СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 183 074
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 110
1 аег и 2 аег водят ли се топ гимназии?
За момче става дума.

# 1 111
  • На черешата
А някой да изкаже мнение за НФСГ? Дъщеря ми иска НТБГ, но го гледам като алтернатива.

# 1 112
Оценките добър/ мн.добър са за 1 модул. Там само има преобразуване към шестобалната.

# 1 113
  • София
А някой да изкаже мнение за НФСГ? Дъщеря ми иска НТБГ, но го гледам като алтернатива.

Не е лошо, но като цяло дисциплината им не е много на ниво. Иначе като във всяко училище, ако детето иска да учи има какво да му дадат. Но определено НТБГ е по-доброто училище.

# 1 114
За Пловдив излезе ли някаква статистика ?

# 1 115
  • София
Мен ме интересува някакво мнение за 1 СОУ, и 30 също? Преди време в 30-то се учеше италиански език.Сега по план-приема гледам,че има паралелки само с испански и английски.Мерси

# 1 116
И аз се присъединявам към питането за 30-то, то или СГСАГ е въпросът?

# 1 117
  • sofia
1 аег и 2 аег водят ли се топ гимназии?
За момче става дума.

Да в ТОП 10 са.

За НТБГ - също обърнете внимание, че ще има промяна в плана за преподаване. Езиците вече ще са с интензивно изучаване в 8 клас, а не както до сега с Разширено.

# 1 118
  • Пловдив
За Пловдив излезе ли някаква статистика ?

Писах на РУО Пловдив. Отговориха ми, че ще публикуват утре.

Момиче Пловдив
БЕЛ 85,5
Математика 82
Ще се борим за Английската, имаме реални шансове.

# 1 119
Като родител на настоящ СМГ-ец мога да ви кажа ,че СМГ вече не е това ,което беше. След като махнаха директора, преди месец махнаха и много добър учител по немски,който се опита да издейства DAF- махнаха го щото не работел по програмата, която е повтаряне за 3-ти път на това ,което са научили в 8-ми клас, клоаката заформила се около старите к@рви  и изкуфелия от старческа деменция и.д. директор ще доведат училището до дъното. Сега имам 7-класничка. Общо 446 бал. Колкото -толкова. Гониме Топ 8 училищата, на 9-то място ще поставим Бузема ,а на 10-то СМГ.

Хъм, само да не се разочаровате и останалите "топ 8".
Не можах да ги идентифицирам кои са... Thinking

Топ 8 с най-високият бал . Това са : 1. Най-високият бал  2. Вторият най-висок бал  3. Третият по височина бал   и т.н. На 9-то място е техникума за пътностроителна техника в Бузема и на 10-то желание е СМГ- където му е мястото...

Малко пресилено ... но наистина в СМГ език няма да научите, както в езикова. И факт, че бившият директор много издигна гимназията и направи много. И още - който ученик иска да учи и да се развива в СМГ може да го направи, който не иска да си дава много зор, няма проблем да завърши лежерно ... Имам доста опит за всичко, което казвам Simple Smile

# 1 120
     Аз от просто любопитство питам,няма ли желаещи за НГДЕК,или там приемът е на друго основание?Едно време много я исках за себе си тази гимназия,но нашите не ме пуснаха в София.

# 1 121
  • София
За НГДЕК има допълнителен изпит история, доколкото знам. Не е с оценките от НВО

# 1 122
  • София
Те са към културата, а не към мон.

# 1 123
  • София
Статистиката - утре!

# 1 124
А в Монтана статистиката е в бъдещо време неопределено.

Общи условия

Активация на акаунт