ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 1

• 28 320
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
Добре, ти представяш ли си за какво става дума - влиза в НАТФИЗ първа по успех и някакви дървени глави почти й провалят възможностите и успява само благодарение на своята борбеност. И на това, че един човек е повярвал в нея.

# 361
Тя е била при Веселин, не Красимир Ранков, така ли? Пф объркала съм ги. Ианче аз на Атанас Атанасов съм огромен фен и ми стана много готино, като разбрах, че Диана е негова уменичка. В СД беше не просто полицай, ами човек от ДАНС - беше много смешно, защото беше едно към едно с ФБР-ейците от американските филми Joy АА е един от българските актьори, с които ужасно много искам да се запозная.
За КТ още не ми го побира акъла, ама съм ѝ такъв фен на ДД, че и това ще оправдая Joy

Моски, понякога трябва само това - един човек да повярва в теб. Но, че е много борбена и инат, ѝ го признавам. Това е да се бориш за мечтите си. И поредната причина да не стм голям фен на НАТФИЗ

Майче,

Скрит текст:
Мерси за инфото за постановката, много завиждам на братовчедка ти Joy Аз само чета разни отзиви и точа лиги Joy

# 362
Дона, да, при Веселин е била.
А Атанас Атанасов ми създава усещане като да е много благ и си го представям като бащица за учениците си.

# 363
А значи добре съм го запомнила, много готина роля и много силен актьор е. Simple Smile

За КТ, е:

# 364
Добре, ти представяш ли си за какво става дума - влиза в НАТФИЗ първа по успех и някакви дървени глави почти й провалят възможностите и успява само благодарение на своята борбеност. И на това, че един човек е повярвал в нея.
Тя май по подобни причини е напуснала и Худ. академия. Не й е харесало да й казват кое точно как да прави или да не прави. Има си явно овенски инат. И Съдбата й е помогнала да попадне на точния човек, когато трябва.

# 365
Дона, да, при Веселин е била.
А Атанас Атанасов ми създава усещане като да е много благ и си го представям като бащица за учениците си.
Играха в нащо село Кредитът с Блатечки. Блатечки не е моят актьор, обаче като човек, има едно такива излъчване на много добър и положителен човек. Преди 20 години го видях да играе карти пред едно заведение. По-точно аз се натресох там, за да питам за една улица къде се намира. И, упс,  нашият ме гледа право в очите и ми се усмихва едно мило и благо. И аз, желязна, с мигла не трепнах, че знам кой е. Това усещане не е мръднало за всичките тези години, само дето е понапълнял 😁
Та за Атанас Атанасов ми е думата. Дебнем след представлението за автографи. И се оказва, че само аз знам кой е и как се казва. Разсипах се от комплименти, и, разбира се, си изпросих обща снимка.
Нямате на идея какъв е сладур на живо. И наистина е един такъв благ, добричък.

# 366

И после някакви други дървени глави и то такива, които грам идея нямат от актьорство (знаете какво и кого имам предвид) я изкарват като "вяла актриса", "безизразна", дето само рецитира и прави само едни физиономии. За щастие нея такива неща, като гледам не я събарят.

# 367
В интервюта с Диана /на тавана/  тя казва :
......."От History Channel ме избраха за 8-серийния филм „Спартак“, където играх гаджето на Спартак – тракийска вещица, която го съпортва през цялото време, но накрая я разпъват на кръст. Именно за този филм трябваше да кача килограми, понеже ролята ми предполагаше през цялото време да ходя насам-натам с едно огромно мачете и да режа глави. Исках да бъда убедителна и затова, освен че качих килограми, започнах и да спортувам, за да съм по-атлетична. Това беше първото голямо нещо, което ми се случи като актриса, защото филмът, макар и тип докюдрама, беше показан в цял свят.".....
Опитах се да го намеря и попадам на някакви руски клипове , загледах , но не съм сигурна ,че е това , а и не видях Диана .

# 368
Ели, аз стм гледала филма - има го в един от торент сайтовете ни Wink
Тя е, мисля, че играеше само в един от епизодите. Освен това и Димитър се появява за кратко в същия сериал. За съжаление героят му умира по-бързо и от този на Диана Joy
А сцената с разпъването ѝ на кръст едвам я изгледах - така да мъчат момичето ни Joy

Скрит текст:
В арената го има

# 369
Малко снимки от моноспектакъла й "Въпреки всичко":
Скрит текст:

А фактът, че го е играла толкова време и е имало голям интерес е показателен, че е добра актриса, макар и толкова млада още, и също това, че Милошев е повярвал в нея три пъти и й е дал шанс да играе в негови продукции. Щом който трябва я оценява, всички коментари от хора, които не разбират нямат никакво значение.

Дона, тази сцена и на мен не ми понесе, но пък играта й беше супер. Не бих я повторила обаче. Grinning

# 370
Яница, мен това много ме впечатли - две години и половина, още преди да е завършила, да играе моноспектакъл, което за мен е висш пилотаж и да се радва на успех - това си е постижение. Обаче е много вироглава, много ме кефи - ше учи при когото иска и ще играе каквото си иска и няма да работи в театър на заплата. Пък! Joy

# 371
Яни, аз съм приятно изненадана от факта, че моноспектскъл на млада и неизвестна актриса е имал такъв успех. Да не говорим, че някои актьори цвл живот не се осмеляват да направят моноспектакъл.

А, Моски ме изпреварила с мнението Simple Smile

# 372
Моски, мисля, че след като е завършила през 2015 година е започнала да го играе. И мен ме кефи, че е упорита (аз самата съм такава). За рисуването, май по-добре, че не е останала в академията. Като гледам картините й, не мога да се сетя, че не е завършила такова образование. Явно е самоука и талантът й е по природа в това отношение.

# 373
  • София
Ми, няма шанс да смогна и да изчета всичко.
Но съм впечатлена от Велислав и Диана. Само едно се чудя, как ги събраха тези тримата от заглавието на темата, изглеждат толкова да са от една порода. Не знам дали е направено умишлено или си е чисто съвпадение, но е в десятката отвсякъде.
Май и за това им се получиха нещата, допаднаха си и изглежда да имат доста добри взаимоотношения.

# 374
Яница, може и така да е, аз преди го бях смятала, че е била още студентка, но не претендирам за точност, а и не това е важното. Simple Smile

Росита, неочаквано добра комбинация са Simple Smile Явно обаче и при Милошев има някакъв вид лоялност, защото очевидно като работи добре с определени актьори и си паснат, обича да повтаря.

Общи условия

Активация на акаунт