СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 183 387
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 735
  • В светлината на слънцето
При нас положението е зле: 73 - бел, 65,75 - мат., момиче, София. По бел това е най-ниското й възможно представяне досега, не може да повярва. А е дете, което умее да пише. Още страда. Няма смисъм да си проверява работата, нищо не може да промени.

# 736
Прекрасна табличка!!! Само за НПМГ мисля, че не е точно определянето на бала. За природните науки има допълнително състезание или олимпиада, като резултатът от него е х2. Балът е:
НВО БЕЛ + НВО МАТ+ 2хОЛИМПИАДА/СЪСТЕЗАНИЕ + балообразуващи предмети.
100 + 100 + 200 + 100 = 500
Защото таблицата показва къде бихте се класирали миналата година, а тогава балообразуването за НПМГ беше друго.

# 737
А дали софтуера ще е достъпен за тези, които не са били записани към междучасие?
Ето ви един " софтуер". Предупреждавам, че може да има грешки, ще съм благодарна, ако откриете такива и ми пишете, за да ги изчистим с общи усилия. Все пак сто чифта очи виждат повече от един. Таблицата е любителска, но е интересна занимавка, докато чакате статистиките. Най-добре е да я изтеглите и тогава да си играете с нея.

Прекрасна табличка!!! Само за НПМГ мисля, че не е точно определянето на бала. За природните науки има допълнително състезание или олимпиада, като резултатът от него е х2. Балът е:

И ще стане несъпоставимо с 2017.

# 738
  • София
За статистиката, София, момче
БЕЛ: 83
Мат: 66.5

Нещо се е поизложил по математика. Очаквахме по-добър резултат, но за сметка на това БЕЛ е добре.

Успех на всички кандидатстващи.
При нас вече истерията приключи - записахме го в Софтуни Светлина.

# 739
При нас положението е зле: 73 - бел, 65,75 - мат., момиче, София. По бел това е най-ниското й възможно представяне досега, не може да повярва. А е дете, което умее да пише. Още страда. Няма смисъм да си проверява работата, нищо не може да промени.
Oкуражи я и не се отчайвай .
Пожелавам ви късмет и да влезе там където желае .

Последна редакция: вт, 05 юни 2018, 18:31 от ***vasilena***

# 740
  • София
Защото таблицата показва къде бихте се класирали миналата година, а тогава балообразуването за НПМГ беше друго.

Така е, но с няколко промени в 1-2 формулки и ще е актуална и за тази година Simple Smile Благодаря Ви много! Върши прекрасна работа!

# 741
Не можем да сравняваме минимален бал примерно 450 образуван без удвояване на точките от олимпиада, с такъв, при който олимпиадата се удвоява. Не би било коректно.
А след излизане на първо класиране таблицата с новите минимални балове не би имала особен смисъл.

Малко изтървах събитията през последния час. Не открих нищо с търсачката в темата, извинявам се, ако го повтарям.

Може да се запознаете с проверените и оценени изпитни работи от националното външно оценяване само в присъствието на родител /настойник/, както следва:

по БЕЛ в 22. СУ „Г. С. Раковски“, район „Триадица“, бул. "Витоша" № 134
по математика в 18. СУ „Уилям Гладстон“, район „Възраждане“, ул."Пиротска" № 68
 по следния график

Скрит текст:
•  06.06.2018 г., сряда, от 14,00 ч. до 18,00 ч.

•  07.06.2018 г., четвъртък, от 08,30 ч. до 12,30 ч. и от 14,00 ч. до 18,00 ч.

•  08.06.2018 г., петък, от 08,30 ч. до 12,30 ч. и от 14,00 ч. до 18,00 ч.

•  11.06.2018 г., понеделник, от 08,30 ч. до 12,30 ч. и от 14,00 ч. до 18,00 ч.

•  12.06.2018 г., вторник, от 08,30 ч. до 12,30 ч. и от 14,00 ч. до 18,00 ч.

Обръщам внимание, че не се разрешава по време на запознаване с изпитната работа изнасяне, копиране, преснимане или преписване на изпитна работа и на рецензиите/бележките на оценителите.

