Парфюмни размисли и страсти - 217

• 129 177
  • 762
  •   1
Отговори
# 630

В чичко Гугъл Simple Smile
http://www.parfumsbg.com/promo/escada-1/escada-into-the-blue-edp … D0%B8-detail.html

https://www.pazaruvaj.com/parfjumi-c3262/escada/into-the-blue-ed … ester-p253788373/

Може и на други места да го има, това е на първо четене с търсачката.

# 631
  • Пловдив
По ваши мнения и описания се реших и поръчах Смокинята на Ферари, от Енцо поръчах много пробички от темите назад, които сте похвалили и още два парфюма малко насляпо добре, че не са много скъпи  Armaf Club de Nuit Woman и
Dsquared2 Potion сега ще чакам с нетърпение Flowers Four Leaf Clover

# 632
Здравейте! Към пробвалите в БЗ/Дъглас новото черно Валентино... Вие това ли сте тествали https://www.fragrantica.com/perfume/Valentino/Valentino-Donna-No … Absolu-46420.html , че аз само него открих... И се влюбих де Heart Eyes Или това https://www.fragrantica.com/perfume/Valentino/Valentino-Noir-Abs … ssence-49861.html Защото някой по-напред коментираше май второто... А ми казаха,че него го няма и май няма и да го има на нашия пазар newsm78
Второто, стои при мъжките парфюми в БЗ.

# 633

Сега погледнах в Амазон, разлика в цената е космическа Simple Smile https://www.amazon.co.uk/Escada-Into-Perfume-Spray-Women/dp/B000 … ada+into+the+blue

# 634
Забравих да спомена, че и аз тествах  Valentino Noir Absolu Musc Essence.

След описанието на Ковечева, нямаше начин да го подмина, въпреки че се мъдреше на челно място при мъжките парфюми и въпреки нежеланието ми да взема в ръка огромната ръбеста бутилка.
Пръснах само на блотер и така като си обикалях, от време на време го подушвах плахо, докато в един момент ухилена до уши се сетих за ето тази част от описанието и:
Цитат
Майко мила Broken Heart Broken HeartBroken Heart Стоях там и бях отново на 11-12 години, и бях със сестра ми пред гардероба на майка ми, изровили тайно ето този сапун от дрехите й и спорехме със сестра ми за пореден път, кой сапун е по-хубав - белият или розовият.
Това наистина е сапун "Лукс" и то точно розовият!
Като малка на същата възраст колекционирах сапуни. Имах три или четири кашона, но този ми беше любим! И моята майка също мушкаше между дрехите и целият ни гардероб мирише точно така! Толкова мило ми стана, успя да докосне най-тънките струни на душата ми. Simple Smile

Бях се офъщяла с други парфюми и прибрах блотера в портфейла си, сега целият мирише на "Лукс".
Ще мина утре да пробвам и на кожа и тогава ще видя на къде върви работата...
Притеснява ме само тая огромна бутилка, няма ли да го пускат и в по-малки разфасовки!?, това огромно количество има да си го пръскам едно 5 - 10 години с моите темпове. Simple Smile

# 635
Не, няма. Той е лимитка и според мен повече зареждания няма да има в България. Разпродават каквото са взели и това е.
За мен бутилката е произведение на изкуството, много ми харесва. Страшно ми допадат и 4-те парфюма от специалната серия и вече ги нося и смесени, както ги дават от марката. Имам ревю на всичките в блога и на следващо намаление ще си взема Муска със сигурност, няма да чакам повече да не изпусна и после да съжалявам.

# 636
  • София
Не, няма. Той е лимитка и според мен повече зареждания няма да има в България. Разпродават каквото са взели и това е.
За мен бутилката е произведение на изкуството, много ми харесва. Страшно ми допадат и 4-те парфюма от специалната серия и вече ги нося и смесени, както ги дават от марката. Имам ревю на всичките в блога и на следващо намаление ще си взема Муска със сигурност, няма да чакам повече да не изпусна и после да съжалявам.

