СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 183 518
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 405
  • София
БЕЛ не е нисък, като за средно ниво... Си е баш средно.

# 406
Ако подадем онлайн заявление за кандидатстване, къде подаваме заявление за второ класиране? Където е класирано детето ли?

# 407
Ако подадем онлайн заявление за кандидатстване, къде подаваме заявление за второ класиране? Където е класирано детето ли?
Да, в училището, в което детето е прието на първо класиране.

# 408
За второ класиране не се подава заявление. Само за първо и трето класиране се подават заявления.
Не е вярно. За второ класиране не се подава заявление само когато детето не е класирано на първо, т.е. не е посочило достатъчен брой желания, за да се закачи някъде. Ако е прието по второ или следващо желание, а иска да се придвижи напред, задължително подава заявление за второ класиране. Ако не се запише, или не подаде заявление за участие във второ класиране, губи мястото от първо и ще трябва да отиде на трето.

Чл. 67. (1) Във втория етап на класиране участват учениците, които:
1. не са приети;
2. са приети по второ или следващо желание, но не са се записали и са подали заявление по чл. 66.
(2) Във втория етап на класиране учениците по ал. 1, т. 2 се класират на мястото си от първия етап на класиране или на по-предно свое желание.
(3) Резултатите от втория етап на класиране се обявяват от началника на регионалното управление на образованието.
(4) Класираните ученици се записват в училището или губят мястото, на което са класирани.

# 409
  • Plovdiv, Bulgaria
За второ класиране не се подава заявление. Само за първо и трето класиране се подават заявления.
Не е вярно. За второ класиране не се подава заявление само когато детето не е класирано на първо, т.е. не е посочило достатъчен брой желания, за да се закачи някъде. Ако е прието по второ или следващо желание, а иска да се придвижи напред, задължително подава заявление за второ класиране. Ако не се запише, или не подаде заявление за участие във второ класиране, губи мястото от първо и ще трябва да отиде на трето.
Абсолютно съм съгласна, Дидева, усетих се,че съм се объркала и затова си изтрих поста

# 410
Пробвах да вляза в сайта , но след дълго мислене ми даде грешка. Дали не качват нещо Simple SmileSimple SmileSimple Smile!?

# 411
  • на вълнолома
Здравейте, не успявам нещо да вляза в системата ....при вас?
А, дано ги качват резултатите!

# 412
Аз влизам, но няма нищо ново Sad

# 413
  • София
Влизам си без проблем.

# 414
Пробвах да вляза в сайта , но след дълго мислене ми даде грешка. Дали не качват нещо Simple SmileSimple SmileSimple Smile!?

Влязох без проблем току-що, но няма нищо ново...

# 415
Може да е било нещо моментно:(

# 416
  • тук-там
Бързате! В 12 Stuck Out Tongue Winking Eye

# 417
  • sofia
хахах и в 12 срив!

Аз записах първокласничката, запозна се с г-жата, много е щастлива, видя си класната стая........пълна радост

# 418
  • На черешата
Така ми се иска да пийна едно. Confused

# 419
  • София
Всички са решили преди обедната почивка да проверят.

Общи условия

Активация на акаунт