Звездни компромати - 365 част

• 90 110
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Мафиотски истории,даже съм изненадана,че е оцеляла досега в тази среда.
На фона на десетките гръмнати мафиоти в миналото и настоящето,още повече,че е и жена.

# 481
  • Once there was a Hushpuppy...
Браво на това момиче Кристин! Скорошно оправяне й желая Peace

прекрасна Пенелопе❤️

# 482
Прекрасна Кристин. Heart Eyes Дано се възстанови бързо!

# 483
  • ГО
На мен Катрин В. ми е симпатична. Позитивна, със собствено мнение, една такава - лъчезарна. В лицето не е типичната красавица, ама очите ѝ - усмихнати. Има страхотно тяло!

# 484
Парис Хилтън щяла да вдига сватба, а тук има снимки от сватбата на брат ѝ:
http://inlife.bg/%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%81-%D1%85%D0%B8%D0% … 0%B1%D0%B0%D1%82/

# 485
  • София
Анджелина Джоли е празнувала рождения си ден в увеселителен парк близо до Лондон и аз съм ходила в него. С влизането се качих на една екстремна кула и едвам оцелях, след това се возих само на бебешките въртележки, та браво на нея за смелостта.
https://www.edna.bg/izvestni/andzhelina-dzholi-prekara-rozhdenii … no-miasto-4653556

# 486

Дано успее Парис да вдигне този път сватба, че то и друг път се е случвало да се стяга и със стягането да си остане.
Аз я харесвам Sparkling Heart

# 487
Певицата Ирра чака трето дете Simple Smile

# 488
  • София
ауу, колко хубаво:) от кого?

# 489
От приятеля й, който за пръв път ще става татко.

# 490
  • Rock & Roll feeling ...
На мен Катрин В. ми е симпатична. Позитивна, със собствено мнение, една такава - лъчезарна. В лицето не е типичната красавица, ама очите ѝ - усмихнати. Има страхотно тяло!

"Не е типична красавица" ще рече човек,че все пак обекта е симпатичен...  А то цЕл койот братче.

Галена в новия й клип :
Скрит текст:

Пее " дай ми,дай ми любов" , някой да й каже,че си проси ч*кане, та да не се мъчи с това очакване на Любов....

Последна редакция: чт, 07 юни 2018, 02:58 от Летящ Кактус

# 491
Сега Кристин ще става "инста" звезда или? Без извинения, пожелавам от цялото си сърце това младо прекрасно момиче да се възстанови и да има щастлив живот! Но какво знаехме за нея преди катастрофата, за която вероятно нямаше и да разберем, ако не участваше друга млада "звезда"?

Вачева е потресаващо грозна по моите лични естетични виждания, но трябва да призная, от това което съм чула от нея - тъпа не е.

# 492

"Не е типична красавица" ще рече човек,че все пак обекта е симпатичен...  А то цЕл койот братче.

Галена в новия й клип :
Скрит текст:

Пее " дай ми,дай ми любов" , някой да й каже,че си проси ч*кане, та да не се мъчи с това очакване на Любов....
Dizzy Face да бе....
Вие виждате ли това, което виждам и аз😱

# 493
Аз видях една загорела жена, самозадоволяваща се с плюшени играчки! Това е! Изгледайте клипа без звук!

# 494
А, загорела?! Тая е озверела! Ма иначе шлагер - гледали сме я вече с друг мечо във ваната, нищо ново.
Не знам, синове има... С каква цел ще направиш такОв клип, ако не си умряла от глад, аз лично не си обяснявам. Само някоя тука  да ми каже после, че у Галена имАло класа. Ай сиктир! Поредната голяяяма чалга простачка. А мъжа и е още по-зле. Има норми, не на морал, защото хората са псевдоморалисти, на друго, нещо вътрешно и неопределимо, дето ти ги прави тия норми и те спира навреме, но те са лични. А това са хора, които за пари биха направили всич-ко! Иначе ще каже: ама аз не съм такава (и тука изчервено човече), всъщност аз съм една много притеснителна жена, но пред камерата се раздавам, защото съм артист и в името на... "изкуството" е всичко това! Да бе! Още не се е родил никой, толкова тъп, дето ще повярва.
Текста го пропуснах с муте, иначе ще ме довърши!

Последна редакция: чт, 07 юни 2018, 08:39 от Jelly Bean

Общи условия

Активация на акаунт