Откраднат живот 49 Критична точка: Предателството идва неочаквано... /14.05-20.05/

• 76 167
  • 1 969
  •   1
Отговори
# 1 530
Humble, мерси! Ей сега ще го променя, харесва ми Simple Smile

Mosquita, мисля си, че ще се появи в края на последния епизод (ако се появи де), за да ни вкара нерв до септември
Егати, колко неща оставиха за края, а половин сезон спахме

# 1 531
Как се казва актрисата, която играе д-р Мишева?

# 1 532

Лиляна/Лилия Гелева

# 1 533
Цитат
[auth2or=Kalina. link=topic=1037002.msg36757364#msg36757364 date=1526726992]
Нели Гелева.  Раздава го и певица 🙄
Ох, мерси Дона, Лили😁

Последна редакция: сб, 19 май 2018, 14:05 от HumbleBumble

# 1 534
Дона, може и така да стане. Честно казано, в момента изобщо не ми е на дневен ред. Много по-важен ми е въпроса ще има ли кой да избърше сълзите на Батко, докато ридае в мазето Grinning

# 1 535
[quote auth2or=Kalina. link=topic=1037002.msg36757364#msg36757364 date=1526726992]
Нели Гелева.  Раздава го и певица 🙄
Ох, мерси Дона, Лили😁
[/quote]
По добре да си пее , че някак съска думите през зъби.

# 1 536
Дона, може и така да стане. Честно казано, в момента изобщо не ми е на дневен ред. Много по-важен ми е въпроса ще има ли кой да избърше сълзите на Батко, докато ридае в мазето Grinning

Малчо умира, ти за едни сълзи на Батко мислиш.
Грешница!!!!!!!!!!!!
Абе нека да поридае малко, птива му да е тъжен, ще му дадем от нашите кърпички, купени на едро от Метро

Последна редакция: сб, 19 май 2018, 14:05 от Анонимен

# 1 537
  • София
Ели, Банков в този сезон най-много с писмо или телефонно обаждане да се появи. За следващия ще видим какво ще дири в болницата и сериала, зависи как ще завърши този и колко активно актьора ще иска и ще има време да участва.

Дона, драмите и трагедиите ти действат вдъхновяващо  😂😂

Стаменова така ще се сгромоляса, че ще се чуди от къде и е дошло. Егати и самозабравилата се женица.

Какво направихте, аз почнах д а пиша, но си викам, чакай да видя роклята на Мегън и вие една страница изписахте.

# 1 538
Е нали ще му преливат вампирска грешна кръв...😈

# 1 539
Аз си казах моята теория за Банков, ако ще идва докато Тони е болен, може Зорница да му се обади да иска помощ и той да дойде с някой специалист от Германия, който да лекува Тончо, длъжник и е все пак. Другия вариант е изобщо да не дойде или да се появи за финала.

# 1 540
Аз така като гледам както вървят нещата, могат да го вкарат в следващия сезон да помъти водата на Кака и Батко, ако сценаристите не могат нищо друго смислено и драматично да измислят за тях. Марио, както се разбрахме, преди 8-ми сезон няма шанс да забележи друга жена, а Зорница е доста праволинейна и единствено някакви стари рани могат да я поразклатят.

Ако им притрябва велик специалист, ще опрат до услугите на Фотев, не на Банков, така си мисля.

Стаменова в момента ми е топ приоритет да й натрият вирнатия нос.

И забравих да наплюя Мазов, който вчера се изживяваща като невинна жертва, моля ви се. 

# 1 541
Мазови ги виждам разделени накрая на сезона.

# 1 542
Краткото промо:
https://youtu.be/MxQZRXCWoKo

Дойде ми музата:
Скрит текст:
Тони има само мен....
Ще остана до живот ерген!
Сам-самотен боксовата круша блъскам,
а Бебо феромони към Албена пръска!
Искам, искам, искам бебе,
а за съдовата не ми дреме!
Кой сега ще го поеме,
докат режа разширени вени?

На ти Моцарт, на ти термостат!
Научи ти тоз родителски похват!
На кърма е хладилника богат!
Не викай само Ваня - оня психопат!
Ели, това не зависи ли от хората на магнитчетата? Магнитче с Марио, Калин, Мазов - привличащо, магнитче с Пенев, Васко, Стаменова - отблъскващо Joy

Дона мерси за промото, че не съм пускала нова - кралската сватба някак не ме интересува и не съм го засичала.
По Стаменова много искам да падне от високо. Много започна да ме дразни. Надявам се Инчето да подходи с нея, както подходи с Галя и изнудването. Отива и на Ина да го играе кучка.
Стаменова е промото "тв много добре знае" или "зная много добре..." Казва? Че не успях да я разбера

# 1 543
Може Магда да покани Банков на сватбата Grinning

# 1 544
  • somewhere near the sea
От ФБ:
Цитат
Защо на Тони все му става нещо и припада винаги в петък.
Цитат
Ми откакто влезе в сериала ,не му се отваряше парашуте сексуално,Войнова го истиска и той окапа горкия!!

(запазен е оригиналният правопис)

Цитат
Добре де, не може ли Войнова да разбере чия дъщеря е, да си пререже вените от срам и да напусне сериала

Общи условия

Активация на акаунт