Hands Plus1

Аз също намирам бутилките на Валентино за много красиви и изключително притегателни!
До сега коменитрахме предимно Valentino Noir Absolu Musc Essence, но Valentino Noir Absolu Oud Essence също заслужава внимание - композиран е в 100% ниш стил и смятам, че е много специфичен, изключително труден и улегнал парфюм. Признавам, не е в моя стил изобщо, но го оценявам, като парфюмно произведение, което е доста смело и наистина дръзко, особено сложено до другите предложения в Бюти/Дъглас. В негово лице, хората ще могат да се докоснат до ниш концепция, без да се налага да ходят до специализирани магазини.
Именно и затова по-рано се зарадвах за 4те златни Дюпона - става все по-лесно да се пробват и тези по-непопулярни линии.

Последна редакция: чт, 12 юли 2018, 22:03 от Deetron

# 637
  • София
Някакви отзиви за Michael Kors Glam jasmine?

# 638
  • Germany
Аз пък бях на парфюмна обиколка, и понеже в темата често чета недоволства от консултантите в БЗ, влизам да похваля едно младо и много красиво синеоко момиче, работещо в БЗ на Витошка, което не само изтърпя чепатия ми характер, но успя да напипа какво харесвам, предложи ми всички новости в магазина, вади пирамиди, сравнява, пръска, предлага, всичко ми хареса от нещата, които ми даде за тест. Предложи ми и златната колекция на Дюпон, като стъпка в ниш посока, харесвана много от купувачите в последно време. Сподели, че хората търсят вече по-нестандартни неща, имат претенции, а не купуват само подаръци. Накрая , когато й споменах, че Mercedes-Benz Select , който тя ми предложи, страшно ми прилича в даден момент от развитието си на Авентус, се оказа, че познава и Авентус момичето, и сравни пирамидите на двата аромата. Много приятно ми стана, защото беше мила, любезна, имаше познания, не се натрапваше и не искаше да продава на всяка цена. Много рядко попадам на такъв тип консултанти и ми се иска да има повече като нея.

Разбира се, запознах се и с Musc Noble Guerlain Цена 314 лв. Stuck Out Tongue Winking Eye Тези, които очакват чудеса от този парфюм за тези пари, ще бъдат дълбоко разочаровани. Нищо ново под слънцето с този парфюм. Мнението ми е, че е и най-слаб от цялата серия, не че някой от тях съм харесала за покупка. За мен е решен в силно ориенталски и арабски стил. Започва с уд-роза комбинация, като удът е силно медицински, да кажем, че ми напомня Midnight Oud Juliette Has A Gun. Не е силно дървесен, нито фекален, стои някак синтетичен, изкуствен и леко прозрачен. Розата не е водеща, основно удът се усеща в началото. Обаче, колкото и да е тиха розата, сякаш се пропива в кожата и накрая се забива с тънки пръсти в мозъка ми. Появява се и доста кисел шафран. Киселото усещане в един момент се засилва още повече и от възкисел розов пипер, и въпреки, че харесвам всички тези ноти, удът не ми допада и ми разваля настроението. В базата идва ред на муска, който е доста труден за мен. Усещам го напомпан, анималистичен, вади една леко потна нотка, а в съчетание с розата, ми идва свръхплътски, леко ретро и неприятен. Може би ако попадне на точната кожа, и ако харесвате силно ориенталски стил парфюми, ще ви хареса. Не е силно розов, нито силно дървесен, плътен и натрапчив, а точно обратното, уж е прозрачен, ефирен и въздушен, а те хваща за гърлото и не ти дава много много да дишаш.  Аз го издържах четири часа и го мих, много кисел и животински ми идваше мускусът в него, а розата е от този тип роза, която въобще не ми допада в парфюм. Една такава без характер, окастрена, без кадифена мекота, без сладко гурме усещане, без свежест и младост в нея. Повехнала и безлична. Ако харесате този парфюм, смятам, че спокойно може да се разровите в арабските марки, като съм убедена, че ще попаднете и на доста по-добри изпълнения, на много по-ниска цена. Смятам, че тази колекция на Герлен е тотално закъсняла времево, и че представя ноти и аромати с характерно звучене, които бяха актуални преди пет-шест години, но на днешно време не показват нищо ново, особено за тази цена.

