Парфюмни размисли и страсти - 217

• 129 281
  • 762
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
astravera  - гр. Пловдив, Капана, ул. Магура 8

sympathy - много се радвам, че и ти оценяваш добре тази смокиня Smiley
Благодаря Flowers Hibiscus

# 436
  • София
astravera , това е смокинята на Арден https://www.fragrantica.com/perfume/Elizabeth-Arden/Green-Tea-Fig-48114.html . Може да се пробва в Лили. Тази е на Ферари https://www.fragrantica.com/perfume/Ferrari/Noble-Fig-30259.html . В момента в парфимо има 10мл от нея, идеално за проба.

# 437
В Капана Бараката е чудо да я намериш отворена, имаше телефон да връзка....не се получи и така, последно ми казаха, че е изпразнен магазина, надявам се да е за ремонт...

# 438
Мнения за Bentley Momentum и Bentley Momentum Intense? Във фрагрантика ги сравняват с  CH Man. Не го познавам, на няколко пъти чета в темата, че е бил изключително добър, но преди реформулировката. Не става ясно на стария вариант ли го оприличават или на някой от новите.

Голям почитател съм на Infinite Intense и Men Absolute. Не се предлагат мостри на двата Momentum-а, не знам дали да рискувам на сляпо, защото например Bentley for Men Intense не ми харесва.

Последна редакция: чт, 28 юни 2018, 00:35 от Бледолилава

# 439
  • София
Смокинята на Е.Арден за съжаление въобще не ми хареса. Пробвах я на ръка даже. Пак ще я пробвам.

# 440
Тая сутрин си получих така чаканият от ММ "комплимент" за Шанел №5.
Цитирам: "О, днес сме с особен вид мухозол, от най-токсичните!"  smile3505 Добави и че поне днес ще е спокоен, никой мъж нямало да доближи до мен на по-малко от 5 крачки, и може би ще имам малкият шанс в час пик да пътувам сама в цяло вагонче на метрото. Sick
Даже и не ми се коментира повече,
Скрит текст:
чувствам де като дете в детската градина, което се е наакало в гащите и очаква във всеки един момент да го разкрият и да започнат да го сочат с пръст.
Абе..., кофти тръпка. smile3518

# 441
AOUD ORCHID/MANCERA/....хвърлила съм й око и събирам мнения......моля споделете?!?!

# 442
AOUD ORCHID/MANCERA/....хвърлила съм й око и събирам мнения......моля споделете?!?!
Вече сме писали за нея, виж на предните страници и с търсачката.

Sysly, мисля че и друг път си споделяла, че мъжа ти не харесва парфюми "бабички" и ти прави кофти коментари. Мисля, че трябва да спреш да търсиш, купуваш и носиш такива, особено край него. Явно не понася такива и ти го казва директно, а това те демотивира и ти скапва настроението. Парфюмите са радост и хубави емоции и ми е гадно като чета, че си разочарована така. Но пък се поставям на негово място и аз също не харесвам някой до мен да ме трови. Мълча си, но в един момент не издържам и казвам, както и всички хора около мен. Така ми е забранено например на работа да нося тамяни, колежките не ги понасят и се съобразявам.
5-цата е парфюм, който много хора не понасят и го солят здраво, та не ме изнендва реакцията на мъжа ти. Не го носи повече, когато е с теб или ще бъде. Има ли парфюми, които харесва и ти прави комплименти? Какви са те?

# 443
Денси, толкова си права, че се чудя къде ми беше акъла!? Ох, така го исках тоя парфюм, че не помислих за последствията в къщи. Сега ще си жъна "комплиментие" и ще си трая,..... или ще го засиля в разменте. То какъв кеф е да носиш нещо дето никой освен теб не харесва!? Ще се наложи май да "откажа " бабетата. Disappointed

Аз съм споделяла за тези дето не понася, всички са винтидж и са не повече от 2 - 3, той не си мълчи, до болка е откровен дори това да не ми харесва. За останалите винаги казва че нямам лош парфюм или такъв който не харесва, а в работата му колежките постоянно го тровели с мухозоли, та сега и аз за капак.   Simple Smile

# 444
  • София
Езащо не си взе мякой от по-леките варианти на 5 цата

# 445
  • София
Sysly, носи си ги, когато не е до теб, когато си прясно напарфюмирана. Бабичките улягат много благородно, така че към края на деня току виж те налази и пита унесено "какво е това"?

Днес минах през кварталния Дъглас и пробвах новото Light Blue на блотер. Толкова откровен лимон не бях помирисвала досега. Много сицилиански и никак парфюмен.

Dahlia Divin Eau Initiale също на блотер пръснах. Тя ми напомня на нещо много познато, но не мога да преценя какво. Много белоцветен и нежен е. Създава ми асоциации за фино дамско бельо. С удоволствие бих парфюмирала гардероба си с него, но не бих носила върху кожата си.

# 446
Цитат
Sysly, носи си ги, когато не е до теб, когато си прясно напарфюмирана. Бабичките улягат много благородно, така че към края на деня току виж те налази и пита унесено "какво е това"?

Занм Harpalike, така отговорих в своя защита, че до вечерта ще ухае съвсем различно, а "мухозола" е само за няколко минутки в началото. ММ обаче има талнта винаги да се навре в мен точно когато съм току що напръскана, или да ми мине през облака. И сутринта стана точно така, та ми скофти целият ден. Simple Smile
Спирам да мрънкам повече, сама каквото си натворя и девет села не могат. Mask

Денси спомена тамяни и се сетих, че от извесно време съм се присетела и ми се носи парфюм с аромат на восък. Много харесвам този аромат, действа ми успокояващо и уютно. Израсла съм с аромоти на мед, восък, опушено и са ми много мили някък, връщат ме в детството ми. Медът и тамяна ми натежават в парфюм, но нищо с восък не съм пробвала. Ако някой се сеща за такъв парфюм нека сподели моля, ще ми бъде интересно да се запозная.
Това ми привлече вниманието:
https://www.fragrantica.ru/perfume/Tom-Ford/White-Musk-Collectio … sk-Pure-6385.html

Последна редакция: чт, 28 юни 2018, 15:49 от Sysly

# 447
Здравейте,
Моля за мнение и съвет, като предварително благодаря
Харесвам Емоционе на Ферагамо, сега имам желание да взема Dolce Fiore, но не мисля че го има някъде за да го пробвам. Моля за мнение относно трайността -EDT е, но все пак...и приликата му с Emozione-то

# 448
  • Виена
Harpalike, моят съпруг ми подари Dahlia Divin Eau Initiale в момента, в който се появи тук на пазара. Писах тогава за него - пълен антипод на ароматните бомби. Наистиа е кристално чисто и цветно ухание, но изчезва буквално веднага. Даже не след 15 минути - веднага.

# 449
  • Viena
WOW JOOP ,ще е в Европа на 16.07.Цена 49 евро.

Общи условия

Активация на акаунт