СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 183 503
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 465
  • В светлината на слънцето
Моята дъщеря пък врънка да не влизам в сайта. Искала да си поживее поне още един ден в блажено неведение, надежди и без сълзи. Дано от МОН не са я чули.

# 466
Избира ли се кое от трите  искаш, ако са посочен три неща или нямаш избор? Има много училища посочили два и три предмета като втори профил.
Два от предметите са фиксирани с наредба, взависимост от профила. Третият и/или четвъртият се избира от училището. Ако изрично е упоменат трети профилиращ за паралелката, значи ще е такъв.

# 467
  • Бургас
От МОН правят тестове за натоварване на сървъра с резултатите. Пускат фалшива новина и тестват, ще издържи ли. Отговора е ясен. Сайта им умря Simple Smile Резултати няма. Аз знам, че са готови и ще бъдат публикувани най - рано тази вечер или утре на обяд.

# 468
  Чакайте де,Кастрева не се е нагласила още да я снимат Убава и гримосана и лъскава.

Скрит текст:
Може ли,днес да се прибере с двойка по физика?!Утре,когато ще представя проект по АЕ,за да изкара 6ца,
г-жа по география им взема часа.Щото нещо не успяла да си разпредели правилно времето.....
    Добре ,че щерката -студентка ме принуди да й съдействам за курсова работа на тема Комуникации и манипулации,иначе да съм хванала за гушите и физички и географки и англичанки и прочие.
Аз виждам, че е изпратила "спешно" съобщение до директорите, относно приема за 1 клас, до 14 часа днес да попълнят формуляри.
Може би след 14 часа е заета със 7мите класове.

# 469
Присъединявам се и аз в чакалнята Grinning

# 470
И мен ме удостоиха с ERROR 520  Smile

# 471
  • София
Присъединявам се и аз в чакалнята Grinning

И аз се присъединявам с близки със седмокласници.

# 472
  Чакайте де,Кастрева не се е нагласила още да я снимат Убава и гримосана и лъскава.

Скрит текст:
И да сложат картинки за разпознаване Trollface

марулета, ще се поправят всичките -ИЧКИ, не се ядосвай.
Изпрати им какината курсова работа "Комуникации и манипулации" Hug

# 473
Ах, как заслужават господата от МОН да им хакнат сайта! Да си играят с нашето търпение и с това на децата ни!

# 474
  • Бургас
Аз съм в кюпа със собствен мързелив седмокласник Simple Smile В момента съм в паника, ужас и на молитви Simple Smile

# 475
  • На черешата
И мен ме удостоиха с ERROR 520  Smile

А мен още малко с инфаркт. Disappointed Relieved

# 476
  • sofia
Детето ми се обади и каза, че по новините казали, че днес щели да публикуват резултатите.
хм, някой гледал ли е новини?

# 477
Ах, как заслужават господата от МОН да им хакнат сайта! Да си играят с нашето търпение и с това на децата ни!
Не разбирам защо.
Все още не са просрочили обявения срок.
Не вярвам и да го направят.

# 478
  • Пловдив
Лелеее, ей сега и аз разбрах какво ви е- тази грешка и при мен излезе. Още малко, не остана...

# 479
  • София
Моят седмокласник току-що се върна от училище и ми каза, че са ги информирали, че резултатите тази година щели да се забавят, защото много от преразказите били преразглеждани, поради слабите оценки. Rolling Eyes. И да имали търпение...Можело и утре да е.  Ново 20...
Вече ми писна...Искам да си стегна една раничка и да избягам за един месец, за да не слушам повече глупости, да не чакам резултати, статистики и класирания...пълна лудница Weary
Защо не се родихме в някоя нормална държава....горките ни деца, какво ги чака....

Общи условия

Активация на акаунт