На море в Гърция 2018 - II

• 85 555
  • 787
  •   1
Отговори
# 405
Да попитам дали има свободен достъп до плажа и около хотела/марината на Порто Карас комплекса в Ситония?

Някой знае ли дали може да паркираме край комплекса и да плажуваме там, както и да се разходим вътре?

# 406
Моят плаж мечта, с дете на 2 години е този при къмпинг Натура, плаж Мандра. Плитък, не до колене, а до кокалчетата сигурно на повече от 50 м. от брега. Но освен къмпинга не видях да има някакво настаняване в близост. А от Фанари ми се видя далече. Ние се прибираме по обяд и две ходенета ни идват повече.

# 407
Да попитам дали има свободен достъп до плажа и около хотела/марината на Порто Карас комплекса в Ситония?
Някой знае ли дали може да паркираме край комплекса и да плажуваме там, както и да се разходим вътре?
Да, достъпът е за всички, но комплексът е с бариера и охрана и би трябвало външни посетители да плащат малка такса. Обаче! Не знам каква е тя, тъй като нас лично никога, никога не са ни спирали Simple Smile Преди години прекарвахме летните си ваканции в Торони и ходехме редовно до Порто Карас, защото там беше най-близкият банкомат. Еми никога не ни спряха да ни поискат пари Simple Smile
За плажа не знам как стоят нещата, но да паркираш, разгледаш и зяпаш няма никакъв проблем. По-хубави (според мен) са малките плажове, които са далеч от хотелите, на юг към лозята.
Порто Карас може да се посети също с корабче от центъра на Неос Мармарас, което спира на марината в комплекса.

# 408
Задръстването на Кулата в посока Гърция беше малко преди българското КПП (проверката ставасамо в гръцка страна). Това в 13 часа.

# 409
Задръстването на Кулата в посока Гърция беше малко преди българското КПП (проверката ставасамо в гръцка страна). Това в 13 часа.

Значи нищо работа Simple Smile

# 410
  • София
Здравейте.
Понеже пътуването ни наближи - трябва ли ни нещо за колата специфично - Зелена карта или нещо друго Blush ? Малко съм неориентирана по темата.
Благодаря ви Hug.

# 411
  • София
Не, само талона.

# 412
Привет от Йерисос. Хубаво време, чиста вода, но доста камъни. Ако някой е пачивал тук моля да ме ориентира - от къде да купя акваобувки, има ли лекарски кабинет в селото и къде (малкият се изрина), има ли голям супермаркет и ако може да препоръчате таверна. Благодаря предварително.

# 413
  • София
На изхода на Йерисос посока Ситония,има Лидл и Масутис. За другите неща не мога да помогна.

# 414
  • София
Благодаря на всички за съветите за ферибота до Лефкими. Сега да попитам за Аквапарка на Корфу, решили сме един ден да го посетим.Някой ходил ли е скоро-чисто ли е и как седи въпроса с храната и водата, може ли да се внася?  Въобще ако имате някакви препоръки, ще ми е от полза.

# 415
  • на Мелмак
Миналата година изкарахме една седмица в аквапарка Simple Smile
Има храна - гироси, мусака...сладолед, чисто е ,паркинга е голям, контрола по пързалките е строг. Спокойно сме пускали децата да се пускат сами , без нас. Ако нещо конкретно искаш да знаеш - питай Simple Smile

# 416
  • София
Много благодаря, кога е хубаво да се отиде като час, има ли достатъчно шезлонги и включени ли са в цената..

# 417
  • Пловдив
Аквапаркът е с голяма територия и много зеленина, шезлонги също има много.  Гривната всичко е включено освен храна, напитки и педикюр Simple Smile Ние бяхме преди 3 седмици в 4 поредни дни, тогава нямаше още много хора. За юли ако трябва да планирам - вероятно по-добре в делничен ден. Няма никакъв проблем да се внася храна, напитки, но на място ценитв бяха повече от нормални. Много чисто, а строгия контрол на спасителите оцених още повече след инцидента с детето в Анталия. Нашите също обикаляха сами.

# 418
Здравейте, сред многото теми и постинги за почивка в Гърция трудно се ориентирам в търсенето...Моля за помощ:flushed: С моята приятелка планираме почивка в началото на септември и търсим HB с осигурен транспорт за някое не толкова "побългарено" място в близост до плажа. Ако можете да препоръчате ТА или хотел и вариант за транспорт ще съм много благодарна. Бюджетът е около 1500 лв.

# 419
  • София
Дали ще е много нахално да помоля някоя добра душа да маркира плажовете около Ксанти,за които говорите по-горе.На прибиране към БГ  през златогу мисля да разгледаме и плажуване малко.Кои препоръчвате в опция"по път"? Нещо интересно за разглеждане има ли в района ?

Общи условия

Активация на акаунт