СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 183 074
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 170
# 1 171
а сега какъв е извода моля ви за Сф? По-нисък ли е балът? Или горния е по-нисък, средния - по-висок? Спрямо предната година? Мерси
Балът зависи и от променливата "интерес на децата", но очаквам да е по-нисък.
- Децата със сбор над 162т са значително по-малко.
- Децата със сбор до 162т са повече от миналата година.

# 1 172
Колонката, в която пише БЕЛ+МАТ  Жени или съответно мъже какво означава?

Толкова деца имат съответния брой точки сумарно от БЕЛ и МАТ.

Хелп моля ви омотах се от притеснение....За Бургас  с 175,25 точки ,значи  67 деца са с този резултат  по таблицата нали?
да, или общо 402 деца имат повече от 175т.

Така ли е наистина?
Пише брой оценки от 175 до 175,99 са 11 , т.ст 11 деца са получили този резултат. А общо 67 деца имат от 190 точки до 175 точки ( това с натрупването)

# 1 173
  • София
Ох, Дидеваааа! Докато видя, че си редактирала таблицата, 5 пъти смятах, че и с калкулатор даже, за да видя къде бъркам, че изкарвам 199 момичета преди дъщеря ми, а ти си ги изкарала 252. Инфаркт щях да получа, ей! Weary И от врачуването да се откажа! Joy

# 1 174
  • В чуден свят с четири Слънца
а сега какъв е извода моля ви за Сф? По-нисък ли е балът? Или горния е по-нисък, средния - по-висок? Спрямо предната година? Мерси
По моите сметки тази година леко е спаднал успехът от НВО. С нашите 171 точки сбор от Мат и БЕЛ, миналата година 717 деца са изкарали по-висок бал, а тази - 580.
Остава ни надеждата да влезе синковеца в желаната НЕГ, пък макар и на косъм. Той учи в СМГ, но категорично отказва да продължи там, много е разочарован от нивото на обучение. А и без това май за там няма да му стигне бала.

# 1 175
  • София
Нищо не разбирам от таблицата!
При нас се получиха много странни резултати - нито високи, нито съвсем ниски. И сега съм в пълно чудо! Паралелките с висок бал отпадат, но не искам и някакви под 200.
54,5 бел, 35,25 мат 89.25 общо

# 1 176
  • София
Много полезно, а къде може да се видят относителните места по паралелки миналата година. Благодаря!

# 1 177
Моя боб показва ,че малко вероятно да влезнем в НЕГ  за Бургас с 175 точки.Като смятам 100 деца за новото училище за програмиране, в Математическата 156 и ние май не се класираме за НЕГ. Ще хвърлите ли и вие един боб?.....дано вашия  покаже обратното.

Това не са ли 450 точки общо, както се образува бала за НЕГ- удвоени точки от изпита и точките от годишните оценки по БЕЛ и математика. За миналата година бала за НЕГ Бургас не беше ли минималния 394 ?

# 1 178
  • София
Хайде един опит за прогноза на баловете в Испанската, момичета, първо класиране /въпреки че ме е страх, след като Дидева ме светна за растящите предпочитания на децата за там Smirk/:

Прогнозни балове 164 ГПИЕ:
Чужди езици-ИЕ; АЕ             447.000 
Чужди езици-ИЕ; ФЕ              439.000 
Чужди езици-ИЕ; ИтЕ      439.000 
Чужди езици-ИЕ; ПортЕ       435.000 

Освен, ако рязко не изпревари по интерес НЕГ, или ... бялото вече ми е в повече.

Последна редакция: ср, 06 юни 2018, 19:11 от sanaka

# 1 179
Ох, Дидеваааа! Докато видя, че си редактирала таблицата, 5 пъти смятах, че и с калкулатор даже, за да видя къде бъркам, че изкарвам 199 момичета преди дъщеря ми, а ти си ги изкарала 252.
Не съм редактирала нищо. Я погледни пак, да не би да имам грешка при натрупването нещо.

# 1 180
  • sofia
Мацки, със сбор от БЕЛ И МАТ 135 точки има ли шанс за НТБГ или Френска? Оценките и в училище са 6 по БЕЛ И 5 по МАТ?
Благодаря ви много:)

# 1 181
За Пловдив ще почакаме  до утре, но междувременно да попитам следното: По статистиката ще разбера колко са момчетата от Пловдив, които имат равен или по-голям бал от сина ми (БЕЛ+МАТ), но вероятно ще има деца, които също ще кандидатстват за гимназии в нашия град, но са от Асеновград, Карлово, Стамболийски и т.н. Те са ми неизвестно и като бройка, и като резултати и това може да промени общата картина, чудя се с колко.

# 1 182
  • София
В таблицата по мат например защо има над 100 точки?

# 1 183
Моя боб показва ,че малко вероятно да влезнем в НЕГ  за Бургас с 175 точки.Като смятам 100 деца за новото училище за програмиране, в Математическата 156 и ние май не се класираме за НЕГ. Ще хвърлите ли и вие един боб?.....дано вашия  покаже обратното.

Това не са ли 450 точки общо, както се образува бала за НЕГ- удвоени точки от изпита и точките от годишните оценки по БЕЛ и математика. За миналата година бала за НЕГ Бургас не беше ли минималния 394 ?

.                                          Да ,точно така е,450 е бала ,А миналата минималния е бил 394.

# 1 184
При моята френската не бе самоцел, а част от пътя, по който искаше да върви - да учи интериорен дизайн в Париж или Брюксел. Дори си е проучила къде там може да следва и при какви условия. И по тази причина много залагаше на това да научи езика перфектно. Явно ще трябва да преосмисли плановете си и да поеме по друг път. Може да е и за добро.

Какви са тези глупости за преосмисляне, когато детето ви е живо и здраво и само на 14.
Хора, с този изпит нито свършва, нито започва светът.
А френски спокойно може да се научи и извън френската гимназия в София. Да не кажа, че има възможност, но не и гаранция да го научите перфектно. То самите французи не го знаят перфектно. Вярно е голяма истерия.
Най ми хареса мисленето на НСЧ, браво така трябва да е, а не някаква сляпа амбиция  и селска чест.

Общи условия

Активация на акаунт