Кралски работи и клюки - 12

• 52 675
  • 765
  •   1
Отговори
# 570
Нещо не съм разбрала явно, щото в инстаграм нещо за рд пишеше

# 571
  • София
Еее, Хари е много чаровен. Да, може да не са красавци с брат си, но имат някакъв чар.

# 572
На мен Уилям ми харесва повече като млад, а Хари в момента  Simple Smile

# 573
Не съм се интересувала до момента от кралски особи,а знаем,че има кръвосмешения при тях назад във времето и ми беше интересно има ли тежко,неизлечимо болни във фамилията.
Скрит текст:
Тези дни се рових за инфо относно кралското семейство и имаше няколко, който са починали или като деца или съвсем млади. Част от тях болни. Не ги запомних, но ако отвориш Уикипедия и проследиш от Елизабет назад - баща, дядо, братя на баща и дядо, лесно ще ги откриеш. (Под снимките на всеки има линк с родителите и наследниците)
Добавям малко информация към поста си:
Хемофилия
Порфирия
Tук и други

# 574
  • Пловдив
Всъщност, колко време е майчинството в Англия? И за Кейт ли е също като времетраене? Вероятно не е 2г 😁

# 575
# 576
Всъщност, колко време е майчинството в Англия? И за Кейт ли е също като времетраене? Вероятно не е 2г 😁

По принцип 9 месеца....
Според материала по-долу щяла отново да се включи в кралските си задължения в края на "късната есен" .
http://www.goodtoknow.co.uk/family/kate-middleton-duchess-time-a … nity-leave-375976

# 577
  • град-държава
Тоалетът за мен е страхотен и повече от 30, аз на тази жена не бих 'и дала. Има изключително младежки и свеж вид. 

# 578
  • София
От гостите ми харесаха тези 3те, като първата е страхотна. Излъчва класа, а жената на Гейбриъл Махт винаги е много нежна и женствена, тук не прави изключение.

Скрит текст:

В една статия мернах, че я сравнявали с Грейс Кели по стил. Което е смехотворно. Едната е класическа красавица, изтънчена, фина и много класна. На нейния фон другата е като току- що слязла от клона.

Последна редакция: ср, 23 май 2018, 01:44 от The Catcher in the Rye

# 579
  • Bristol
Нещо не съм разбрала явно, щото в инстаграм нещо за рд пишеше
Правилно си разбрала. Било парти за 70 годишнината на Чарлз. Затова и не тръгнаха веднага на меден месец.
http://www.bbc.co.uk/news/uk-44214818

# 580
  • София
Чарлз не е ли роден ноември?

# 581
  • Bristol
Да, но първото му парти за 70 годишнината било сега. Щяло да има поредица от партита, защото бил престолонаследник. Шест месеца яли, пили и се веселили 😂

https://www.express.co.uk/news/royal/963480/Prince-Charles-70th- … months-in-advance

# 582
  • София
Хари много възмъжа през последните години и ми харесва. И двамата с Уилям са чаровни, особено за британци.
А тези земи и владения под формата на рента и наеми ли им носят доходи, че не разбрах?
Аз мисля, че Хари и Меган винаги ще бъдат под светлината на прожекторите, дори и да не им се иска. Няма как да отидат в девета глуха и темата тук го потвърждава. Просто са интересни като двойка, а и Хари е много обичан от британците.

# 583
  • София
Да, но градинското му парти за 70 годишнината било сега. Щяло да има поредица от партита, защото бил престолонаследник. Шест месеца яли, пили и се весели ли 😂

https://www.express.co.uk/news/royal/963480/Prince-Charles-70th- … months-in-advance

Аааа, ясно! Мерси! Peace

# 584
  • София
Видях, че сте обсъждали и Даяна. Тя има и други подобни прояви по време на бременността си. Сама е казвала, че не може да издържа повече детето й да е в тялото й.
Нормално е Хари с майка като нея да попадне на подобно нарцистично същество като Меган.
Точно защото му е нужна любов и топлина, тя се е намърдала до него и дори в интервюто казва как като се срещнали, открили хиляди общи неща, чак било невероятно. Естествено, mirroring му се вика. А като calculated i callous, както тя бива описвана от близки, се характеризират точно тази порода развалени хора.

Чак след като си го помислих и после видях, че и сестра й я нарича така. И че разказва как е гледала всякакви филмчета за кралското семейство. Предвид развоя на обстоятелствата, направо звучи като психопатична.
И според мен ще избуши, като види, че не е главното лице под светлината на прожекторите. И че Кейт я лансират много повече. Сигурна съм, че има грандиозна представа за това как ще блесне изведнъж, но няма да стане. Където са намесени толкова власт и пари, такива като нея не успяват да влязат под кожата на всички.

Общи условия

Активация на акаунт