Пробвах и така дискутираният в темата Pearl Mancera. Флаконът е фантастичен, капакът завършва с красив седефен детайл, пръскалото пръска по много и нанася хубаво. Трайност и шлейф - убийствени. Едно пръсване на ръката, и всичките ми дрехи, до които съм се докосвала миришеха на него. Мъжът ми каза, че цялата къща мирише на моя парфюм. На другата сутрин отново всичко миришеше на него. Та ако сте от търсачите на шлейфови бомби, не пропускайте пробата.
Сега за самия аромат. Интересен парфюм. И много изменчив. Започва силно зелено, смокинен. Смокинята е тази, от любимото в темата Нинфео мио, но за мен тази е по-хубава, защото е съчетана с по-мек цитрус, леко сладък бергамот, който е дал мекота на зелените листа и едно хладно и леко мокро усещане. Кокос тук няма, и Слава Богу, защото точно кокосът не ми харесва в Нинфео мио. Тук усещането е за ведрост, за сочност, бих я нарекла гальовна, ведра и сутрешна смокиня, допълнена от свежи ябълки и точно чай от праскови, за които говореше Deetron. Много интересно завива парфюмът обаче, като изведнъж, буквално от нищото изниква роза. Включва се леко, деликатно, завърта един танц със смокинята, а после я настанява на стол да си почива, и превзема сцената за соло изпълнение.  Това е розова, маслена, млада Мансерска характерна роза, с бял мускус, кедър и плодове, най-вече малини. И ако в първата част на развитието парфюмът е унисекс и зелен, тук вече е доста женствен, розов, сочен и игрив. За мен е фантастичен летен аромат, идеален за горещите летни дни, но с уговорката, че трябва да обичате смокини, да обичате рози, и да не се страхувате от нестандартни парфюмни комбинации. Смокиня-роза за мен е неочаквано добра комбинация.

Харесах като изпълнение и Wild Candy Mancera, макар да не е моят тип парфюм. Цялостното му излъчване е доста луксозно, лосионено плажно и жълтоцветно. Мирише точно на ваканция, на скъпо плажно олио, на иланг, тропически курот, на пиня колада, топло дърво и чуден млечен шоколад за разкош. Може би от малкото парфюми тип плажно безгрижие, който ми допада. Харесва ми това, че няма кокос, че илангът не превзема парфюма, и че солените ноти не са дразнещи. Чудесен бленд.

Парфюм за деня беше Aoud Orchid Mancera, който оцелява в софийската жега, и ми направиха комплимент за него още в 8,30 часа в банката.

# 639
Герленът звучи точно като за мен. Нямам търпение да го пробвам.

# 640
  • Бургас
Ковачева,ти направо ме разби с тая цена 314 лв. Laughing Stuck Out Tongue Stuck Out Tongue След описанието ти определено този Герлен няма да е за мен поне така предполагам,направо ми уби ентусиазма за проба. Crazy Между другото се запознах с Creed love in white,не можете да си представите какъв удар претърпях,толкова ми е далечен.Имах надежди за него,но не се оправдаха. Sad Четях,колко бил любим на половината известни уж и си викам сигурно ще да е някое парфюмно чудо,но не моето.

# 641
  • София
Mancera Pearl звучи много мой тип парфюм, харесвам смокиня, рози, жасмин, виолетка. От Енцо ли е най-добре да се поръча?

# 642
Ковачева,ти направо ме разби с тая цена 314 лв. Laughing Stuck Out Tongue Stuck Out Tongue След описанието ти определено този Герлен няма да е за мен поне така предполагам,направо ми уби ентусиазма за проба. Crazy Между другото се запознах с Creed love in white,не можете да си представите какъв удар претърпях,толкова ми е далечен.Имах надежди за него,но не се оправдаха. Sad Четях,колко бил любим на половината известни уж и си викам сигурно ще да е някое парфюмно чудо,но не моето.
Всички парфюми от тази колекция на Герлен струват по около 300 лв. Бутилката на червения е просто великолепна.

# 643
  • СОФИЯ
По ваши мнения и описания се реших и поръчах Смокинята на Ферари, от Енцо поръчах много пробички от темите назад, които сте похвалили и още два парфюма малко насляпо добре, че не са много скъпи  Armaf Club de Nuit Woman и
Dsquared2 Potion сега ще чакам с нетърпение Flowers Four Leaf Clover

След промяната на сайта, за който и парфюм да потърся проба - няма Frowning1 Да не би да са променили мястото?
Къде точно са позиционирани пробите, които си поръчала?

# 644

Общи условия

Активация на акаунт