СЕДМИ клас – 6 – Последни метри до…най-добрите резултати!(28.05.2018–03.06.2018)

• 58 053
  • 642
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Кое е платено, какво общо с частното Златарски?  Паралелката, в която преподава дамата, си е част от общото класиране и е в ДУ.
PS https://imgur.com/a/tjN7Oyb

Последна редакция: вт, 29 май 2018, 22:40 от пенсионирана русалка

# 271
Много добре изглежда и ми звучи "китайското" предложение .
Ако бяхме в София може  бих го избрала . А и китайците как настъпват в Източна Европа с бизнеса и са една от  най мощната еконимика в света -определено има хляб в тая работа ...
Много добро попадение, но до колкото знам е платено. Въпреки това, бих искал, да съм информиран за таксата.
Мента, спирай ментата. Simple Smile
Този " Златарски"  не е онзи " Златарски".
Но да. Добра реклама вече във втора тема.

# 272
Кое е платено, какъв Златарски?  Паралелката, в която преподава дамата, си е част от общото класиране и е в ДУ.
От толкова информация се оплетох, извинете.

# 273
  • София
Не виждам нищо лошо в такава "реклама". На т.нар. елитни гимназии сайтовете са толкова неинформативни, че ако и образованието вътре е на нивото, на което си поддържат лицето пред обществото - мерси!
Жената дава информация, пък ние сме големи хора, можем да си преценим.

# 274
Елитните гимназии нямат нужда от реклама.

# 275
  • София
Скиорче, много, ама много далеч от истината е това, че в Германия всяко училище е на ниво... Има огромна разлика и там.
Аз имам наблюдения за Мюнхен. На десетина приятелски семейства децата им се обучават в различни квартали. Всички от по-големите им деца попаднаха в гимназия ( ако не положиш усилия в началните класове отиваш в т.нар. Realschule). Всички са доволни от гимназиите на децата си. Едното дете, живеещо в предградие на Мюнхен и учещо там, се класира първо в Бавария и трето в цяла Германия на най- голямото им математическо състезание...може и да има изключения с някои училища, но за мен в случая фактите говорят.
Скрит текст:
Имам преки наблюдения над втория по големина град в същата провинция, за която говориш. Интересно  би ми било обяснението защо щом всички училища са еднакво добри, има порядъчен брой школи за помощ с уроците в училище. Кое е наложило появата им?  И защо част от завършилите в същия този град после са редовно сред първениците по справяне на зверски режещите им изпити в университета, на които често прагът за нашенска тройка  е над 60%, а други чувствително изостават, не издържат на темпото и отпадат. Ще да има нещо общо и с нивото на средношколската подготовка в училище  Х или У, не само с индивидуалните им възможности..
Да, елитните нямат нужда от реклама, понеже ВСЕ още разчитат на траен интерес от страна на седмокласниците, но докога ли ще е така. Опасно се плъзгат по наклона...

# 276
Аз определено съм заинтригувана, а класната ви стая изглежда страхотно!
Леле, belinda, заинтригувана си, кой ще гледа хлапетата Sweat Smile

# 277
  • София
Те и баща си имат сепак 😈

# 278
Елитните гимназии, след като са си гарантирали елитни ученици, имат най-вече нужда от елитни преподаватели, които обаче не са си гарантирали изобщо.
И от малко повече добронамереност и уважение към ученици и родители. А и рекламата няма да навреди, тя също внушава на децата, че са желани, освен че са избрани.

# 279
  • Sofia
Истерията около 7-ми клас наистина придобива абсурдни размери.

Така е, като съм на мнение, че заслугата е повече на майките, отколкото на всеки друг.
Темите тук го доказват.
Аз също съм доста обладана от тъпите матури, но някои коментари ми идват абсолютно фанатизирани, ще ме прощавате.
Програмирам се, че и да успее и да не успее с най-доброто, за което мечтаем с него, животът не е само бял или черен, целите е добре да ги има, но не и на всяка цена. И много, много ми се иска да внушавам на сина си повече спокойствие, пред нездрава амбиция и самоцел..
Има ли по важно от това децата ни да са здрави физически и психически? Няма! Айдее:))

# 280
  • София
Не става дума дори за реклама, а за елементарна информация...Ама много сложно им идва явно Laughing
Безкритичността...не е добродетел.

# 281
  • Варна
Я, и dodo се появи!
Не можете да си представите колко ми е приятно да "виждам" толкова познати физиономии, опс... никове, след толкова години! Yum

Далеч съм от истерясване, а и болни амбиции нямам, но си ми е притеснено и нервно - не за друго, ами защото знам колко много иска Симона да влезе там, където си е избрала, и вярвам, че точно там ще се чувства на мястото си. Дано да й стигне балът, хубавото е, че езикът, който иска да учи, френски, не е толкова популярен избор!

И мен ме заинтригура китайската паралелка, браво за доброто представяне!

# 282
  • Sofia
Я, и dodo се появи!
Не можете да си представите колко ми е приятно да "виждам" толкова познати физиономии, опс... никове, след толкова години! Yum

Далеч съм от истерясване, а и болни амбиции нямам, но си ми е притеснено и нервно - не за друго, ами защото знам колко много иска Симона да влезе там, където си е избрала, и вярвам, че точно там ще се чувства на мястото си. Дано да й стигне балът, хубавото е, че езикът, който иска да учи, френски, не е толкова популярен избор!

И мен ме заинтригура китайската паралелка, браво за доброто представяне!

Че как иначе, доста от едно време сме тук, децата ни все пак са набори:)))
Влизах последно преди две години, пак по същите въпроси:)
Иначе, като една (има и други) от големите си родителски грешки отчитам прекалената протективност и задушаваща ангажираност. Мисля че това повече вреди, отколкото помага, особено при момчетата. При момичетата е друго според мен. Много ми се ще да изкара колкото се може повече точки, ще бъда горда с него и ще съм щастлива. Но темата “матури”  вече е затворена и не я обсъждаме. Каквото беше, беше. Ако се провали, ще ме яд, ще страдам, но той няма да научи и няма да ги въвличам в терзанията си.

# 283
  • Варна
То и ние не я обсъждаме, тормозя си се самостоятелно. Взех си мента, глог и валериан Satisfied
Единствено в темата намирам съмишленици в мазохизма.

# 284
  • Sofia
Взех си мента, глог и валериан Satisfied
..

Не разчитай на това 😃

Общи условия

Активация на акаунт