Пазаруване от Amazon - тема №76

• 92 310
  • 759
  •   1
Отговори
# 195
  • Сф
Като казахте бельо- искам да си взема спортен сутиен на Шок Абсорбер, но не мога да се оправя с номерацията. На 85С кое тяхно отговаря? Като сравнявах мерките с таблицата ми излезе 36А!

# 196
  • при моите любими
Пристигна ми прахосмукачката. Много ми харесва. Много силно смуче и уж килима ми беше чист, но събра много фин прах. Има и Хепа филтър. Купих я от склада за 50 паунда, дойде си в оригинален неотварян кашон. https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07BFQP1B1/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1

# 197
  • ВАРНА
Като казахте бельо- искам да си взема спортен сутиен на Шок Абсорбер, но не мога да се оправя с номерацията. На 85С кое тяхно отговаря? Като сравнявах мерките с таблицата ми излезе 36А!

38С

# 198
  • Бургас
Получих си и аз вчера историческите януарски филтри Брита и съм от мнозинството, които получават единични вместо кутия с 3 :/ Опитвам се да им пиша през мейл-формата, но от снощи са ми активни само телефонен разговор и чат. Да не би да е активна само в "работно време" или наистина трябва директно в чата да им пиша? (самоука съм в английския, съответно ми е далеч от добър и в директен чат ще ми е малко притеснено :/ )

# 199
Пристигна ми прахосмукачката. Много ми харесва. Много силно смуче и уж килима ми беше чист, но събра много фин прах. Има и Хепа филтър. Купих я от склада за 50 паунда, дойде си в оригинален неотварян кашон. https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07BFQP1B1/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1
А лесно ли е изхвърлянето на контейнера с боклука?

# 200
  • Бг
Получих си и аз вчера историческите януарски филтри Брита и съм от мнозинството, които получават единични вместо кутия с 3 :/ Опитвам се да им пиша през мейл-формата, но от снощи са ми активни само телефонен разговор и чат. Да не би да е активна само в "работно време" или наистина трябва директно в чата да им пиша? (самоука съм в английския, съответно ми е далеч от добър и в директен чат ще ми е малко притеснено :/ )

bradata, по мейл не става, дали в работно време или не. Аз им писах на чата и се разбрахме. Опцията за мейл не е активна в случая, не знам дали е само за филтрите или по принцип. Аз също вместо 12 бр. получих 4 бр., парите вече са ми по сметката.

# 201
  • София

bradata, по мейл не става, дали в работно време или не. Аз им писах на чата и се разбрахме. Опцията за мейл не е активна в случая, не знам дали е само за филтрите или по принцип. Аз също вместо 12 бр. получих 4 бр., парите вече са ми по сметката.

В чата нещата стават наистина бързо, бих предложила да си подготвиш предварително текста, в който пишеш номер на поръчка и че си получила 1 вместо 3 и да го пейстнеш като попитат с какво могат да ти помогнат. За по-ефективно си отвори 2 страници с гугъл преводач - от БГ на английски и обратно и мисля, че ще се справиш Simple Smile

# 202
  • На брега на реката
Ооо, аз точно така се справих, без да знам английски и паричките вече са ми по сметката. Пък може и са ми се посмяли, ма не ми пука. Mr. Green

# 203
  • София
То пък индийците понеже са много на "ти" с английския... Хич да не се притеснявате, аз като видях каква каша сътвори един индиец от съпорта с "добрия" си английски, после не ме питайте как съм я оправяла.
Снощи неочаквано (за мен) намалиха едни Леви'с на 50% и веднага забърсах един чифт. Ще пиша, като дойдат, очаква се другата седмица да са при превозвача.
В момента при превозвача в Англия имам едни памучни чаршафи, дебнах ги сума време да им падне цената, за да си направя комплект.

# 204
  • София, Манастирски ливади

Аз моите филтри ги отказах навреме и не мога да пробвам конкретно за тях, но през този линк 
https://www.amazon.co.uk/contact-us за другите поръчки имам опция да се свържа през мейл.

# 205
  • София
Гледам това яке и му се чудя - https://www.amazon.de/gp/product/B073H4K6GT/ref=ox_sc_act_title_ … R8XB7XF&psc=1 - пише че е ски комплект - яке и панталон, но в отзивите пише че получавали само якето ....... та чуденката ми е, ако го поръчам и пристигне якето само - мога ли да искам някаква коменсация ....... продавача не е Амазон а е CMP.
Някой има ли опит с такива неща?

# 206
  • София
Гледам това яке и му се чудя - https://www.amazon.de/gp/product/B073H4K6GT/ref=ox_sc_act_title_ … R8XB7XF&psc=1 - пише че е ски комплект - яке и панталон, но в отзивите пише че получавали само якето ....... та чуденката ми е, ако го поръчам и пристигне якето само - мога ли да искам някаква коменсация ....... продавача не е Амазон а е CMP.
Задай си въпроса към продавача. Има поле, пише , но на снимките няма панталон. Ако те устройва цената за якето само, пускай го.

# 207
  • София
Задай си въпроса към продавача. Има поле, пише , но на снимките няма панталон. Ако те устройва цената за якето само, пускай го.
Питах и чакам отговор. Виждам, че и други са питали но с моя немски не схванах отговора ......
Question: ist die Hose dabei - so wie es in der Überschrift steht?
Answer: Ja, ist dabei

а отделно пък има един разочарован, че е получил само якето .......

# 208
Диони, отговаря че са там панталоните.

# 209
  • Бг

Dioni, аз никъде не виждам в описанието да пише, че е комплект. Пише това - CMP Jungen Skijacke Jacke. Та си мисля, че няма как да искаш компенсация.

Общи условия

Активация на акаунт