Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 60 854
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 615
Киното е малко, какво им пречеше да пуснат един лайф за останалите?

Той е придобил дълговете преди брака, няма ли да си останат негови?

Какво ви пука, че беше само репетиция? Освен това в този сезон оставиха една сватба висяща и не вярвам в следващия да го повторят. А нищо чудно наесен да ги видим направо като семейство.

# 616
  • София
Ами аз така си мисля. Не знам сега кой е преподписал и кой не. Ако Бинев остане ще е голям плюс. Simple Smile

# 617

Не, не съм в киното. Една приятелка е и я помолих да изпрати снимки.

Aх, колко са хубави  Heart Eyes Heart Eyes
Батко е много по- готин, когато е ударил две контри 😎😍

# 618
Ще гледаме Фотев и другия сезон. Той ще се измъкне бързо и безболезнено с някоя врътка.
 Мириел, благодаряя Heart Всички са сладури, но нашите хора са си най-най Heart Heart

# 619
Ще гледаме Фотев и другия сезон. Той ще се измъкне бързо и безболезнено с някоя врътка.
 Мириел, благодаряя Heart Всички са сладури, но нашите хора са си най-най Heart Heart

ПС: Хора, за 3ти път ми се случва да се публува коментари ми по 2 пъти. Защо става така и как да го премахна?

# 620
  • София
В това шоу не бива да има сватба във финален епизод...
Ако Марио и Зорница ще се женят изобщо нека да не е в последен/финален епизод.  Laughing

# 621
Мириел, предай на приятелката си искрени благодарности от инфантилните луди девойки или за по накратко Бар Наздраве Joy

# 622
  • София
Защо да не гледаме Бинев? Мисля си, че ще остане.

Няколко силни Момента имаше за мен - Марио и Тони в болницата, сцените с Фотев и Ина, финалния епизод с Калин и Наталия. Не знам дали защото го чаках, но най ме разчувстваха Марио и Зорница в гражданското. Яд ме е, че не ги ожениха, но щеше да е нереално без скок във времето.
Виковете и крясъците при ареста на Васил бяха напълно излишни, просто не знам защо я вкараха тази история.

Мириел, и аз благодаря, всички са прекрасни. А и Мишева е там, а както знаете аз си я харесвам, ще се радвам пак да се появи.
Тази Диана е изключително красива. За Велислав няма да казвам нищо, вие си знаете 😍😍😍

# 623

ПС: Хора, за 3ти път ми се случва да се публува коментари ми по 2 пъти. Защо става така и как да го премахна?
цъкаш два пъти много бързо върху Публикува, може би заради това. И то едното се качили, но докато се обработи инфото, че вече има един коментар, е тръгнал другият.

# 624
  • Там,където се събуждам щастлива.
Не знам как е по българските закони, но по тукашните Магда наследява дължимото!

# 625
Не и дойде акълът на тая жена и това си е ! Колко пъти я измами тя пак се хвана с него !

# 626
Батко сега, ако е човек, ще публикува едно селфи в инстаграм 😉

# 627
тя има 30 хиляди, трябва да й стигнат да ги покрие 😁

# 628
  • София
За мен най-силна беше сцената с майката и Тони - толкова болка имаше в очите й над маската. Стисна ме за гърлото.

# 629
  • Там,където се събуждам щастлива.
Не и дойде акълът на тая жена и това си е ! Колко пъти я измами тя пак се хвана с него !

Иска да е обичана жената! Какви ли не глупости правят жените, за да имат дете или да се чувстват обичани! Само ние сме способни на подобно нещо!

Общи условия

Активация на акаунт