Кой какви сериали гледа?- новини, премиери, обсъждане- Тема 20

• 72 426
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Аз и в друга тема препоръчвах "Бойна звезда Галактика", защото ми е сред любимите сериали и се изненадвам, че има хора, които още не са го гледали. Естествено, той е за фенове на фантастиката и не се харесва на всеки. По тематика напомня "Западен свят" (но само по това, иначе са много различни).
Има душевни драми.
"Изгубени" също - класика.

Не споменаваш "Черни платна" - много динамичен сериал, с интересни персонажи, повече насилие, отколкото по принцип ми допада, но все пак препоръчвам и него.

# 481
В голямо отчаяние изпадам вече - не намирам нищо ново за гледане Sad

Аз "История на прислужницата" го гледах във филмов вариант от 90-те, това като се заговори за сериала, да преценя дали си струва. Филмът е много психарски и се отказах от сериала, много тежка история и пак свърши с отворен финал. Не знам при сериала как ще е, може да е по-различно.

И аз почнах много често да "изоставям" сериали или да прескачам минути, че ми писна, търпението ми се изчерпа.
Препоръчвам ти ACS: Versace, последния нов сериал, който ме впечатли. Ray Donovan също ми е сред фаворитите.

Последна редакция: сб, 18 авг 2018, 22:13 от Анонимен

# 482
  • София
Прислужницата филма и сериала са несравними, за мен си остава този сериал номер едно в момента.

Аз мъчих Касъл Рок днес, едвам избутах до 3ти епзиод, Оринджа и той беше мега скучен сезон. Чакам си есенните сериали, слаба работа е сега.

# 483
  • Somewhere far away
Аз почнах Preacher - много луд, на моменти даже извратен! но ме кефи Grinning

# 484
Благодаря за препоръките Hug Захапах го Убийството на Версаче, вече съм на 7-ми епизод.

Черните платна вчера го пуснах за малко, на 10-тата минута се усетих, че и друг път съм го почвала, но не ме е грабвал. Обаче и други са ми го препоръчвали, ще опитам отново, може пък нататък да стане по-интересно.

# 485
Благодаря за препоръките Hug Захапах го Убийството на Версаче, вече съм на 7-ми епизод.

Черните платна вчера го пуснах за малко, на 10-тата минута се усетих, че и друг път съм го почвала, но не ме е грабвал. Обаче и други са ми го препоръчвали, ще опитам отново, може пък нататък да стане по-интересно.

Радвам се. Darren Criss прави страхотна роля Heart Eyes Hug

# 486
  • addicted
Yellowstone е доста приятен поне засега, шест епизода изгледахме. Но иска да му дадеш време, епизодите са дълги, действието не препуска, в началото наистина започнаха разказа отдалеч, на 40-тата минута на първи епизод половинката се оплака точно като qrye, че гледа и не успява да схване интригата. Но точно в края се появи завръзката, доста болни истории има.
Ние преди да го започнем наваксвахме със Suits, който е като спринт, след него тази бавна разходка може да ти поскъса нервите. Но си заслужава. Кевин Костнър е чудесен.

# 487

Радвам се. Darren Criss прави страхотна роля Heart Eyes Hug

Вече съм на осми еп., интересно са го решили с тази ретроспекция.
Скрит текст:
Още след третия направих историческа справка за събитията и участниците и ми беше странно защо не дават факти от историята, довела до развоя на нещата. Но именно така, в ретроспекция, става много по-въздействащ моментът с паралела между детството на Джани и Андрю. И двамата са специални, да. Но единият живее само с чувството за своята специалност и с очакванията животът просто някак си да то възнагради за нея. Другият бива учен, че нещата само с много труд и усърдие се получават. Много силен момент в сериала, поне за мен. Все повече се доближава сюжетът до историческите събития и оценявам похвата, с който са решили да ги предадат. Някак причината не е в началото, а идва като кулминация. И става послание.

# 488
  • КиТ
Да питам сега за Луцифер,нали в крайна сметка го канцелираха?Да го трия от компа,че след малко ще изгледам последния епизод и да знам Grinning

# 489
Да питам сега за Луцифер,нали в крайна сметка го канцелираха?Да го трия от компа,че след малко ще изгледам последния епизод и да знам Grinning

Ще има нов сезон 2019.

# 490
  • КиТ
Благодаря Simple Smile

# 491
  • София - Рим и обратно
В момента гледам изключителен испански сериал в Нетфликс La casa de Papel. https://m.imdb.com/title/tt6468322/
Принципно не ме грабват сериали, но този май ще го изгледам за няколко дни 2 сезона..

# 492
  • на изток от рая
В момента гледам изключителен испански сериал в Нетфликс La casa de Papel. https://m.imdb.com/title/tt6468322/
Принципно не ме грабват сериали, но този май ще го изгледам за няколко дни 2 сезона..

В imdb дават само един излезнал досега сезон. Предвиден е втори, но няма конретна дата. Греша ли нещо? Защото трейлърът ми хвана окото, та да знам на колко да се точа.  Grinning

# 493

В imdb дават само един излезнал досега сезон. Предвиден е втори, но няма конретна дата. Греша ли нещо? Защото трейлърът ми хвана окото, та да знам на колко да се точа.  Grinning
Има два излезнали 2 сезона в Нетфликс. В момоента снимат 3 сезон . В imdb си отворила сигурно друго - https://www.imdb.com/title/tt6468322/?ref_=nv_sr_1

# 494
  • София - Рим и обратно
Два сезона са излезли. С нетърпение ще чакам третия.

Общи условия

Активация на акаунт