Кралски работи и клюки - 12

• 52 639
  • 765
  •   1
Отговори
# 30
Да, четох, че е от нейната колекция.

# 31
  • София
Страхотните братя Heart

Скрит текст:

Много им се кефех, докато вървяха към църквата.
Страхотни са наистина момчетата на Даяна!

Във фейса ми излезе една статия, според която по пътя към църтвата, Уилям обяснявал на Хари, че му бил неудобен панталона и му стягали обувките. Това го твърди някакъв специалист по разчитане на думи от устните.
Понеже вчера бях основна на телефона, а от там не знам как да копирам връзка, за да я споделя тук, затова и не давам линк. Ако пак ми се появи, ще я постна.

# 32
И аз мисля, че това му каза.

# 33
# 34
  • на пистата
На Хари такава сватба му отива Yum

# 35
  • София
Когато излизат от катедралата и спират на стълбите горе, Хари и Меган се целуват. Някой вече разчел ли е по устните какво казва Меган на Хари, веднага след целувката?

В нета се появи информация, че тя го е попитала: „Сега ли е първата целувка“ и той ѝ отговорил: „Да!

# 36
Все още ме човърка: какво му казва Меган веднага след целувката, след като излизат от катедралата?

# 37

Joy

Ако зависеше само от него най-вероятно точно така щеше да е хахахахаха

На тази снимка ми се вижда, че Меган много прилича на майка си в усмивката и очите. Май само в носовете се различават

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 20 май 2018, 11:49 от Lady Cassiopeia Duval

# 38
  • Вестерос
Включвам се в новата тема с едно клипче от тълпата

https://www.facebook.com/caroline.highland/videos/10214673425263089/

Коя е Сара? На кого е сестра, че нейни са дъщерите Юджини и другата, забравих й името.
Те ли са двете момичета със странните шапки като от Пепеляшка на сватбата на Кейт и Уилям?

На снимката с изплезените езици Хари и Шарлот толкова си мязат, като брат и сестра, много сладки!

Като пишете за Фърги, Фърги певицата ли е близка с Хари? И ако да по каква линия? Хич не знаех.

# 39
Аз не мога да го отворя. Дава ми черен екран.

# 40
  • Вестерос
От една група за пътувания на жени е, съжалявам ако не се вижда. Доста от групата ходиха специално за сватбата. Беше вече като напускат църквата и махат на хората.

От друга жена , която е била от другата страна.

# 41
Сара и Фърги са една и съща жена - Сара Фъргюсън. Тя е бивша съпруга на принц Андрю /втори син и трето дете на Елизабет ІІ/ и е майка на две дъщери - Юджийн и Беатрис. Фърги певицата е съвсем друга

# 42
  • Вестерос
Мерси за разяснението! Simple Smile

# 43
  • София
А, в англ. преса се появиха твърдения, че Уилям е казал нещо на Хари за майка им и Хари е казал "Да, ....знам". Това когато чакаха булката и бяха седнали.

Някой може ли да ми каже по протокол, ако Даяна беше жива, а Чарлз женен за Камила, къде щеше да стои Даяна? До Уилям ли? Щеше ли да има право да е сред кралското сем-во? Интересно ми е.

# 44
  • на пистата
Гледам в този клип..Уилям и Кейт се поклониха на баба Бети на излизане(кралицата изглеждаше доволна и усмихната ),защо Хари и Меган не го направиха?
https://www.instagram.com/p/Bi-U2gelYWc/

Общи условия

Активация на акаунт