Лидл 116 - Юнска тема, все още без рецепти :)

• 112 750
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 975
Пъпеша от К е добре, 2 заминаха, сладки са и не са 3 лв.

# 976
Така и така ви досаждам, да препоръчате хубав прах в Лидл? 😀

# 977
  • София
Аз купувам водаза уста от редовния асортимент.
Обаче нещо се отказах въобще от плод-зеленчука там. Все са твърде пластмасови и скъпи.
Не, няма хубав прах.
Формил прах е хубав, но май вече няма никъде.

# 978
  • sofia
И аз избягвам плод-зеленчука. Снощи по неволя купих картофи-френски, 1.19, не стига, че са скъпи, а и ги изрязвах. Отвътре бяха черни...

# 979
Последният път и аз взех лоши картофи. Не ми се беше случвало от години. 

# 980
Аз взех един Галия. Беше сладък. С малкото го унищожихме Wink ама ще ида в К тия дни тогава, че тая цена ме срази

# 981
Имате ли отзиви от водата за уста от тази седмица? 
Листерин 1 литър за 6.99- обаче в Кауфланд от понеделник, у нас има широко приложение.

# 982
  • have faith and be patient ..
И аз само листерин ползвам ,онази тяхната ми е много спиртна , тозиГалия пъпеша - зелен или оранжев е вътре? Сочен или хлебен ?

# 983
Относно козметиката, ползвам душ гела Сиен мед и съм доволна. Но аз от почти всеки душ гел съм доволна Simple Smile. Околоочният им не ме впечатли много. Измивният им гел не е лош, но този на Балеа ми харесва повече.  Шампоани не съм пилзвала имам си други фаворити, а и в момента имам достатъчно количество за година напред.

Интимният гел най-после го видях. Но са два вида, син и бял. Принципно не използвам такива продукти, но ми стана любопитно. Интимните кърпички бяха сухи и не ми харесаха.

Вчера имаше череши  на 2,50 и салата Микс на 2 лева. Чушки на 65 ст., но едва избрах 3. И най-после открих маслиновата паста. Още не съм я пробвала.

# 984
Цената на хавлиените кърпи от понеделник, за 1 или 2 бройки е, не мога да разбера? Под цената пише бр., от страни в ляво пише 2, ела разбери....

# 985
За размер 1 - цената е за комплект от два броя кърпи, за размери 2, 3 и 4 - цената е за един брой, това са написали.

# 986
За размер 1 - цената е за комплект от два броя кърпи, за размери 2, 3 и 4 - цената е за един брой, това са написали.
Благодаря!
Ще уважа промоциите в Jusk значи.

# 987
Здравейте, някой случайно дали е видял останали в някой софийски филиал от безшевните сутиени, размер 80B в бяло, черно или бежово?

# 988
Момичета...зехтина тази или следв.седмица беше?

# 989
  • Варна
Здравейте,гледам,че не одобрявате фритюрника с горещ въздух,а бихте ли казали от коя марка сте доволни?

Общи условия

Активация на акаунт