Слънцезащита 2018 - II

• 89 625
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Благодаря, bubanka! Следя отскоро темата и все още не съм наясно със "закодираните съобщения". Blush

Franie, а по принцип ли нямаха SPF 50 или просто за момента е бил изчерпан в конкретния магазин на DM, в който си проверила?
Има 50, но там (Парадайс мол) беше изчерпан явно. В линка от емаг е над 38лв.
Спешно ми трябваше за море, а нямам време да обикалям. Имам Piz 50 от мин.море. Australian gold ще е за последните дни ако не ми стигне другия, а за лицето - Neostrata.

Последна редакция: пн, 09 юли 2018, 16:20 от Franie

# 511
# 512
  • при Arctic Monkeys

Някой ползвал ли е това на ДМ за слънцезащитна...пише че е некомедонен продукт за лице и деколте

Взех го за морето,защото от другите слънцезащитни ми излизат после много подкожни пъпки
Аз. Нелош продукт.След вего взех ВВ на Виши, който ми направи жестоки пъпки.Върнах се отново към този.Имам и зелената защита, която е 50+, и от него съм доволна. Убеждавам се, че скъпите продукти в много случаи не са гаранция за поносимост и качество.

# 513
  • София
Много благодаря за отговора

# 514
Тъкмо съм на морето. Народа масово облещен на слънце. Бебета порозовяли от изгаряне 😳. А тия англичани бляшавите се пекат като обезумели. Не знам тия хора не четат ли, не се ли ограмотяват..,Смаяна съм меко казано. За сега ползвам
60 фактор на ла рош и удържам положението.

# 515
  • Sofia
60 SPF? И такъв ли имало? Не знаех. Simple Smile

# 516
Оо има има. Даже коментирах на скоро в Щатите 110 са пуснали.

# 517
  • Sofia
Даже коментирах на скоро в Щатите 110 са пуснали.

#Crazy #Crazy #Crazy

110 – и си като албинос ... целогодишно. Mr. Green Или като "White Walker", че съм на вълна Game of Thrones. Joy

# 518
Оо има има. Даже коментирах на скоро в Щатите 110 са пуснали.

тия съвсем изчаткаха. над 30 вече е неприемливо, да не говорим, че е яко химия. но те Хамериканците откъде да знаят що е то фактор Laughing

# 519
  • Sofia, Bulgaria
С фактор 110 сигурно, даже избеляваш, ако стоиш на слънце Joy
Тъкмо съм на морето. Народа масово облещен на слънце. Бебета порозовяли от изгаряне 😳. А тия англичани бляшавите се пекат като обезумели. Не знам тия хора не четат ли, не се ли ограмотяват..,Смаяна съм меко казано. За сега ползвам
60 фактор на ла рош и удържам положението.
И аз съм го забелязала това и много им се чудя, особено на родители, които си карат децата да се пекат на слънце (защото и на това станах свидетел преди 1-2 години). Аз единственото време, в което мога да издържа на слънце е докато съм във водата и докато ми просъхне банския Grinning

# 520
  • София
Е, не помните ли, че само до преди няколко години и при нас бяха до SPF100 ?
Сега SPF50 е като предишните SPF100. Винаги съм взимала най-високия фактор за лице.

Последна редакция: пт, 13 юли 2018, 13:56 от Franie

# 521
Това са разпоредби на ЕС. Причината, че фактор 100 например не е двойно по-ефективен от фактор 50, но в същото време дава фалшиво усещане за сигурност на потребителя.

# 522
  • Prismatica Aerie
https://www.iherb.com/pr/Neutrogena-Age-Shield-Face-Oil-Free-Sun … fl-oz-88-ml/77381
Що си мисля, че отдавна ги има Thinking
Аз съм ползвала Нютроджина в далечната 2008 г, беше някаква SPF85, ако не се лъжа.. Към днешна дата не бих я пробвала дори.

# 523
  • Sofia
Момичета, понеже виждам, че сте доста запознати, ще ме светнете ли дали от сайта www.australiangold.co.uk правят някакви намаления или предлагат кодове за отстъпка?
Ще си взема един продукт оттам, но ако има как още малко да сваля от цената му, бих се възползвала. Peace

# 524
  • гр.Видин
Получих си Mineral UV Filters SPF 30 with Antioxidants на TO /състава е доста добър/. Харесва ми. Разнася се добре, Попива и не остава много бял филм. Но не лъщи, а е по-скоро с матов завършек, Но той не е тониран. Добавих малко пигмент на алверде и стана много добре, Моята кожа не суха.

Общи условия

Активация на акаунт