СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 183 231
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 780
Сетих се да попитам, наистина ли за годишната оценка по БЕЛ и МАТ учителят няма право да се отклонява с повече от 0,50 стотни,порових се и намерих тази: Наредба НАРЕДБА № 11 ОТ 1 СЕПТЕМВРИ 2016 Г. ЗА ОЦЕНЯВАНЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ОБУЧЕНИЕТО НА УЧЕНИЦИТЕ
В сила от 20.09.2016 г.
(5) Оценката от първия модул на всеки от изпитите от националното външно оценяване по ал. 1, изразена с качествен и с количествен показател, се отразява в училищната документация като текуща оценка по съответния учебен предмет.
Друго не намерих, може ли помощ, защото разлика от 12 точки при нас ще е фатална?
Оценката е текуща и окончателната оценка за срока (годината) се сформира на базата и на останалите.

Не е толкова важна. За повечето учители е по-важно как се е работило през годината при тях, а не на изпита.
Някое дете може да се стресира и да не се справи и това ще му намали оценката, колко тъпо. Не се безпокоите за годишните оценки. Учителят трябва да е нещастник, за да ви намали оценките, заради изпита

Благодаря много, ще имаме разговор с учителя по БЕЛ.

# 781
  • София
Мили майки,
Бих искала да попитам дали очаквате драстична разлика в минималните балове за прием тази година в сравнение с 2017 г.? Трудно ми е да сравня с предходните години.

# 782
  • София
Почна Референдум

# 783
  • sofia
Мили майки,
Бих искала да попитам дали очаквате драстична разлика в минималните балове за прием тази година в сравнение с 2017 г.? Трудно ми е да сравня с предходните години.

Не, аз не очаквам кой знае какви разлики в баловете.

# 784
  • Sofia
Защо тъжен емотикон? Аз щях циганско колело да правя на 90,5 по математика. Grinning

# 785
  • СОФИЯ
Момче - София

78 -  БЕЛ
92,50 - Математика

Късмет на всички деца и родители!

# 786
Ekaterina Milcheva , не разбирам защо така реагирате на всяко питане? Долавям острота в тона ви, а не е необходимо. Не е нужно да отговаряте на всяко питане , ако не искате. Темата до момента е прекрасна и е добре да си остане такава. Изтормозените родители на седмокласници нямат нужда от друго освен спокойствие и окуражителни думи.

Ок. Ама родителите трябва да разберат, че не е добре да стресират децата си, защото така не помагат с нищо.
Да, благодаря за мъдрия съвет от разстояние на Ekaterina Milcheva, не се сдържах да си го изкарам малко и на дъщерята за глупавите грешки /по-нисък резултат на първите модули, отколкото на вторите/, а всъщност аз можех да направя доста повече и като подкрепа и като реална помощ.
Съвет към майките на по-малките, може и да греша, но без вашата АКТИВНА помощ, повечето колебливи деца няма да направят чудеса. Не разчитайте само на уроците и курсовете. Извинете за спама.

# 787
Радваме се, че има талантливи и трудолюбиви деца, не всяка година има такива резултати.
Добре е да научим и децата си вместо да се стресират, да се радват на чуждите постижения, защото колкото повече такива имат около себе си, толкова по-добре и за тях Simple Smile

Искам да попитам как се формират точките за 30 СУ "Братя Миладинови"?

# 788
 Моята ученичка ми даде входящ номер и ЕГН. Кога са им раздавали кода за достъп?
Не мога да видя резултатите й. newsm78 newsm78

# 789
  • София
Човече, за точките не зная, но на моя приятелка детето е 8 клас там и е доволна от учителите.

2 пъти по 100 точки е нещо, което искам да чета пак, и пак, и пак в темата! Браво!

Моето дете след първоначалната еуфория и доволство, естествено се изказа, че  можела и повече и колко била незнам си каква и прочие неща, дето ги слушам цяла година. Обаче изпитите минаха, резултатите излязоха и вече не се сдържам от гадни погледи и остри думи, само и само да не я притеснявам и травмирам. Та, докарах оня поглед тип " а те хванах, а ти се случи случка" и не посмя да повтори колко не е доволна.

# 790
...
Искам да попитам как се формират точките за 30 СУ "Братя Миладинови"?

2хНВО БЕЛ + 2хНВО МАТ + БЕЛ + Чужд Език

# 791
Само да кажа и аз на Вихрогончето - прекрасно е да имаш художник! НДнес времената се менят и професиите също. Много скоро ще има още по-забележими промени в търсенето на пазара на труда.
Аз също имам дете с нисък резултат, но драмата ни не е това. Истинската драма я осъзна той самият - къде иска да влезне! Той не знае. Аз също. Той е скучно добър на посредствено ниво по всичко! Всичко! И това не дава представа какво го влече. Без страх го гонех към ТУЕС щото обожава да играе игри, има ловки ръце за инженер...
Но сега става трудно. успеха му е недостатъчен за ТУЕС, а др у-ща нивото е малко различно от това, в което се целих.
Но ти имаш художник и вярвам той ще успее! Прекрасно е! Резултатио по НБО показват ясно едно нещо - детето има др вид влечения и е силно другаде! УСпех желая от сърце!
Погледнете"Джон Атанасов" и 51 СОУ

# 792
Моята ученичка ми даде входящ номер и ЕГН. Кога са им раздавали кода за достъп?
Не мога да видя резултатите й. newsm78 newsm78

Ън, кодът за достъп е на служебната бележка долу под табличката. ЕГН не ти трябва, само входящ номер и код. Peace

# 793
# 794
Здравейте, моята е с бал 463. Мислим, че ще й стигне. Така като гледам, много форумски деца ще са й съученици😂😂
 По мат искаше малко повече, но госпожата й я е поздравила за високия резултат. Разплака се от щастие като разбра, че са й писали 34 точки на преразказа. Милата ми...

Общи условия

Активация на акаунт