Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 60 434
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 930
А цялото нещо в ритуалната зала предложение да са заедно ли беше или предложение за брак?

Мадами, хайде на 28ми на "На ръба" групово.

Мисля че предложение и за двете. Другите какво разбрахте?

Разбрах си го като баш предложение за брак, както каза той - репетиция за сватбения ден. Не вярвам това да е било само начин да си я върне до себе си и после да забрави за предложението.
Вече няма какво да го спира да е с нея. Тони се примири със ситуацията, прие чувствата на брат си, прости му и сега всичко зависи от Марио, как ще се държи и дали ще спази обещанията си.

# 931
  • София
Ами първо беше предложение да са заедно, а после предложение не просто да са заедно, а заедно като семейство - брак. Според мен идеята беше, Марио да покаже, че за него няма връщане назад и е готов да е завинаги със Зорница.

# 932
И аз си го разбрах като брак. Ама не си представям Кака и Батко как организират сватба.

Роси, да, юни месец. Blush

# 933
И аз си го разбрах като брак. Ама не си представям Кака и Батко как организират сватба.

Роси, да, юни месец. Blush

Ахаха, Жени ще я организира, Кръстева ще помага Grinning
Мен още ме държи емоцията от снощи, даже имам чувството, че цял ден ходя като в транс Grinning
Много се издразних на длъжностното лице как ги напираше ... Не стига че сценаристите ни дават много малко М+З, но и тя даваше зор, ейй .....

# 934
Ами....най-голямата, където все плачат за Банков и една негова почитателка със снимка в сватбена рокля е много активна....
Хаха, тая дама (предполагам, че е същата), заедно с още три-четири, са много активни и на официалната страница. Hай-смешното днес, беше, че една от тях се чудеше, защо било това противопоставяне и как в сериала имало място за  всички любимци. A всъщност, тези сравнения и грозни обиди към новите, тръгнаха именно от тяхната клика. Aз с това ще ги запомня.  

А цялото нещо в ритуалната зала предложение да са заедно ли беше или предложение за брак?
За мен включваше и двете, но не ми се вярва във всеки сезон да има по една сватба  Laughing Hо сигурно ще направят скок във времето и може да ги представят направо като семейни.

# 935
Кхъ, кхъ, идвах да пиша по наболелите въпроси, ама Роси ме е изпреварила както обикновено Kissing Heart

В резюме - не мисля, че го изпитваше, а я беше страх.
Предложи и да споделят живота си заедно, това беше основната мисъл и искаше да й покаже, че е готов дори на тази стъпка.

# 936
Ами първо беше предложение да са заедно, а после предложение не просто да са заедно, а заедно като семейство - брак. Според мен идеята беше, Марио да покаже, че за него няма връщане назад и е готов да е завинаги със Зорница.

А и той си го каза, че иска вече да живее само за себе си и в това число включва и нея, т.е. има намерение да е с нея завинаги и я включва в бъдещето си.

Фифф, аз даже по навик чакам да излезе някое промо по време на рекламите и да чуя "В следващия епизод на Откраднат живот".Joy Ама уви, ще чакаме най-рано до промото за сезона. Аз нямам търпение да почват да снимат и да пускат по някое друго селфи, история в инстаграм или клипче от снимачния процес. Марта, Диана и Наум, те са хората, на тях разчитаме. Joy Така поне ще виждаме, че има действие по сериала и ще е по-хубаво.

# 937
И сега пак се сещам колко снимки пускаше Диана и по цял ден уж снимаше и от два часа само три минути я видяхме. Joy Такава работа да имам. Grinning

# 938
Моля, в следващия сезон от 3 да ги повишат на 8 минути за Марио и Зорница хахахах. Трябва да  се надгражда де. Joy

# 939
 Москита, със сигурност се е страхувала. И с мен да се държат така и мен ще ме е страх... Просто тук е една буря от емоции и чувства ,смятам.. Има го и страха от изоставяне(разумът), което задейства инстинкта за самосъхранение, има я и надеждата да се промени нещо(сърцето). Нещо като с палпацията от първите епизоди Grinning
 Яница, аз откакто се зарибих все едно си живея в някакъв мои си свят, добре че ви намерих вас да се успокоявам, че не съм изтрещяла съвсем Grinning

# 940
И сега пак се сещам колко снимки пускаше Диана и по цял ден уж снимаше и от два часа само три минути я видяхме. Joy Такава работа да имам. Grinning
Малко си недосетлива, да знаеш - Диана просто е толкова слаба актриса, че тия две минути ги снима 12 часа с около 18 дубъла Joy

Яница, чак осем....4, не повече Grinning

# 941
Простете моето невежество. Скривам се в гардероба да обмисля грешките си. Grinning

# 942
Братче, не мога да ви насмогна да изчета всичко! В темата за Черешката, дето го дават свга -13 нови мнения. Тук - 27....

Какво да кажа, какво...радвам се, че това беше репетиция, а не реален брак. Чичо Тони трябва да присъства!! Казах!! Thinking

Яничка, пак си ми откраднала подписа.....щях да си слагам твоя аватар за подпис тютюююююю.....добре, че не успях Joy
Това гифче ми е най-най-най-любимото от ритуалната - тя как му се хвърля на врата, щастлива, а той - най-после доволен, щастлив и спокоен Simple Smile

# 943
Яница, аз откакто се зарибих все едно си живея в някакъв мои си свят, добре че ви намерих вас да се успокоявам, че не съм изтрещяла съвсем Grinning

Хахах аз си мисля, че вече не съм нормална. Наистина! Като кон с капаци съм - всеки ден се прибирам от работа и правя едно и също, а в 20 часа трябва да съм на линия и нищо друго да не правя. Joy Ако някой вземе да ми вдига шум докато гледам или ме занимава с нещо почвам да се нервя. Joy Сакън да не изпусна. И съм спокойна - не съм само аз лудата, имало й други. Joy

Дона, слагай го, нали е на подпис? То не пречи. Wink

Ееее, Москита за 6 минути тогава съгласна ли си? Ама това е в редовните епизоди, не на финала. Joy

# 944
На финала колко - 7? Егати, ако нинотпускат по 6 мин на епизод, ние ще полудеем!

Не мога да кача гифчето в хостинг сайт да направя линк Sad било голямо Sad мното ми е тъпо Sad

Общи условия

Активация на акаунт