Откраднат живот 49 Критична точка: Предателството идва неочаквано... /14.05-20.05/

• 76 014
  • 1 969
  •   1
Отговори
# 1 725
Тогава ви чакам тук утре, да споделите впечатления обстойно 😎😁

# 1 726
Тогава ви чакам тук утре, да споделите впечатления обстойно 😎😁
Присъединявам се иии завиждам благородно Simple Smile

# 1 727
Жекова като си го иска толкова много Банков, под ръчичка и право в Германия. Нито един от двамата няма да ми липсва, най-много сладкарският бизнес да спечели - ще се правят торти в несвяст. Ооо ще се увеличи и потреблението на кърпички. Аз моята бих я използвала да им помахам щастливо на летището  Mr. Green

# 1 728
Малиии, завиждам за утре. Ако сложите някоя снимка, супер!

За Ина и Тасев, най- логично е Ина да махне бебето. Тя няма смелост да се противопостави на Фотев. Тука сигурно ще е неочакваното и ще има щастлив край за двамата, само не знам как ще го измислят.

# 1 729
Малиии, завиждам за утре. Ако сложите някоя снимка, супер!

За Ина и Тасев, най- логично е Ина да махне бебето. Тя няма смелост да се противопостави на Фотев. Тука сигурно ще е неочакваното и ще има щастлив край за двамата, само не знам как ще го измислят.
Боби и Ина могат да са заедно , само ако босът хлътне по  баба Ернестина и ги пусне .Ще си поръча обувки с ток , ще качи  10-15 кг и ще са си точно комплект . Мадамата пък ще трябва  да си прави молко по-прибрани прически , защото така е като настръхнал лъв .
fchelata  какво е ? Дъщеря ми като малка  казваше фчеличката Мая  Joy
Да напомня на  късметлийките утре малко да поспамят /може и в спойлер/ за преживяването с Батко !

# 1 730
Четох по-назад за нов триъгълник Банков-Марио-Зорница. Зорница я приемам единствено и само в триъгълник тя, Марио и бебе в шести сезон. Grinning Друго просто не се зачита.

И аз ще гледам батко ви утре, но от левия балкон. Grinning Joy

# 1 731
Батко треска ще го втресе, ако знае, че половината форум ще е на постановка утре 😁

# 1 732
 Ели-фен, точно от там е. Smile Моят казваше фчела и фтица до 5-6 годишен

# 1 733
Четох по-назад за нов триъгълник Банков-Марио-Зорница. Зорница я приемам единствено и само в триъгълник тя, Марио и бебе в шести сезон. Grinning Друго просто не се зачита.

Ейй, това ще е най-приятният триъгълник който съм гледала. Приема се. Grinning

# 1 734

Ейй, това ще е най-приятният триъгълник който съм гледала. Приема се. Grinning
Значи е решено и повече няма да го обсъждаме. Joy

# 1 735
Значи искаме   costumed050smile3543 - newsm32  ! Хей , сценаристите , това е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО  за сезон 6 !
Малко са ми  смотани емотикончетата , но К/кака/-Б/батко/-Б/бебо/  е супер !

# 1 736
КББ ли ще е абревиатурата на новото ни трио от семейство Елени? Grinning

# 1 737
Значи искаме   costumed050smile3543 - newsm32  ! Хей , сценаристите , това е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО  за сезон 6 !
Малко са ми  смотани емотикончетата , но К/кака/-Б/батко/-Б/бебо/  е супер !

Амин! Hands Raised Hands

# 1 738
  • Там,където се събуждам щастлива.
Мен не ме е срам, но в Народния не знам как ще стане да стигнем до него и да го молим за снимка. Те си влизат в гримьорните отзад и после иди разбери от кой служебен изход ще минат.

Служебният вход е един и се намира от задната страна на театъра. Има малко дворче пред него! Колко съм влизала и излизала от него...Ех....времена ....хубави!

# 1 739
Забелязахте ли Батко колко е хубав в този епизод 😮😮😮

Явно фенската любов му се отразява положително 😉😊

Общи условия

Активация на акаунт