Пазаруване от Amazon - тема №76

• 92 214
  • 759
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Някой знае ли за промоция за зареждане на акаунт или при покупка на гифт ваучер във френския Амазон?  Praynig

# 346
  • при моите любими
Kато споменахте Bugatti, ето едни много намалени за малък крак.
https://www.amazon.co.uk/Bugatti-Womens-J7630pr6n6-Hi-Top-Sneake … mp;th=1&psc=1

# 347
  • Бг
Един висок ботуш Bugatti, номер 8 UK, за без пари - 24,88 лири.

# 348
# 349
Един висок ботуш Bugatti, номер 8 UK, за без пари - 24,88 лири.

Това на 41 ли отговаря? (Ако някой знае, защото в таблицата с пазмерите не ми изриза).

# 350
  • Сф
Принципно в таблицата го дават 8=42. Аз нося 42 и искам да ги поръчам, но ме е страх, че ще са малки. Ако искаш ги пусни, ако носиш 41, и ако са ти големи, аз ще ги взема

# 351
Изтърввахме ги Sad
Аз докато разровя по таблиците и отдавна ги нямаше ..

# 352
  • Luxemburg
Момичета, избелващ крем не се ползва през лятото. Не го слагайте сега.
Така е, но зависи лято по кои ширини имаш предвид. Тук при мен до вчера беше 10-15С, така че си позволявам да го ползвам все още, a като се прибера в Бг след 2 седмици вече ще си ползвам хидратаънтен с uv фактор.

Jijibiji ти на коя марка имаш парогенератор? И тях съм гледала, ама много не им разбирам какво да гледам и търся и затова поръчах обикновена ютия. Ама ако не ми хареса и тя ще отиде при съсестрината си. Имаме спалня О бельо 220/240 и цялата се омотавам в него докато го изгладя.

# 353
  • София
ronicat, Rowenta e, ot 16 евровите от VIP-a, мисля че е такава или силно подобна:
https://www.amazon.co.uk/Rowenta-8520-Steam-Ironing-station-Cent … a+steam+generator
Не мисля че има екстри някакви. Тъй като не съм я избирала и аз не знам какво е важно, но мисля че тази не е върха на сладоледа, а съм изключително доволна и с кеф гладя всичко с нея. Гладенето става много бързо и лесно с нея. Глади с пара основно...абе глади сама почи Simple Smile Не се налага постоянно да наливам вода, поне за една пералня дрехи минимум ми е достатъчна водата. Пара пуска, като натиснеш, иначе можеш да гладиш и без пара, но да си призная не гладя без пара. Сега вече никога не бих си купила обикновена ютия, каквито и екстри да са и сложили...

Обаче и дъската за гладене се оказа важна за това, да не ми е толкова досадно гладенето...
Взех ето тази, много удобна и здрава, регулира се височината, препоръчвам я с 2 ръце:
https://www.amazon.co.uk/Brabantia-Ironing-Board-Resistant-Parki … tia+ironing+board
Дебнах доста време цената, скъпи са, но си заслужава парите отвсякъде. Поръчвала съм я на 45 паунда края на 2016-та.

Последна редакция: ср, 27 юни 2018, 00:14 от jijibiji

# 354
  • Сф
И какво й е ролкова специално на дъската, освен височината и че е стабилна? Мн пара ми се вижда

# 355
На дъските именно регулирането на височината, стабилността, размерът и зоната за нагрети неща им е специалното Simple Smile моята е взета от метро, има и извод за контакт и държач на шнура Simple Smile

# 356
Детски боти Timberland 13 УК/31EU за 15.61п
Ботушки УК4/ЕУ20 номер за 6,75п

# 357
  • София
И какво й е ролкова специално на дъската, освен височината и че е стабилна? Мн пара ми се вижда
Това да си регулираш височината според собствените удобства си е определено плюс, супер стабилна е, не помръдва, не се клати. Широка и голяма повърхоност за гладене...Наистина са скъпи, но си заслужават парите, разбира се не бих могла да платя тази цена в момента, но с дебнене може да се хване изгодна.

Скрит текст:
Предната ни дъска беше от тук и беше ужасна, спрямо тази...тясна, къса, нестабилна, нефункционална...Мъжа ми една сутрин и се вбеси, сгъна я на две и я изхвърли. Всички уж по-хубави дъски, които харесваше в родните магазини, бяха по над 150 лв и пак не са нищо особено. Тази ми излезе към 100 лв и не бих я заменила с друга.

# 358
  • София
Снощи забърсах едни маратонки Скечърс Used - Good, с описание че им липсват етикетите и има някакви следи по подметките. Дано дойдат почти нови, защото този модел са над 100 паунда новички.

# 359
  • Сф
Моята дъска е някаква обикновена, от пазара- има 3 степени на височина. На майка ми е по-голяма, но ми тежи доста да я вадя и прибирам. Последно гледах икейските по 25лв и хич не са лоши. Просто много пари ми се виждат тези по 150лв и за това се чудя какво толкова им е специално Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт