СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 183 151
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 080
  • София
Здравейте,
А бихте ли дали линк за тази статистика за София? Не мога да я открия.

# 1 081
  • София
А имате ли представа статистика за София кога ще излезе и как да я търсим?

Туй е въпросът, няма ли кой да измъкне тия файлове пусти, да натисне копчето оня рошавия програмист там....

# 1 082
  • Пловдив
Включвам се и аз — момиче Пловдив, мат 86; Бел 82. Целта е ОМГ.

# 1 083
Здравейте на всички. На първо място искам да поздравя всички дечица за резултати. Чета ви от много време, но чак се включвам с един въпрос, тъй като никъде другаде не мога да намеря отговор. Моята дъщеря цяла година има проблеми с учителката по математика, двойка след двойка, детето изпадна в нервен срив. На нво има 30.50 точко, което е малко над 3 ка. Въпросната гоапожа днес е казала на детето, че е имало късмет да првпише и съответно отново малката изпадна в паника, казала й също, че ще я остави на поправителен. Възможно ли е това, просто наистина никъде другаде не мога да намеря инфо. Благодаря предварително!

# 1 084
# 1 085
Не откривам миналогодишната статистика за София с натрупване. Моля, ако може някой да я пусне! Извинявам се, ако вече сте я публикували, но не я откривам.

# 1 086
  • София
Някой друг, освен мен, писа ли на РУО - София мейл да публикуват статистиката?

# 1 087
Не откривам миналогодишната статистика за София с натрупване. Моля, ако може някой да я пусне! Извинявам се, ако вече сте я публикували, но не я откривам.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1iU8LmycRnvNLZ1prQy5dvPHW … /edit?usp=sharing
Като пуснат новата, ще направя сравнителна и за София.

# 1 088
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1iU8LmycRnvNLZ1prQy5dvPHW … /edit?usp=sharing
Прекрасна си! Благодаря!

# 1 089
  • sofia
моля за мейла, веднага ще пиша

# 1 090
  • София

Е как го разбраха това? Резултатите от ДЗИ още не са излезли. Flushed

# 1 091
  • София, "Младост 3"
Здравейте на всички. На първо място искам да поздравя всички дечица за резултати. Чета ви от много време, но чак се включвам с един въпрос, тъй като никъде другаде не мога да намеря отговор. Моята дъщеря цяла година има проблеми с учителката по математика, двойка след двойка, детето изпадна в нервен срив. На нво има 30.50 точко, което е малко над 3 ка. Въпросната гоапожа днес е казала на детето, че е имало късмет да првпише и съответно отново малката изпадна в паника, казала й също, че ще я остави на поправителен. Възможно ли е това, просто наистина никъде другаде не мога да намеря инфо. Благодаря предварително!

Поправителен според мен не може.
синът ми имаше сериозни здр проблеми с периодично боледуване. Мисля в 5 клас се опитаха лееекинко да ми намекнат, че може при много отсъствия да оставят детето на поправителен. Обадих се в МОН - толкова се тресях от гняв!
Жената от там ми обясни, че няма такова нещо. За да се стигне до това е нужно мнооооого! И това е отсъствия - но не извинени и по болест,а необосновани! Да има проблем ако е изпуснат материал - може да се удължи срока - демек от лятото да си ореже учителката и да сотане да работи с детето!

Така, че не вярвам някой учител реално да си причини оставяне и поправка... Но ако ми остане време ще потърся закона какво казваше, че съм позабравила

# 1 092
  • София
моля за мейла, веднага ще пиша

rio_sofia_grad@mon.bg

# 1 093
  • София, "Младост 3"

Е как го разбраха това? Резултатите от ДЗИ още не са излезли. Flushed

Може и там някой на боб да гледа Wink

Шегувам се... все пак не изглежда фейк!

# 1 094
Днес МОН като са говорили, да не са споменали данни и за ДЗИ? Та затова.

Общи условия

Активация на акаунт