Слънцезащита 2018 - II

• 89 706
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Аз се притеснявам за вредностите в слънцезащитната козметика, наравно с вредата от слънцето.
Затова напоследък купувам био такива продукти. Но дали е достатъчно?

# 466
А къде може да се намери инфо кои са нови и кои стари филтри?

Това е списък с филтрите които се използват в слънцезащитите и по малко информация за тях
http://www.skinacea.com/sunscreen/uv-filters-chart.html#.WzXtV9JKiHt

"нови" са Tinosorb S, Tinosorb M, Mexoryl SX, Mexoryl XL, Helioplex, Uvinul T 150, Uvinul A Plus - тези са ми известните.

Една много интересна статия и сравнение между органични и неорганични слънцезащити и някои митове за тях.
(на английски)
https://kindofstephen.com/physical-vs-chemical-sunscreens-myths/

Последна редакция: пт, 29 юни 2018, 12:05 от Миоки

# 467
Някой ползвал ли е UriAge Bariesun creme spf50+ , с комбинирана кожа съм, не искам нещо матиращо,а да ми остане мека кожата,но без мазен филм.

# 468
  • Пловдив
Момичета, обсъждали ли сте водата на Гарние със защита за тяло, за да се върна назад да прочета?

# 469
  • Prismatica Aerie
Момичета, обсъждали ли сте водата на Гарние със защита за тяло, за да се върна назад да прочета?
Аз понякога я ползвам за ръце в градски условия. Моята е със SPF30. Не бих разчитала на нея за плаж.

# 470
Здравейте от много години ползвам на биодерма слънцезащитата за лице, но имам пигментирани участъци на лицето (хлоазма и лятото става кошмар). Искам да сменя биодермата с друга по-ефективна козметика, тъй като не виждам ефективно предпазване. Другата причина е многото запушени пори, с които тряба да се боря напоследък. Какво бихте препоръчали с най-висока защита.

# 471
За слънцезащита на тялото за плажа Нивея или Гарние ще препоръчате?

# 472
Някой да е пробвал този крем
Garnier Ambre Solaire Protective BB Sun Cream SPF30

# 473
  • София
За слънцезащита на тялото за плажа Нивея или Гарние ще препоръчате?
Гарние

# 474
Някой да е пробвал този крем
Garnier Ambre Solaire Protective BB Sun Cream SPF30

Ехааа, супер! Аз още не съм видяла в нашият град да се предлага такъв. Имаме няколко козметични магазина и Ивис дрогерия. Няма как да го преценя. Ще се радвам тези, които са го пробали, да споделят мнение.

# 475
Аз също подкрепям изчакването за мнение за Garnier Ambre Solaire ..

# 476
Здравейте от много години ползвам на биодерма слънцезащитата за лице, но имам пигментирани участъци на лицето (хлоазма и лятото става кошмар). Искам да сменя биодермата с друга по-ефективна козметика, тъй като не виждам ефективно предпазване. Другата причина е многото запушени пори, с които тряба да се боря напоследък. Какво бихте препоръчали с най-висока защита.
Кларинс или Uriage.Единствено от тези дъм доволна.

# 477
  • гр.Видин
Току що видях, че в remidium bg има 50% намаление на слънцезащити на Uriage. Или така пише,,,.

Последна редакция: чт, 05 юли 2018, 17:26 от R_penkova

# 478
  • Бургас
Да, и не само на слънцезащита а и на техни кремове за лице и околоочни казаха ми в аптека,че сменят опаковки и затова са толкова намалени.Чувала съм много добри неща за серията им против бръчки,мисля да пробвам.

# 479
  • Sofia
Някой знае ли къде мога да разгледам цялата серия Australian Gold – Botanical? Нещо не мога да се ориентирам из сайтовете... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт