СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 183 127
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 395
  • София
Нямам време да изчета всичко написано. Ако някой проявява интерес към девойките в София, да ми пише на ЛС.
На мен ми е интерсно какви прогнозни балове изкарваш за момичетата за Испанската и НЕГ. Но от чисто любопитство, та ако не ти се занимава - не се мъчи. Simple Smile

# 1 396
Нямам време да изчета всичко написано. Ако някой проявява интерес към девойките в София, да ми пише на ЛС.
На мен ми е интерсно какви прогнозни балове изкарваш за момичетата за Испанската и НЕГ. Но от чисто любопитство, та ако не ти се занимава - не се мъчи. Simple Smile
501-502   Twisted Evil

# 1 397
  • София
Ох, "най-много са четворките". А ние сме от тях. Това значи, че конкуренцията ще е най-голяма. Поне имаме един 👃 преднина с 5ьите за годината.
Надявам се на малко четворки да им се учи английски и био.

# 1 398
  • София
Хвърлях леща аз, бобът е твой патент, заради едно подобно питане за НЕГ конкретно, и залагам на минимален на 1-во около 456-457 за девойки.

# 1 399
Търся си менималните балове за МГ Плевен, както и тези за КСТ Правец. Това което намерих за Плевен е от 2016. В сайта на РИО Плевен няма нищо. Без никаква информация и боб не може да се хвърля.

# 1 400
  • Плевен
В РИО ПЛЕВЕН има формуляр за кандидатстване.
В раздел НОВИНИ е от 06.06.2018г.

# 1 401
По статистиката за Пловдив , сметнах за момичето 73бел +87.5 мат  - 160 ,5 т   и е на 421място
                                                                          за момчето 83.75бел +85.5 169,2 т  и е на на 214 място
Ако правилно съм гледала , де Simple Smile
За МГ балът им става 435,5 на единия и 436,6 на другия.
Къде сега да се ориентирам ще им стигне ли приблизително Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: чт, 07 юни 2018, 14:40 от Smile123p

# 1 402
И аз се нареждам за ВАРНА  СРАВНИТЕЛНА ТАБЛИЦА.

# 1 403
  • София
Здравейте,
Изчетох всички коментари и това много ми помогна да се успокоя, за което благодаря на активните мами Simple Smile  Моят син ще е с бал 443, но този бал се получава при НВО Мат x 3 (89 т.). Надявам се да му стигне за ТУЕС. Прочетох обаче някъде, че се очаква да се повиши балът за прием в ТУЕС, поради струпване на деца с подобни резултати и по-голям интерес тази година. Пожелавам на всички успех и спокойни дни. Дано децата ни влезнат, където са си избрали. 

# 1 404
  • София
Днес спокойно и лежерно в темата, снощи очите ми изтекоха докато ви изчета. Но се видях в среднощната ода на Русалката  Purple Heart  Стихосбирката е наложителна, материалът - доволно количество за един справочник. Може да върви по години, едновременно с изтеглените варианти за НВО, примерно. Тъкмо ще става ясно какви са били актуалните за сезона успокоителни за родители - розмарин, ракийка, бЕло (но само с черешки).
Аз да попитам като една голяма бяла птица - защо всички смятате баловете за първо класиране? Ясно, че то първо ще излезе, но все си мисля, че за София баловете падат на второ, някъде и значително. Причините - обективни. Има АК, други частни училища, кандидати от други области. Аз снощи си смятах по балове за второ, сториха ми се по-определящи. Ама вие твърдо си смятате балове за първо, пък то на мен не ми харсева толкова...пък... Worried

# 1 405
  • София
Е, чакай де - сега за първо, после и за второ Satisfied Много бързаш! Нещо трябва да дъвчем до средата на лятото, налЕ?

# 1 406
Таблиците на Дидева свършиха същата работа, но все пак обещах този линк:
https://izpitai.me/client/school_grades

В тази таблица са упоменати само най-желаните гимназии. Има ли същата и за останалите училища в София?

# 1 407
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Аз гледам за първо, щото ми се ходи на море, а младежът тъй или иначе, освен, че е с нисък бал си е избрал и доста посредствено училище, в което вероятно ще влезе още на 1во класиране.
Абе, лесно ни е на нас, само да излязат резултатите от проверката на способности и започвам да стягам багажа.  Mr. Green

# 1 408
  • София, Младост
Ахм, бърза Мандаринка да ни свърши сериалчето рано-рано.

Аз още съм в чуденка с моята душевна драма. Споделих по-рано, че свидетелствата за завършен седми клас щели да им връчват на 18.06/понеделник. Нас ни няма. Предполагам ще ни трябва при записването. Дали мога да го получа по-късно ? Ще говоря и с каласната, естествено...

# 1 409
  • София
Разбира се, че ще можете да го получите по-бързи късно.

Общи условия

Активация на акаунт