Лидл 116 - Юнска тема, все още без рецепти :)

• 112 919
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 570
  • до най-прекрасния мъж
Днес пробвахме машинката с кутия кондензирано мляко и 2 кутии сметана. Стана прекрасен мек сладолед, но доста сладък. Ще понесе още поне 1 кутия сметана. Стана 700 мл от това количество. Ако искате твърд на топки, трябва поне още час-два във фризера.

# 571
Бебешки дрешки пускат много често, не го мисли.

# 572
Възможно е, досега не съм обръщала внимание, защото не са ми били необходимост. Специално тези от био памука ме вълнуват, защото намерих една стара брошура от Март или Април тази година, но тогава ми беше твърде рано за покупки едва бяхме научили за бременността. Просто ме вълнува дали като са ги пускали веднъж тази година ще ги пуснат отново. Надявах се някоя майка да се включи с наблюдения, обикновено те следят кога пускат за дечица.

# 573
  • до едно тепе
Бебешки дрешки пускат поне 3-4 пъти годишно, а може и повече. От пролетта още се търкалят в нашия Лиъл. Май точно от април. Гледах че имаше чувалчета за спане. Бих казла че и другите( от обикновения памук) са си достатъчно хубави. Биото ми се сториха неоправдано скъпи. От дрешките най- качествени са им бодитата. Бузките, които продават по 2 бр в комплект ми се скъсяваха ужасно.

# 574
  • София
Да похваля един от лидълските сладоледи Balino,тип баунти е и е разкошен,вътре си има кокосови стърготини,за който обича де Wink

# 575
Възможно е, досега не съм обръщала внимание, защото не са ми били необходимост. Специално тези от био памука ме вълнуват, защото намерих една стара брошура от Март или Април тази година, но тогава ми беше твърде рано за покупки едва бяхме научили за бременността. Просто ме вълнува дали като са ги пускали веднъж тази година ще ги пуснат отново. Надявах се някоя майка да се включи с наблюдения, обикновено те следят кога пускат за дечица.
Е, аз съм майка newsm78 Отваряла съм магазина заради бебешки дрешки и затова ти казах да не го мислиш Mr. Green

# 576
Мисля че тези от био памук за първи път ги пускат.

# 577
Мисля че тези от био памук за първи път ги пускат.
Не. Есента купих бебешки бодита от био памук, супер са.

# 578
  • до едно тепе
И миналата година пролетта пускаха. Тогава взех 2 роклички на щерката. Сега са и като туники. Simple Smile

# 579
  • Бургас
Днес пробвахме машинката с кутия кондензирано мляко и 2 кутии сметана. Стана прекрасен мек сладолед, но доста сладък. Ще понесе още поне 1 кутия сметана. Стана 700 мл от това количество. Ако искате твърд на топки, трябва поне още час-два във фризера.
Опитай "моята" рецепта - не само кондензирано мляко и сметана, но и крема -сирене или от фината сладкарска сметана в кофите (около 200-250 грама) - става по-креместа консистенция и не толкова сладък. А слагайки го в кутията редувам с тънки струйки сироп от вишни или от малини (пак домашни и леко киселички) и става доста по-добре така Wink

А сладоледът от банани разнообразявам с малко ягоди или малини замразени или пък с малко настърган шоколад или с малко кокос - вариации много Wink

Така харесваните от мен шоколадчета с ментов пълнеж изненадващо изчезнаха за нула време като са намалени сега... Дори персоналът беше учуден, че са успели да свършат като са си от редовния асортимент. Интересно утре дали ще се появят като свърши промоцията Grinning

# 580
Обикновено не повтарят бебешките дрехи, но тези от биопамука ги пускаха няколко пъти. Все пак да знаете не са най-добрия вариант. Бодитата с прехвърляне не са много хубави, по деколтето се разтеглят много и все е с голо рамо бебето (може би от второто обличане се появи този ефект). Панталонките не са удобни за малко бебе, защото нямат крачета, т.е. не са ританки и те много се разтеглят в колана в рамките на няколко часа носене. Освен това био сериите са много скъпи като за лидл-ски дрехи. Имаме лидл-ски не-био бодита и клинчета и те са много по-хубави.
Горещо препоръчвам да дебнете сега големите намаления в HM и Waikiki (мисля, че трябва да започнат до 2 седмици), там има много по-добри попадения на по-прилични цени.

# 581
Да, х и м имат със сигурност дрехи от органичен памук и са хубави.

# 582
  • до най-прекрасния мъж
Опитай "моята" рецепта - не само кондензирано мляко и сметана, но и крема -сирене или от фината сладкарска сметана в кофите (около 200-250 грама) - става по-креместа консистенция и не толкова сладък. А слагайки го в кутията редувам с тънки струйки сироп от вишни или от малини (пак домашни и леко киселички) и става доста по-добре така Wink

А сладоледът от банани разнообразявам с малко ягоди или малини замразени или пък с малко настърган шоколад или с малко кокос - вариации много Wink

Така харесваните от мен шоколадчета с ментов пълнеж изненадващо изчезнаха за нула време като са намалени сега... Дори персоналът беше учуден, че са успели да свършат като са си от редовния асортимент. Интересно утре дали ще се появят като свърши промоцията Grinning
Мерси, Брада, ще пробвам и твоята рецепта. Бях правила и преди тази рецепта, затова пак нея предпочетох, за да видя разликата с и без машина. Този от машината е в пъти по-добър.

# 583
  • shumen
Сега видях,че има от утре юношески пижамки с къс ръкав и май ще отида да взема още една на детето.

# 584
Благодаря на всички, които се включиха с отговори за дрешките от био-памук. Получих полезни съвети и ще се възползвам от тях. 😊

Общи условия

Активация на акаунт