ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 1

• 28 351
  • 752
  •   1
Отговори
# 330
Калинка, проблемът е и че нямаме качествени журналисти. Гледам интервютата с Диана, примерно - едни и същи глупави въпроси й задават. И вместо да се опитат да ни разкрият мъничко от нейната природа, да разберем що за човек е, те питат едни и същи неща, свързани с фактологията, които са напълно достъпни в нета.
Примерно Нова сега може да запълни месеци наред предавания с интервюта с основните актьори и може да бъде инещтересно, любопитно, полезно. Ама като ги поканят при Гала, са обречени...

# 331
Калинка, проблемът е и че нямаме качествени журналисти. Гледам интервютата с Диана, примерно - едни и същи глупави въпроси й задават. И вместо да се опитат да ни разкрият мъничко от нейната природа, да разберем що за човек е, те питат едни и същи неща, свързани с фактологията, които са напълно достъпни в нета.
Примерно Нова сега може да запълни месеци наред предавания с интервюта с основните актьори и може да бъде инещтересно, любопитно, полезно. Ама като ги поканят при Гала, са обречени...

Нали, Диана е толкова цветна като личност, а те едно и също я питат ли, питат.
Горките, направо ги съжалявам като са там Grinning

# 332
  • Там,където се събуждам щастлива.
Гала ми е смърт! Надвиква се, прекъсва и задава въпроси на ниво леля Пенка...
На Софиянски щерката същото ниво на въпроси в рубриката й за известни деца.

Въобще....как няма грам приемственост, след като преди имахме добри журналисти, които водеха интервюта!

# 333
Майче, аз мога съвсем спокойно да отида вместо Диана на интервю и ще отговоря без грешка на всички въпроси Joy

Да не говорим, че за мен въпроси как се целува Вергов са най-долното стъпало на журналистиката. А могат толкова неща да ги разпитат за работния процес, примерно. Обаче за това трябва предварителна подготовка и малко мозък.

# 334
Калинка, може би тези на Мон Дьо най ми харесват, интересни въпроси, подготвен по темата, а не 5 главни въпроса, които  задават всички.

Москита, нали Joy.
Да, търси се пикантното, питай как се работи с него и подобни неща, а то този въпрос се зададе заради клюките по техен адрес, които в този момент помня бяха в разгара си.

# 335
Честно, аз и да разбера клюка от личния живот на нашето трио, няма да я споделя тук. И където и да е публично.

То има клюки и клюки. Едно е да кажеш, че си видял Велислав на Графа. Друго, че си го видял да се натиска с някоя непозната на Графа (което ми се вижда невъзможно за него, след като се види как говори за жена си и детето!)

Връзката ми с България са и два вестника, които сестра ми купува! Ами....много рядко има за млади творци някакви новини или интервюта. Най-често за някакви простаци, които нищо не правят в живота освен да размахват ц...и! А преди  години не беше така....Защо такова насилствено изпроставяне на народа се налага? Тъжна работа!
имам предвид второто😁

# 336
Майче, аз мога съвсем спокойно да отида вместо Диана на интервю и ще отговоря без грешка на всички въпроси Joy

Да не говорим, че за мен въпроси как се целува Вергов са най-долното стъпало на журналистиката. А могат толкова неща да ги разпитат за работния процес, примерно. Обаче за това трябва предварителна подготовка и малко мозък.
Това интервю, за което говориш е, може би най-некадърното и противно такова, което съм гледала - то въпроси, монтаж, всичко. И най-лошото е, че не е единствено. Как да искат хората да дават интервюта, когато са подложени на такова мъчение? И въобще може и да не съм права, но това, че журналистите доста се профилираха - едни в политически, други в социални и обществени теми, култура, жълти новини донякъде снижи нивото направо до критичен минимум. Единици са тези, чиито интервюта ми доставят удоволствие.

# 337
И двете интервюта, Перличке, които съм гледала досега с Диана, са пълна скръб. Това с Василена е мега некадърно, а с Гала беше напълно безсмислено и Гала нито успя да я предразположи, нито да й зададе някакви читави въпроси и Диана изглеждаше отегчена до смърт.
Едно-единствено има, което ми харесва, по-старо, но е сравнително дълго, интервюиращият е зад кадър и освен стандартните въпроси научаваш доста за нея като човек. Ама е от преди три години. И оттогава - нищичко.

# 338
  • Там,където се събуждам щастлива.
Калинка, може би тези на Мон Дьо най ми харесват, интересни въпроси, подготвен по темата, а не 5 главни въпроса, които  задават всички.

Неговото не е точно интервюто, което изисква да слушаш внимателно и да задаваш въпроси, които да навлизат още по-навътре в казаното. Този вид интервюта е много сложно и трябва школа. Иначе, да, неговите въпроси леко надхвърлят нивото на средностатистическите журналисти.

# 339
На мен ето това на Диана ми харесва, избягали сме 5-те въпроса Joy
https://cultinterview.com/%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D1%81%D1%82%D … 1%83%D0%B4%D0%B0/

# 340
Москита, знам го това интервю, за което говориш и аз го харесвам. Но без да искам да омаловажа приноса на интервюиращия, мисля че е по-сполучливо, защото Диана тогава още не беше нашумяла както сега, вероятно едно от първите й по-обширни интервюта, и тя разкрива някои неща за личния си живот макар и вече минали и всичко което споделя най-вероятно е за първи път, а не както сега - все едно и също.

Майче, да и това интервю беше малко извън клишето.

# 341
То интервю при Гала си е като антиреклама  Whistling При нея  Деси Банова е на отчет какво е яла и ...
Доколкото знам там вършее и  гаджето и  и било пълно мазало -сблъсък на интелектуални титани  Joy.
Липсата на  интервюта с Кака ,Батко и Бамби /тука спокойно мога да ги нарека така Hug/ вече започва да прилича на заговор , явно спазват нечия болна  идея за конспирация . Ако го правят за  възбуждане на интереса , ще им се случи като  със завръщането на бившия директор - в един момент на никого няма да му пука за това .
Ние  ще си намираме какво да четем за тях , но има хора , които  няма да седнат да се занимават с това , а и във форумите  не влизат . Много е глупаво да имаш успех с даден сценарий , артистите да са се справили чудесно и в един момент от липса на далновидност да го съсипеш  .
С ваше позволение  /в разрез с добрия тон Embarassed / ще го изкрещя /заради главните букви/ :
В изминалия сезон НАЙ-МНОГО МЕ ВПЕЧАТЛИХА  ВЕЛИСЛАВ , ДИАНА И ДИМИТЪР  и ми е странно ,че  с тях няма интервюта  в предаванията на Нова  Thinking

# 342
То интервю при Гала си е като антиреклама  Whistling При нея  Деси Банова е на отчет какво е яла и ...
Доколкото знам там вършее и  гаджето и  и било пълно мазало -сблъсък на интелектуални титани  Joy.
Липсата на  интервюта с Кака ,Батко и Бамби /тука спокойно мога да ги нарека така Hug/ вече започва да прилича на заговор , явно спазват нечия болна  идея за конспирация . Ако го правят за  възбуждане на интереса , ще им се случи като  със завръщането на бившия директор - в един момент на никого няма да му пука за това .
Ние  ще си намираме какво да четем за тях , но има хора , които  няма да седнат да се занимават с това , а и във форумите  не влизат . Много е глупаво да имаш успех с даден сценарий , артистите да са се справили чудесно и в един момент от липса на далновидност да го съсипеш  .
С ваше позволение  /в разрез с добрия тон Embarassed / ще го изкрещя /заради главните букви/ :
В изминалия сезон НАЙ-МНОГО МЕ ВПЕЧАТЛИХА  ВЕЛИСЛАВ , ДИАНА И ДИМИТЪР  и ми е странно ,че  с тях няма интервюта  в предаванията на Нова  Thinking
второ интервю с ВАСИЛ бинев. Не забравяй коя е жана му 😁явно е, че тя му се изявява агент в случая. И като близка приятелка на Евтим Милошев, на сто процента съм сигурна, че Фотев се завръща в 6ти. Дано да е спечелил достатъчно за
Скрит текст:
една сносна металокерамика😁

# 343
Перличке, според мен големият принос на интервюиращия в това интервю е, че е оставил Диана да говори по-дълго. Да, каза си стандартните неща, но аз в него успях да видя и ценностната й система, което за мен беше интересно.

Ели, извикай си тука, отпусни душата, ние можем само да ти се радваме Heart Eyes

# 344
Хъмбъл, какво общо има жена му? Сериозно питам, не знам. Зная коя е, но какво общо има с интервютата му в нова?
И на мен ми писна да слушам как Диана била родена месец преждевременно, едва ли не на пътя, как си тръгнала от Художествената и за малко не осъдила Натфиз и т.н. В смисъл, това е интресно, но първия път. После....тц. А интервютата при Гала са края просто Joy Ели - гаджето ѝ е бетер Гала Joy Затова толкова ме впечатли интетвюто на Велислав от преднишната страница.

И малко офтопик - като споменахте въпроса как се целува Вергов, се сетих едно писмено интервю с Билалов, което четох наскоро - имаше въпрос как го определяли жените в секса Joy Нямаше как да видя лицето му, но от текста прозираше едновременно изненада, яд, отегчение и белание да прекрати разговора Joy

Последна редакция: нд, 03 юни 2018, 14:47 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт