Кралски работи и клюки - 12

• 52 706
  • 765
  •   1
Отговори
# 480
Ехх, това съдбата е голяма работа! Снимка за спомен и след години хоп право в сърцето на принца...

https://www.instagram.com/p/BjDVfJAneEV/?taken-by=enews

Даммм, ама иначе изобщо не е знаела кой е Хари нали  Joy

# 481
Интересно Даяна ако беше мълчала и “натискала парцалите” дали Чарлз щеше толкова да се натиска да се ожени за Камила  или щеше да я държи като любовница само.
Дори и без развод отношенията в едно семейство се отразяват на децата, за което според мен отговорност носят и двамата родители.
И все пак мисля, че принцовете дължат до голяма степен положителните си и обичани образи на майка им с цялата си противоречивост като личност.
В случая с Кейт и Меган те градят своите образи на база положителните такива на мъжете си, като в добрия смисъл на думата “използват” нещо готово вече като имидж и работещо. Докато Даяна и без подкрепата на Чарлз и преди достоянието на аферата Камила успя сама да изгради и то до такава степен, че Чарлз стана мъжът на Даяна.

# 482
Раците са много чувствителни да, но и много тежки характери. Не че скорпионите не са и те де. Интересното е, че Чарлз е скорпион, а и Даяна, и Камила са раци.

Сега се сетих пак за филма на Даяна - тя обясняваше, че няколкото месеца преди раждането на Хари са били най-хубавите им месеци с Чарлз от началото на брака им. Разбирали се чудесно и всичко било прекрасно

# 483
Раците са много чувствителни да, но и много тежки характери. Не че скорпионите не са и те де. Интересното е, че Чарлз е скорпион, а и Даяна, и Камила са раци.

Сега се сетих пак за филма на Даяна - тя обясняваше, че няколкото месеца преди раждането на Хари са били най-хубавите им месеци с Чарлз от началото на брака им. Разбирали се чудесно и всичко било прекрасно

За филма на national geographic по повод 20 години от смъртта и ли говориш? Май и аз имам спомен за нещо такова.
Не знаех, че и Камила е рак. Но май имаше и за нея нещо, че е била лудо влюбена в Андрю Паркър Боулс, а той не я отразявал много.

# 484
Ехх, това съдбата е голяма работа! Снимка за спомен и след години хоп право в сърцето на принца...

https://www.instagram.com/p/BjDVfJAneEV/?taken-by=enews

Даммм, ама иначе изобщо не е знаела кой е Хари нали  Joy

Joy Е, трябва да е приказно всичко, или невероятна любовна история, сладка и достоверна. Харесвам ги, но не може и без малко преиграване хха

# 485

Между другото да питам - останалите деца на баба Бети също ли са толкова активни в публичните прояви и ангажименти, както Чарлз или не? Защото аз за тях нищо не съм чела или чула - освен някоя и друга сватба и раждане на дете. Прави ми впечатление, че при Уилям и Хари нещата не са така - и двамата са доста активни в мероприятията, и за двамата се пише доста и до сега Хари, въпреки че не е престолонаследник, нито за миг не е минал на заден план
От малкото,което съм чувала,дъщеря й е разведена и на втори брак,но в много приятелски отношения с бившия.Вторият син,Андрю,след Фърги уж тичал по разни моделки според пресата,но без коментар,не се е женил повторно.Едуард и Софи-нищо.Общо взето,каквото и да ги вълнува,всички вкупом се стараят да са дискретни и да крепят династията с всички сили.

# 486
Aз мисля,че всички имат ангажименти и сега вече вкупом  заместват и кралицата в ангажиментите й.Не е едните да са оставени да си живеят частния живот ,а престолонаследниците да се занимават с кралските дейности.

# 487
Четох сега в Телеграф,че Амал и Клуни чакали 10 минути да ги пуснат на приема,защото охраната не разпознала Клуни. Е какъв човек трябва да си да не разпознаеш Джордж Клуни?😆
(голяма фенка съм му, за мен това е идеала ми за мъж❤,и остарява хубаво)

# 488
  • София
Божеее, влазам и гледам 138 нови отговора и се чудя какво се е случило...а то Даяна и конспирациите обсъждаме.
Не вярвам в теорията за убийството на Даяна - но предполагам защото не съм кой знае какъв фен, и то по-скоро заради почти божествения ѝ статус, който се налага след смъртта ѝ.
Сигурно и заради цялата помия, която се изля върху Чарлс и Камила им симпатизирам. И двамата ми се струват готини, чела съм че Камила е със страхотно чувство за хумор, Чарлс е с много интереси - ето последния пример с госпъл музиката. И както се вижда нещата между тях вървят добре, ей го вече 13 години откак са женени.
Не вярвам че ще се откаже от престола, един абдикирал в семейството е достатъчен Simple Smile

Малко снимки от вечерния прием...силно казано, но все пак
https://www.hellomagazine.com/celebrities/2018052248808/amber-le … edding-reception/
https://www.hellomagazine.com/royalty/2018052248806/misha-nonoo- … l-wedding-photos/

Последна редакция: вт, 22 май 2018, 15:57 от Lana

# 489
Андрю Паркър Боулс доста й е изневерявал на Камила.

Да, в същия филм и самата Даяна казва как по време на бремеността си с Уилям или Хари, не помня, сигурно с Уилям, за да привлече внимание на кралицата и Чарлз въърху себе си- съвсем доброволно пада по стълбището.  ooooh! Бременна!!! Много, много лабилна и нестабилна е била.

# 490
Е колко да й е стара генерацията на Даяна, като се е помъкнала с араби след развода си... По това време Англия хич не беше толерантна към подобни, за съжаление вече е.
Иначе за мен Меган е човекът в този брак с повече компромиси. Аз лично не мога да си представя да се лиша от професионалните ми ангажименти, които ми носят радост. Предполагам, че и за нея няма да е лесно. Общо взето за да водиш луксозен затворнически живот, в който всяка стъпка ще ти се следи под лупа. А тя луксозния живот си го е имала и преди, защото има достатъчно средства. Така че любов е това.

А! Shocked Откъде такива изводи? Какъв луксозен живот е имала тази никому неизвестна актриса в треторазряден сериал? Кой изобщо беше чувал за тези костюмари(ама какво заглавие само!) преди Хари да почне да се вижда с една от сериала?
 Ако луксозен живот и кариера, носещи радост, се брои това, че е била момиче на късмета в реклама за чипс, вече не знам какво да кажа Joy Joy http://www.tialoto.bg/a/7-art/60009-megan-markal-predi-kinoto--- … reklama-za-chips/
Спрете се малко! Тази Меган удари направо джакпота с  женитбата си и се набута при богатите и известните като на кино, направо на магия й се получиха нещата. Със сигурност е любов това, любов към парите, златотърсачка си е и удари в десетката, но не си и е направила сметка, че лукса в кралския двор си има цена. Смятам, че няма да успее да я плати.

# 491

Сигурно и заради цялата помия, която се изля върху Чарлс и Камила им симпатизирам. И двамата ми се струват готини, чела съм че Камила е със страхотно чувство за хумор, Чарлс е с много интереси - ето последния пример с госпъл музиката. И както се вижда нещата между тях вървят добре, ей го вече 13 години откак са женени.
Не вярвам че ще се откаже от престола, един абдикирал в семейството е достатъчен Simple Smile

С точния човек до теб и остаряването е удоволствие....

# 492
Малка поправка: Над  35 години са заедно Чарлз и Камила. От 13 г. са официално семейство.

# 493
А! Shocked Откъде такива изводи? Какъв луксозен живот е имала тази никому неизвестна актриса в треторазряден сериал? Кой изобщо беше чувал за тези костюмари(ама какво заглавие само!) преди Хари да почне да се вижда с една от сериала?
 Ако луксозен живот и кариера, носещи радост, се брои това, че е била момиче на късмета в реклама за чипс, вече не знам какво да кажа Joy Joy http://www.tialoto.bg/a/7-art/60009-megan-markal-predi-kinoto--- … reklama-za-chips/

В миналата тема се коментираше, че е правила по 50 000 долара на епизод в този сериал. Определено не е била бедна, със заплата от почти половин милион долара годишно със сигурност е можела да си позволи някои луксове.

От друга страна...ако тя е social climber, както се коментира, то такива хора рядко се спират, винаги искат да са по-нагоре на социалната стълбица.

# 494
... Тази Меган удари направо джакпота с  женитбата си и се набута при богатите и известните като на кино, направо на магия й се получиха нещата. Със сигурност е любов това, любов към парите, златотърсачка си е и удари в десетката, но не си и е направила сметка, че лукса в кралския двор си има цена. Смятам, че няма да успее да я плати.
Аз си мисля, че ако някой си търси мъж само заради пари, ще си намери богат чичага, а няма да се набие в кралското семейство, че да я гледат под лупа и да й броят хапките и да не може да си прави каквото си поиска.
Жена може да се подложи доброволно на това и да го изтърпи само с мотиви от любов. Поне моето мислене е такова.

Общи условия

Активация на акаунт