Лято вече наближава - НОЕМВРИйското коремче проличава

• 36 005
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Хм.. на мен това с изчисленията ми е доста странно. Защото аз си следях О. и ми се падаше на 21 ден. Имам дълъг период 35дена.. и сега като ми го изчисляват лекарите трябва да съм почти в 18г.с. а по моите си изчисление 17г.с...
Май зависи дали О. Ти е на 14ден от МЦ или не.

Камъче и аз съм так и виж как ми изчислява моя доктор. Последната менструация ми беше на 04.02, овулцията ми беше на 23.02 и доктора за да ми изчисли правилно термина от деня на О ми иЗвади 14дни и сега води 09.02 за първия ден н цикъла ми. Каза, че така излизат най-точно седмиците. Дано си ме разбрала.

# 181
Да аз си ги изчислявам точно по този начин и сметките ми излизат. Но като отида ме пишат с 1 седмица отгоре и така излиза,че бебчето изостава а то не е така. Но да сме живи и здрави.
😊

# 182
Момичета днес мина прегледа ми. Бебо е добре надава си нормално отговаря си на седмиците и каза на 90% момче Blue Heart. 90 не са 100 имам надеждичка за момиче още ххахахха. Иначе малко се попритесни ит бактерията s.agalactiae, но  каза хубаво било, че била ОСКЪДНА и ми изписа Аугументин 1000. Неможах да се успокоя много за тази бактерия, но пък как мислите ако беше мн сложно може би щеше да ме остави в болница ...

# 183
  • Стара Загора
Момичета днес мина прегледа ми. Бебо е добре надава си нормално отговаря си на седмиците и каза на 90% момче Blue Heart. 90 не са 100 имам надеждичка за момиче още ххахахха. Иначе малко се попритесни ит бактерията s.agalactiae, но  каза хубаво било, че била ОСКЪДНА и ми изписа Аугументин 1000. Неможах да се успокоя много за тази бактерия, но пък как мислите ако беше мн сложно може би щеше да ме остави в болница ...

Не мисля, че заради стрептококи ще те приемат в болница. Лечението е все едно и също в болница и вкъщи. Имаш време да я махнеш тая гадина, предимството е, че не е масово.

# 184
Момичета има един сайт  bghlapeta, където има намаление на колички с до 50%. Моята която харесах на Кам я има 50% намалена. Дали някой е поръчвал от там, чудя се каква е уловката.

# 185
mama Dayana исках да видя една количка,и отворих сайта.. не знам но има доста горяма оловка според мен. В хиполенд други сайтове,които съм гледала количката е 450лв а в този е 600. Говоря за лятна количка не,че ми е притрябвала.

# 186
Не знам тази която аз съм харесала по други сайтове е 1600 а тук е 800 и пише 50% намаление до 20.06. Ако няма уловка да я поръчвам, ама се съмнявам.

# 187
Не знам,за първи път го виждам този сайт. Но ако има мама,която да може да ги помогне. Може да питаш и в накой друга група,все някоя ще се е сблъскала с него.

# 188
Имам още един въпрос към вас дами- колко мм ви измериха шийката и в коя седмица ?
Моят лекар нищо не ми каза за шийката, а аз сега като гледам каква промяна имам от предния път и изтръпнах !!
В 13г.с е била 37.5мм, днес в 17г.с. е 32мм Fearful с 0.5 мм е намаляла Sad

# 189
Точно измерване на шийката може да се направи само с вагинален ехограф. Попринцип трябва да е около 4 см. Ако не те е гледал с вагинален обаче, измерването може да не е много точно.

# 190
  • Варна
Имам още един въпрос към вас дами- колко мм ви измериха шийката и в коя седмица ?
Моят лекар нищо не ми каза за шийката, а аз сега като гледам каква промяна имам от предния път и изтръпнах !!
В 13г.с е била 37.5мм, днес в 17г.с. е 32мм Fearful с 0.5 мм е намаляла Sad

И на мен нищо не ми казаха за шийката, а знам, че я гледаха. Аз днес си изтеглих документите от АГ, при която се наблюдавах по каса. ММ си намери по-читава и по-добре платена работа във Варна и до края на месеца ще се преместим. Имам да ходя още 2 пъти при другата, при която се наблюдавам на частно и Pipinka.5 хубаво напомняш да взема да питам.

# 191
  • Варна
Моя лекар не ми е казал нищо за шийката, което ще рече че си е добре.Ако не забравя ще го питам на 18ти.

MKB88 посъбрахме се и от Варна.Като дойдеш насам избрала ли си при кого ще се следиш?

# 192
  • София
Шийката нормално да се скъсява, до към 3,5-3 мисля че е ок в 5 месец. Щом нищо не ви казват, значи е добре. Но наистина щом не е преценил да те гледа вагинално, значи си е ок. И аз днес ще ходя извънредно да ми я мерят, че от два дни пак са ме напънали постоянни контракции. Направо не знам как ще я бутам до 9 месец така, явно всяка седмица ще ходя да ми я мерят.. А лекарствата имам чувството, че изобщо не помагат. Записала съм си час и при Сигридов на 21 юни, да видя и той какво ще каже за моя случай.. Стискайте палци за днес..

# 193
Стискаме Деси да пишеш какво е казал. Аз някъде четах, че след 6тия трябва да се скъсява и за това така се побърках.

# 194
Успеш Десислава !
 А за шииката всеки месец ми я мери и ми каза ,че до 2,5см е добре.Всичко над това си е направо супер Wink.А освен сантиметърите и твърдостта е от значение .

Общи условия

Активация на акаунт