Последна редакция: вт, 05 юни 2018, 18:29 от Анонимен

# 742
  • София
Дидева Kissing Heart, как успяваш да си на точното място, в точното време?

# 743
  • София, "Младост 3"
За статистиката, София, момче
БЕЛ: 83
Мат: 66.5

Нещо се е поизложил по математика. Очаквахме по-добър резултат, но за сметка на това БЕЛ е добре.

Успех на всички кандидатстващи.
При нас вече истерията приключи - записахме го в Софтуни Светлина.

Здравейте! Може ли на ЛС или във ФБ повечко да си поговорим за това у-ще на Светлин? Мерси. Ника ми във ФБ е пак като тук. Надежда ми е името

# 744
  • София
Съжалявам за спама, обръщам се към Вихрогонче,
Скрит текст:
и аз да те помоля - не натоварвай детето с твоята тъга. Това, че математиката е останала "сумрачна зона" означава единствено, че пътят е друг, че талантите са други и е хубаво, че сте ги намерили и ги преследвате. Колко от математиците могат да рисуват? Какво би станало, ако за гимназиите се кандидатстваше с графика, например?
Отглеждам си дете с обучителни трудности (малката), гледам резултати и си мисля какво ще видя след 5 години на заветната страничка и как ще преглътна тъгата, а и съпоставката с батко й. Не че той е гений някакъв, но има разлилка в процентите положен труд и успеваемостта накрая. Ако той влагаше и половината на нейния труд, сега щях да споделя два резултата на 90т. Но мързелът надделява. А малката се труди и математиката не достига до нейното съзнание. И е тъжно да видиш четворка в бележника на третокласник и на всичкото отгоре да знаеш, че е подарена... но каквото-такова. Децата ще намерят пътя си, а ние имаме задължението да им кажем, че това, че не са вписват "в калъпа", че това, че са различни, не ги прави по-малко ценни от другите!
По време на целия про- и гиманзиален курс на брат ми съм му решавала задачите за математика. Обяснявала съм му по хиляди начини една и съща задача в продължение на дни. И ако сменях само едно число и за него ставаше нерешима. Недоумявах какво толкова не разбира. Но е факт. Завърши някак гимназия, следва в Музикалната академия, майсторски клас в Италия, сега е оперен певец, баритон, много успешена млада надежда. Работи в Софийска опера. И какво, като не можеше да решава задачи? Седим всички тези математици на столовете в операта и той ни просълзява!
Много успех желая на детето ти! Да споделиш после добрите новини  Sparkling Heart

# 745
  • София
Момичета, помагайте.
Моя приятелка не може да провери резултатите на детето си.От къде трябва да вземе кода за достъп?Имала само входящ,а детето нищо не казва....

# 746
Момичета, помагайте.
Моя приятелка не може да провери резултатите на детето си.От къде трябва да вземе кода за достъп?Имала само входящ,а детето нищо не казва....
Ако гледа входящия номер от служебната бележка, да търси кода на нея, малко по-надолу.

# 747
Да се похваля и аз:
момче, Пловдив
БЕЛ - 71,5
МАТ - 85,25

Има ли подобна тема специално за Пловдив? А подобна таблица?
Чудя се какво къде да се насочваме. На мен ми се иска в МГ - Пловдив, но той иска в руската.
Точките са добри и за ЕГ Пловдив.

Успех на всички в избора и в кандидатстването.

# 748
  • София

Изтрих споделеното.

Последна редакция: вт, 05 юни 2018, 21:43 от пенсионирана русалка

# 749
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Мандаринка,  bouquet
Аз също има 2 броя с обучителни затруднения, като с втори номер бая зор ще видим, но вярвам, че ще си намерят мястото, независимо от резултатите в училище и на изпити!

Дидева, хиляди благодарности за таблицата!  bouquet

Браво на децата с по 100т!
Браво и на всички с каквито и да било точки, мисля, че всеки ще си намери мястото. Simple Smile

Кода е долу на бележката, ако са загубили  бележката - да звънят в училището или на класната на детето.

Общи условия

Активация на акаунт