде с жената,която обича,ако нещо стане и той не оживее.

Извинявай, но ми се струва клише и доста очаквано.

# 1 508
Росита, и на мен ми се стори, че имаха скрит подтекст думите на Марио в операционната, та затова реших да ви питам само аз ли вече съм изпляскала Grinning

Това с дома на Огнянова и на мен ми дойде в повече и добре, че после се заобичаха, та някак позамазаха лошото впечатление. Grinning

Марио е боец и може да мине сам, но кому е нужно това. Да не мислите, че не му тежи, че цял живот през всичко е минавал сам като куче? А и вече знае какво е да имаш подкрепа. Ще му е чного необходима. Не вярвам да я потърси, но тя подкрепата сама ще дойде при него.

Обаче докато го гледах в промото как крещи, блъска и плаче, си мислех колко много обича брат си и колко много наистина се е грижил и борил за него и как Тони му е всичко наистина. И някак си...не знам, всичко в неговото поведение разбирам. И ми е ужасно мъчно за него. Просто няма такъв самотник.

# 1 509
Росита, и на мен ми се стори, че имаха скрит подтекст думите на Марио в операционната, та затова реших да ви питам само аз ли вече съм изпляскала Grinning

Това с дома на Огнянова и на мен ми дойде в повече и добре, че после се заобичаха, та някак позамазаха лошото впечатление. Grinning

Марио е боец и може да мине сам, но кому е нужно това. Да не мислите, че не му тежи, че цял живот през всичко е минавал сам като куче? А и вече знае какво е да имаш подкрепа. Ще му е чного необходима. Не вярвам да я потърси, но тя подкрепата сама ще дойде при него.

Обаче докато го гледах в промото как крещи, блъска и плаче, си мислех колко много обича брат си и колко много наистина се е грижил и борил за него и как Тони му е всичко наистина. И някак си...не знам, всичко в неговото поведение разбирам. И ми е ужасно мъчно за него. Просто няма такъв самотник.

Всички сме изпляскали, споко Wink И си имаха баш скрит подтекст Joy

Сцената на блъскащия Марио е най-дпброто нещо в промото. Очаквам тази сцена с нетърпение.Просто Велислав е разкошен актьор. Дори Тони, който говори на Албена в реанимацията, не ме трогна така - има какво да учи Митето от Батко си още.

# 1 510
Марио не знае какво е подкрепа. Сега трябва да разбере какво е. Аз поне не се сещам кога е получил подкрепа. Все той даваше - на брат си, на Зорница, на Калин, на Войнова.

# 1 511
Малко да ви разсея,че много сте се закахърили Simple SmileСъс сигурност е качвано,но да си припомните.
Много са свежи всички Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=qFKF597CDXY

# 1 512
Марио не знае какво е подкрепа. Сега трябва да разбере какво е. Аз поне не се сещам кога е получил подкрепа. Все той даваше - на брат си, на Зорница, на Калин, на Войнова.
Предполагам, че през единия месец е разбрал какво е взаимна грижа и любов. Иначе нямаше да е толкова смазан сега.
но иначе като цяло от това, което видяхме, той се грижеше за нея. Затова сега Зорница ще се погрижи за Марио.

# 1 513
Гледах отново промото и видях, че Марио е отново сам в онова мазе. Дано да е заблуждаващо.

# 1 514
Сега чернах краткото промо с Фотев и Стаменова - тя казва за Ина, че много добре знае как и за какво да използва женствеността си.

Общи условия

Активация на акаунт