Парфюмни размисли и страсти - 217

• 129 247
  • 762
  •   1
Отговори
# 210
Днес , случайно се запознах с Creed Aventus  Heart Eyes Crazy Heart Eyes
Влюбена съм, неистово го искам за себе си,
магнетичен е , наркотичен е , нищо в него не дразни обонянието ми,
абсолютното ми мерило за чистота,
така ухае чистотата.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Влизам да ви се похваля и виждам че го коментирате,
е това ако не е знак, че трябва да го притежавам..  Crazy
Къде случайно се запознахте Grinning
Ще ме накараш да поръчам голямата опаковка,преди да е дошла мострата,ахахахах

# 211
  • Враца
Един преминаващ младеж така невероятно ухаеше, че цялата маса се впечатлихме и го привикахме да дава отчет на какво мирише, без изобщо да го познаваме, и. той всичко си каза. Подчертавам, че компанията ми беше предимно от мъже, които нямат никакъв афинитет към парфюмите, но те първи реагираха.

# 212
  • Viena
Creed Aventus интересно звучи.

# 213
  • СОФИЯ
Момичета,може ли мнение за Creed Aventus Eau de Parfum,искам да го взема за подарък..?
Да опитам ли първо с мостра,или направо да поръчвам?
За мен е страхотен, но за подарък не знам. Толкова скъп парфюм и да не се хареса? Опитай с мостра задължително.

Парфюмна вода Creed Aventus Eau de Parfum за жени или за мъже?

# 214
Какъв е ароматът на Just Cavalli?
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00AKFFXG6/ref=mp_s_a_1_1_a_it? … bL&ref=plSrch
Метнах едни 50мл за 13 лири, но имам бегъл спомен, че е доста тежък, или бъркам?
Тежък е, аз го имам и го ползвам зимата. Приятен аромат е, за съжаление не мога да дам хубаво и подробно описание, като профитата, които пишат в темата. Парфюмът е хубав, мек и траен аромат, но не е за пролетно- летния сезон. За хладна есен и зима е чудесен.

# 215
Момичета,може ли мнение за Creed Aventus Eau de Parfum,искам да го взема за подарък..?
Да опитам ли първо с мостра,или направо да поръчвам?
За мен е страхотен, но за подарък не знам. Толкова скъп парфюм и да не се хареса? Опитай с мостра задължително.

Парфюмна вода Creed Aventus Eau de Parfum за жени или за мъже?
За мъже. Peace

# 216
  • Варна
Днес , случайно се запознах с Creed Aventus  Heart Eyes Crazy Heart Eyes
Влюбена съм, неистово го искам за себе си,
магнетичен е , наркотичен е , нищо в него не дразни обонянието ми,
абсолютното ми мерило за чистота,
така ухае чистотата.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Влизам да ви се похваля и виждам че го коментирате,
е това ако не е знак, че трябва да го притежавам..  Crazy
Къде случайно се запознахте Grinning
Ще ме накараш да поръчам голямата опаковка,преди да е дошла мострата,ахахахах

Парфюмът не е нов, предполагам сега го откривате, може би най-спряганите мъжки аромати, разкошен е, но твърде скъп, което също е относително,  за много 600 лева не е голяма сума за парфюм.
Mancera cedrat boise за мен е добър поне ценово.

# 217
Здравейте! В издирване съм на парфюма "Esencia de Duende". Преди го имаше в enzo, но от доста време там не е наличен. Днес им писах - да видим... Имате ли представа къде мога да го открия - физически магазин, сайт? ebay, amazon и подобни не ми вършат работа, защото не пазарувам от такъв вид сайтове, но ако го има наличен в някой нечуждестранен сайт, би било чудесно.

# 218
  • Sofia
Тук и тук го има, но не разбрах дали държиш сайтът да е български, така че не знам доколко включването ми ще ти е от полза. Peace

P.S.: Нещо първият линк не излиза правилно сякаш. Peace

# 219
Изпуснах темата, а сигурно сте коментирали Néroli Amara Van Cleef & Arpels. Аз днес ходих да го пробвам и така положително ме настрои, толкова ми хареса, ако и при следващите проби ме държи в такава еуфория, със сигурност ще го купя. Няма при него сапуненото усещане, което понякога дават парфюмите с нероли, най-осезаемо аз долавям лимона, който дали защото е италиански (така чета в пирамидата), но е много балансиран и изискан, при все че е главен герой. Лесен за харесване е този парфюм, но не посредствен. Удивително звънлив, слънчев, подходящ тъкмо за това време. Много ми хареса.

# 220
  • от един красив град
Цитат на: Divina. в пн, 21 май 2018, 14:46
Страхотна тема на новата тема! Simple Smile
Ето го моя топ 10:
...
Acqua di Gio Giorgio Armani
...

За кой вариант точно говориш? Питам защото в моето обкръжение,а и не само доста момичета ползват

Днес отделно с 2 момичета се разминах на улицата,които го носеха.И 2-те бяха ... ~30. Peace

Предварително се извинявам за закъснелият отговор, но не ми остава време да чета темата редовно.
Аз харесвам дамския Acqua di Gio, мъжки парфюми до сега не съм носила. Никога не е късно обаче. Simple Smile

# 221
Може ли мнение и за Dior SAUVAGE /мъжки/ ?

# 222
Ще съм благодарна ако някой който е пробвал или носил тази смокиня на Молинар даде мнение  Flowers Hibiscus
https://www.fragrantica.com/perfume/Molinard/Figue-Eau-de-Parfum-41700.html

# 223
Blаck Cat, вторият линк е някаква друга есенция, друг парфюм е просто. Smiley Благодаря все пак! Обаче точно подобни онлайн магазини избягвам. И то не за друго, а просто съм се разглезил и си карам по утъпкани пътеки - поръчвам, идват ми нещата на място, плащам кеш на куриера и готово. При тези чуждестранните има много врътки - кои ползват превозвачи, кои не ползват, отделно съм чувал и чел за разни фалове с кредитните карти при плащане че ставали... Знам, че доста хора поръчват и от ибей и амазон и др. подобни, но и там трябва да следиш рейтинга на търговеца - пък дали е надежден, пък дали не е... дълга и широка, просто не ги разбирам и не съм ги разцъквал досега такива магазини за интернет търговия, иначе предполагам не е чак такава хамалогия, но на мен така ми изглежда. Предпочитам нещо от рода на енцо. Оттам са ми отговорили - както споменах вчера им писах - щели да отнесат запитването до главния им доставчик - това е отговорът им, но... не ми се вярва. Жената всъщност се интересува от въпросния парфюм - любим летен й е и тя си прави паралелно "издирване", но и тя не го е открила досега. Предложиха й Omnia Crystalline, който между другото е също на Alberto Morillas, както и Esencia de Duende и са адски сходни, но "Омнията" е голяма "водица" и крайно слабичка, не трае и час и избщо... не е вариант, иначе ароматът като аромат е почти идентичен, но "Есенцията" беше доста по-траен и наситен. Благодаря все пак... Ако на някой случайно му попадне информация откъде може да се намери, ще се радвам да сподели! Хубава вечер на всички!

# 224
  • Sofia
Може да питаш и тук – сигурно ще получиш повече насоки. Peace

Общи условия

Активация на акаунт