Отговори
# 240
Лелеее, харесах си много неща от сайтчето, ама скъпи бееее.Обаче съм сигурна, че ако го покажа на Любо, ще ги даде парите веднага.Той си пада по таквиз глезотийки Mr. Green

# 241
Абе, много съм задръстена doh

Черпя ви(останало е от почерпката от РД Mr. Green, ква съм дзивтарака Mr. Green))!
Та ви черпя, `щот днес имаме годишнина от сватбата. Flutter

# 242
  • в мъжки прегръдки
Иве, честита годишнина! Да сте здрави и щастливи с Любо дълги години! Довечера ако го изненадаш с едно от тези костюмчета от сайта на Мими ще е твой до гроб, гаранция:)

# 243
Честита годишнина,Ивке !!!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 244
..А за сватбите - абе аз се зачудих, че тая година нещо май не сте ходили..
ааа сакън Simple Smile нали в сливен бяхме преди няколко седмици Simple Smile аз обаче вече се пристрастявам към тия сватби, взе много да ми харесва и след всяка с нетърпение чакам следващата  Crazy
а за тоалета не знам.. установила съм, че повече ти отиват дълбоки деколтета  Blush Heart Eyes
хайде и честита годишнина тъкмо съм те подпочнала Simple Smile да сте живи и здрави и да се обичате поне до диамантена сватба  Hug  bouquet

# 245
мими, рагледах малко снимки, но набързо за съжаление  Confused супер ми хареса снимката на партито от високо - всички облечени в бяло, много маниакално изглежда Simple Smile
костюма и на мен ми прилича на плейбойски Simple Smile само заешки ушички липсват Simple Smile но ти стои добре на фигурата определено  Flutter
ян е порастнал, пупу Simple Smile колко е голям вече на размери?

# 246
мими, рагледах малко снимки, но набързо за съжаление  Confused супер ми хареса снимката на партито от високо - всички облечени в бяло, много маниакално изглежда Simple Smile
костюма и на мен ми прилича на плейбойски Simple Smile само заешки ушички липсват Simple Smile но ти стои добре на фигурата определено  Flutter
ян е порастнал, пупу Simple Smile колко е голям вече на размери?
Много е пораснал,наистина.Скоро не сме го мерили и теглили.На консултация не са ни викали за година и половина,а трябваше.Ще им звънна,да не би да са ни забравили,че са едни дърти шушумиги.По дрехите и моя преценка е около 90 см. и около 14 кг.Дрехи му купувам вече 92 размер.Много ми тежи да го вдигам и нося и сега в новата къща с тия стълби е ужас.

Аз да използвам случая да питам: Вашите маймунки ядат ли много плодове и пият ли много сокове???
Ян е просто уникум.Пие много сокове,не отказва никакви и постоянно си иска.С баща му също пием много,та направо като зареждаме за месеца-със стековете...цял хладилник пълним само с пиене,и такива за разреждане купувам на малкия.Ама той се скъсва да пие,какво е това чудо #Crazy #Crazy #CrazyИ му дай плод да ръпа-всичко подред.Видя ягоди в хладилника и сега само да чуе че го отварям и тича и сочи с пръст и мрънка,че иска.
И друго: Вашите ядат ли вече сами,че при нас е борба.Ян не иска да го храня вече и иска сам...и става едно мазало...ужас-дрехи,маса,под,столче.Успява и в устата да сложи де.Ако яде макарони се справя добре с вилицата.Ами ще го оставям-да си яде сам и толкоз,да се учи,пък след това ще чистя какво да правя.

Иначе да го похваля-заспива си сам в леглото.Давам му преди сън 150-200 мл. мляко вътре с Нескуик ягода и го мушкам в леглото.Той си пие,играе си с разни играчки дето са в леглото,дрънка си и заспива.На обед също спи по 2 часа.С говоренето-още няма резултат.
Кажете при вас ако има нещо ново,някакви промени.И ме информирайте като тръгнете да купувате зимни и есенни обувчици-къде,кои фирми,цени и така нататък че искам да кажа на майка ми да прати за Янчо от там,че тук са адски скъпи-над 60 евро.
Поздрави Heart Eyes

# 247

Ивенце, ЧЕсТИтА гОдиШниНА
Пожелавам ВИ мноогооо да се обичате, да сте щастливи и усмихнати, да сте влюбени един в друг - и след 100г да празнувате този хубав ден отново

# 248
...Диде,мерси за поправката Wink

ooooh! честно да си призная хич не съм видяла, че си писала така...т.е. с У Wink
Аз нали пиша с малки и големи и без да искам съм уголемила У-то. Да знаеш, че не е умишлено...а съвпадение

За плодовете - на яслата казват, че яде, но в къщи понякога и не всичко.Постоянно хвърлям, понеже ние с Миро не си падаме по плодовете...За хапването от около месец и малко повече вече си хапва сам На земята вече няма, но пък по главата и масичката - да Mr. Green
За килцата ВикО е около 11кг и нещо - хапва си добре, но като не се спира и 1 секунда на едно място

Тони, честито за
Леле...Таничка как е пораснала  Heart Eyes

МериНка - пращам ти една детелинка за късмет  Flowers Four Leaf Clover и  fingerscrossed всичко да се нареди  Peace

Иве, Алинка - къде сте Wink

# 249
мими, и аз така към 14кг го прецених янчо по снимките Simple SmileSimple SmileSimple Smile само не знам дали 90см не са му много като му гледам бузките, но ти като го премерите дай инфо, че ми е интересно Simple Smile
добре, а като му дадеш млякото в леглото не се ли излива?
за другите неща - таня също пие ужасно много сокове и вода в промишлени количества
плодове когато и каквито и дам не отказва също (да чукна на дърво)
за храненето - по непонятни за мен причини се храни сама само на обед  Rolling Eyes разбира се още не се храни чисто, омазва си лигавника, но като цяло напредва с координацията  Wink
не говори изобщо
помага за абсолютно всичко  - просто няма дейност дето да мине без нейно участие - пуска пералня, мие чинии, търка банята с малка четка, бърше прах...
станала е много паметлива, за нищо не мога да я преметна и на моменти се изумявам какви неща е забелязала без да разбера
започна напоследък много да се кефи да пише с химикали - пише по краката си, по ръцете си, по панталоните, блузите, по моите дрехи, по балатума, по масата, по тапетите, по покривките и от време на време по листовете хартия, които и давам  Crazy
крие се зад вратата и после се показва и казва -"ку-ку" Simple Smile
като я питаш къде и е мозъчето се тупка с единия пръст по главата Simple Smile
въобще умее всякакви циркаджийски номера Simple Smile
ай ме е видяла да се събличам и тича и започва да ми носи блузи, панталони, сутиени, чорапи...  Mr. Green сакън да не остана гола Simple Smile
само ме притеснява, че е супер любвеобвилна и не знам защо е решила, че хората се целуват само по устата
и тича при разни непознати деца и иска да ги целува по устите  Sick
пък аз нямам против по бузките, по ръчичките да кажем, ама по устата... микроби, бактерии... не ме кефи Sad
опитвам се да й чета книжки, но не става
няма търпение да ме слуша Sad
забелязала е балерините на слави как правят разни фигури на земята и само като започне началната музика на предаването веднага тича в хола, мята се на пода със замах и вдига единия крак Simple Smile
луда е по люлки
отава да я науча да си сменя памперса сама и всичко ще е на 6 Simple Smile
изловя ли я в някоя беля и й се скарам веднагически ми се усмихва широко и подкупно Simple Smile
в момента разлива вода по масата и после си я бърше със салфетка  Crazy
оффф, разприказвах се много  Embarassed Embarassed Embarassed извинете  Embarassed

Последна редакция: ср, 12 юли 2006, 18:35 от T o n i

# 250
Някой иска ли да си спомни колко малки са били муШмуроците ни

....по 3 килца Mr. Green

# 251
дид, иде ми да му изям малките краченца на мишлето!!!  Heart Eyes
а ей тая снимка е върха!
http://www.bgphoto.net/photos/1498/o632880980552968750.jpg
а за тази направо нямам думи - http://www.bgphoto.net/photos/1498/o632880981378437500.jpg
прекрасни сладури са двете братчета! и си приличат да знаеш Simple Smile
и ей тука викича много ме кефи Simple Smile http://www.bgphoto.net/photos/1498/o632883259201406250.jpg
абе въобще от тия снимки половината са ми фаворити Simple Smile

# 252
Тони, благодаря за милите думи

# 253

а за тоалета не знам.. установила съм, че повече ти отиват дълбоки деколтета  Blush Heart Eyes

Нали....и аз си мисля, че ми отиват таквиз тоИлети.Абе ще измисля нещо до тогава.Има време, аз все в последния момент си купувам тоалет.

# 254

Аз да използвам случая да питам: Вашите маймунки ядат ли много плодове и пият ли много сокове???
.......................................................................................
И друго: Вашите ядат ли вече сами..........................
.....................................................
Иначе да го похваля-заспива си сам в леглото.Давам му преди сън 150-200 мл. мляко вътре с Нескуик ягода и го мушкам в леглото.Той си пие,играе си с разни играчки дето са в леглото,дрънка си и заспива.На обед също спи по 2 часа.С говоренето-още няма резултат.
Кажете при вас ако има нещо ново,някакви промени.И ме информирайте като тръгнете да купувате зимни и есенни обувчици-къде,кои фирми,цени и така нататък че искам да кажа на майка ми да прати за Янчо от там,че тук са адски скъпи-над 60 евро.
Поздрави Heart Eyes

За килцата - моя е 11 килца.
Плодове яде, ако му дам Mr. GreenСок пие също така - ако му дам.Обаче чай и вода пие като за световното.По литър - литър  и половина на ден.
Сам не яде, щот не ми се чисти после.
За заспиването - и моя заспива сам, но с вода, не с мляко.Млякото го отказа от преди 2-3 месеца.
С говоренето, също нямаме резултат.Най - новото е шиш(сирене в превод Mr. Green).Абе мойто е полеглот, преди говореше с френски акцент, после с арабски, а сега го докарва на енглиш Mr. GreenШиш(чийз) Mr. Green
За обувките - ще ти кажа, като тръгна да купувам.Но мисля, че ще са или на Минимен, или на Капчица.Ако не съм му взела от немско нещо по-евтинко. Laughing

Много благодаря за поздравите, да ви се връща тъпкано на всички.  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт