Лидл 116 - Юнска тема, все още без рецепти :)

• 112 979
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 390
Супер. Нищо не харесах! Joy

# 391
Аз си харесах туниката с шевиците, но 30-тина лева ми се виждат множко - техните дрехи по принцип са по-евтини, не съм свикнала да давам толкова...А и тези връзки сигурно ще ме дразнят..
Харесвам и дънковата риза за пълни дами - ако има по-малък размер, бих си я взела.

# 392
  • София
Оооо, обожавам италиансктата седмица. Ще си взема канелони, кори за лазаня, тирамису.......Може би палатката за плаж. И едни къси панталонки и потник, другите дрехи не ми харесаха.

# 393
Кафето Kimbo ще го похвалите ли, как е на вкус?

# 394
  • София
А да. като каза Кимбо,и аз ще си взема. Аз го харесвам. Simple Smile

# 395
А да. като каза Кимбо,и аз ще си взема. Аз го харесвам. Simple Smile

Ще го изпробвам. В последно време го виждам доста в брошурите на големите магазини.

# 396
Тази самобръсначка 3в1 дали е 100% водоустойчива?
Щом има и четка за лице,сигурно може да се изплаква и мие цялата?

# 397
При нас още има Кимбо промо опаковки 2 за 6,89 лв, но предполагам, ще ги скрият другата седмица

# 398
Кафето Kimbo ще го похвалите ли, как е на вкус?

Въпрос на вкус. На мен ми е отвратително, но други го харесват.

# 399
И аз не го харесвам. Няма никакъв вкус.

# 400
  • до най-прекрасния мъж
Имам си машина за сладолед. Отзиви утре вечер, че нали трябва да седи 24 часа купата във фризера. Довечера я зареждам и утре ще бъркаме сладоледа Simple Smile. Дано се окаже успешна покупка.

# 401
Ще ме накарате да се замисля за Кимбо. Какво да му мисля, ако не го опитам няма да знам дали го харесвам...
Смес ли е?

# 402
смес е, 65 % робуста, 35 арабика

Скрит текст:
най-хубавото Кимбо за мене е това, но тук го продават за 11 лв, а в Италия е 3 евро

# 403
  • have faith and be patient ..
Някой ,който харесва  био кафето , да харесва и кимбо ? Т.е. да са подобни на вкус Simple Smile И аз искам да го опитам ,но много рядко харесвам кафе ..

# 404
Аз харесвам био кафето. Излъгах се с това кимбо, няма да повторя. С много по-силен вкус е, по-горчиво ... Не ми харесва изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт