Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 60 488
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 825
Пффф, как ме вбесиха сега във ФБ - значи постовете с хвалбите колко е велик сериала и как всиччки са за Оскар ги одобряват, а критиките - не.....
Дона, давай смело с критиките тук. Трият коментари ли, какво става?

Чак сега видях, че си писала.
Не точно - там всеки пост се одобрява от админа на групата. Съответно мой пост, който беше критичен - ставаше дума за разкритието от страна на Калин в рамките на 5 минути, тъпата пресконференция и недомислиците около двата ареста (все неща, които обсъдихме тук) - изобщо не беше одобрен и пуснат. В същото време излияния колко са велики всички и къде е Банков се пускат......Не е коректно, при положение, че постът ми беше културно написан, без обиди. Явно не искат да се четат критики, а само хвалби.

Това е в едната фен група, не в официалната ФБ страница на сериала.

# 826
А, да, пресконференцията. Стаменова какво взе да им крещи там на журналистите, че и да ги заплашва, сякаш те са й виновни за поразиите Rage
Умрях от смях като стана тая жена и като изфъфли: аз съм София Стаменова.

И аз и аз. Цялата сцена там беше супер зле.. и пак до края на и за миг не се замисли кой седи зад цялата далавера. Което за мен беше супер странно. А той почти й го каза в кабинета. Какъв главен свидетел ще е? Аз там като главен свидетел виждам Ина... И Стаменова кво ще им каже - ами той ми направи пет комплимента, каза ми да не избирам тази фирма и аз клекнах.
Значи във фейса е истерия за Банков, то бива, бива ама чак толкова.

Ето ви и едно интервю

https://www.edna.bg/izvestni/diana-dimitrova-nikoga-ne-pravete-k … -liubovta-4653445
Е, тя Стаменова по принцип си е тъпичка и е идеална за директор на предприятие, което трябва да бъде погребано. Сигурно само тя от самото начало не разбра, защо толкова бързо стана смяната на директори. Ами защото тя е идеалният бушон!

# 827
Ето да четете малко статистика за петия сезон. Видно е от резултатите защо от Нова са поръчали и шести. Така ако го караме, може да докараме и до шеснайсти Grinning
https://nova.bg/accents/view/2018/05/30/217437/зрителите-избраха … на-точка-по-nova/

# 828
Велислав да не яде бой от жената, като го гледам какъв поглед и мята на Диана. Може да е забравил, че вече не е Марио:joy:

# 829
  • София
Момичета това беше от дяволчето. Аз не съм чак такъв фен като вас и няма да смогна да ви следя подобаващо както си заслужава през лятото, предстои и световно, а и Андрю Линкълн ми уби всякакво желание за шоута и форуми.
Та живот и здраве ще се видим със сигурност наесен в предполагам тема 71.  Grinning Желая ви приятно и ползотворно лято.  Hug

# 830
Зайко, Велислав гледа "брат си" на тая снимка, не Диана, ама вие още не сте махнали розовите очила Stuck Out Tongue Winking Eye

Дяволче, хубаво лято и наесен с песен те чакаме обратно Simple Smile

# 831
  • София
  Момичета, видях, че някои от вас искат да си припомнят любими моменти от сериала, но тъй като епизодите в Нова плей изчезват(скриват ги), ви извадих всички линкове без един(епизод 2 наистина е заличен, но ви давам линк към него в друг сайт)
Не зная докога ще могат да се гледат и дали след време ги премахват окончателно, но за сега се отварят и можете да ги гледате, без да влизате по разни сайтове с хиляди реклами.

СЕЗОН 5

епизод 1

Епизод 2   (ако не се зареди) - има го ТУК

Скрит текст:
  _3_   _4_   _5_  

_6_

_7_   _8_   _9_

_10_

_11_   _12_    _13_

_14_

_15_  _16_  _17_

_18_

_19_   _20_

Скрит текст:

_21_
   _22_
   _23_
   _24_

_25_
   _26_
   _27_
   _28_

_29_
   _30_
   _31_
   _32_

_33_
   _34_
   _35_
   _36_

Скрит текст:

_37_
   _38_
   _39_
   _40_

_41_
   _42_
   _43_
   _44_

_45_
   _46_
   _47_
   _48_

_49_
   _50_
   _51_
   _52_

Последна редакция: ср, 30 май 2018, 14:00 от Mari_Mar

# 832
За тъкмо идвах и аз да пусна рейтинга. Така като гледам може цяял живот да го снимат.
Обаче голямо впечатление ми прави, че Ирина никъде не я споменават, даже името й не казват. Което според мен е малко обидно за актоьр, който все пак цял сезон играе в една от главните сюжети.
Сериала може да се изтегли и от два торент сайта, но не знам дали мога да пусна линкове за тях във форума

# 833
Може ли някой набързо да ми обясни как да сложа снимка в подписа си? Предполагам е от настройките, но не ми дава да сложа снимка, а само надпис

Снимката трябва да е линк. Слагаш я в прикачи.ком примерно, взимаш линка и го слагаш.
Също линкът трябв да а е поставен между [ img] и [/ img]  - без интервалите. Тествай, ще гледаме дали е станало
Ми не ми се получава на мен. Явно голям съм индианец с изображенията Joy

И при мен не се получава това с подписа Frowning

# 834
Зайко, Велислав гледа "брат си" на тая снимка, не Диана, ама вие още не сте махнали розовите очила Stuck Out Tongue Winking Eye

Дяволче, хубаво лято и наесен с песен те чакаме обратно Simple Smile
аз затова им пуснах снимката по-светла, ама явно още ги държи от снощи 😁

# 835
 Момичета, видях, че някои от вас искат да си припомнят любими моменти от сериала, но тъй като епизодите в Нова плей изчезват(скриват ги), ви извадих всички линкове без един(епизод 2 наистина е заличен, но ви давам линк към него в друг сайт)
Mного благодаря! И в Hова плей бях спряла да ги гледам, защото се изнервям от хилядите реклами. Повече време ми отнема да минат те, отколкото любимите моменти.  A с приставките за блокиране на реклами, не мога да подкарам видеото. Така е супер  bouquet

Да, Велислав гледа към Димитър. Железен е той. Вярвам, че няма да се наложи да снимат на различни етажи  Mr. Green

# 836
Начинът по който приключиха сезона е абсолютен завършек на сериала. Почти всички истории може да се каже приключиха щастливо. Поне тези на главните персонажи и най-важната  Зори и Марио. Страхувам се да не се разделим в следващия сезон с тях.

Много, много досадно беше, че изгубиха толкова време с Магда и неприятният й партньор. Почти не гледах. Амбър ме подсети, че отдавна се чудя, защо вкараха Магда в любовна афера. Много е неподходяща, не й се отдава да игра влюбена. Нейната сила са клюките, подмазването, доносите, да търчи по коридорите и да всява ред и дисциплина. Ненева смятам, че е по подходяща за романтична връзка, ако зора беше да има любовна  история и по-зряла жена.

Арестите особено този на Васил беше трагикомичен. То не бяха викове, крясъци, неразбираемо ломотене.
Другият момент, който не ми хареса и ми беше неудобно да гледам е с другата ми „любимка“ Стаменова на пресконференцията. Много лоша игра! Защо беше това крещене, викане, закани? Ужасна работа. Изглежда викането й е най-силното изразно средство на тази актриса.

Калин ме дразнеше почти през цялото време. Когато беше болен преобърна света да „оперира“, снощи „само оперирам“. И той не знае какво иска. Хубаво е, че напускат защото рискуваха да съспят съвсем образите им. Не ми хареса и това подтикване от майките децата им да напуснат България. Сякаш там, където ще заминат всичко ще е лесно. Трудности има навсякъде, никъде не е леко.

Доволна съм, че историяа на Зори и Марио има зъвършен край и съм спокойна за тях. Нищо не е в състояние да ги раздели. Много ми е мъчно, че няма да ги гледам, но ще започна повторно гледане на епизодите с тях. Прекрасни са!

Майче, благодаря за гифчетата!!! Страхотна си!!!

# 837
Да, Велислав гледа към Димитър. Железен е той. Вярвам, че няма да се наложи да снимат на различни етажи  Mr. Green
Ако сме ние, ще ни се наложи да снимаме в различни реалности, не просто на различни етажи. Joy Еле пък Хъмбъл Joy

# 838
Ай, ай ето ги Светото.трио! Ама Батко как гледа Кака 😁😁😁

Скрит текст:

ААААА, най-готините!!!! Ще ги изпапам!! Благодаря за снимката, откъде е?

Абе Диана и Димитър все повече ме съмняват - как се държаха за ръце снощи...
Да ти кажа , тя не за първи път държи мъж с когото няма нищо така. На премиерата на "Дъвка за балончета" така се държеше за ръце с  режисьора май. Grinning
Обаче забелязах в интервюто, че ще ходи на почивка с любим човек...хмм, кой пък ще е този? Joy

Дона, аз си мислех да ти казвам вчера да го слагаш гифчето със средните пръсти на аватар ама... Joy

Мелани, не вярвам да се разделим с тях, никакви такива сигнали няма. А и имат какво да им измислят още Да не говорим, че Велислав и Димитър са само от този сезон тук.

Последна редакция: ср, 30 май 2018, 14:29 от yanitsa.s

# 839

Eто линк към гифчетата Simple Smile:
Скрит текст:

майчето, твоите гифчета са голяма радост всеки път,  благодаря!

исках да ти кажа, че на аватара ти изглежда, сякаш Марио и Зорница танцуват, много красиво се е получило

Последна редакция: ср, 30 май 2018, 15:03 от fchelata

Общи условия

Активация на акаунт