СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 183 163
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 440
  • София
Сега подозирам, че ще се нареди опашка от форуми майки, да гледат работите по БЕЛ при симпатичния учител. Sanaka каза, че се била разсеяла даже...Joy
Мен , ако може някой да ме вземе с него само за да видя симпатичният господин. Иначе нямам седмокласник.  Laughing Rolling Eyes

Ми вземи някое хлапе и бягай. Никой нищо не ме пита, дори на детето никакъв документ не поиска господинът. /Може и той да се е разсеял... Heart Eyes/

# 1 441
  • София
Ние попаднахме на лелка, която не беше много словоохотлива. Остави ни сами да се ориентираме. Забележки към проверяващите нямам, освен спорния цитат.
Май имаше само един мъж учител.

# 1 442
Дами, да ви попитам, електронно ли ще подавате заявлението за класиране или по училищата гнезда?
Електронно.

sanaka, защо не го пита къде преподава, да видиш как ще хвръкне балът на училището Joy

# 1 443
Сега подозирам, че ще се нареди опашка от форуми майки, да гледат работите по БЕЛ при симпатичния учител. Sanaka каза, че се била разсеяла даже...Joy
Мен , ако може някой да ме вземе с него само за да видя симпатичният господин. Иначе нямам седмокласник.  Laughing Rolling Eyes

Ми вземи някое хлапе и бягай. Никой нищо не ме пита, дори на детето никакъв документ не поиска господинът. /Може и той да се е разсеял... Heart Eyes/

А допуска ли се повторно разглеждане на работите? /пак при същия учител/ Smiley

# 1 444
  • София
Дами, да ви попитам, електронно ли ще подавате заявлението за класиране или по училищата гнезда?
Електронно.

sanaka, защо не го пита къде преподава, да видиш как ще хвръкне балът на училището Joy

Не е в Испанската - не ходете там! Joy

# 1 445
  • София

А допуска ли се повторно разглеждане на работите? /пак при същия учител/ Smiley

Еми аз обмислям да се направя на руса и да се върна за някои уточнения...

# 1 446
  • София
Учителят твърдо каза: "Тук е ясно, че е цитат." и аз, понеже беше симпатичен, нетипично не влязох в спор. Joy
Ха, аз какво се помайвах днес и го отложих за утре! Дано и утре е същия господин, пък и да поспорим - кво...важното е какво щше се разберем накрая Joy
Зечова, утре в 8 пред 22-ро, ще кажем, че сме две майки, примерно, модерно семейство, кво  Joy

# 1 447
  • София
Учителят твърдо каза: "Тук е ясно, че е цитат." и аз, понеже беше симпатичен, нетипично не влязох в спор. Joy
Ха, аз какво се помайвах днес и го отложих за утре! Дано и утре е същия господин, пък и да поспорим - кво...важното е какво щше се разберем накрая Joy
Зечова, утре в 8 пред 22-ро, ще кажем, че сме две майки, примерно, модерно семейство, кво  Joy

И като влезете с такъв джендър анонс, на какво "разбирателство" ще се надявате накрая? Joy

# 1 448
  • Sofia
Браво на 22-ро! Много добро хрумване да поставят симпатичен учител да сваля напрежението и да разсейва майките от спорни отговори. Grinning

# 1 449
а няма ли симпатични учителки или да си пращам жена ми както планирахме Simple Smile ма то пък вие от учителки няма да разбирате :П

# 1 450
  • София
а няма ли симпатични учителки или да си пращам жена ми както планирахме Simple Smile ма то пък вие от учителки няма да разбирате :П

Ти пък ще кажеш! Жените винаги първо другите жени оглеждат - нямаше! Joy

# 1 451
  • Варна
Ние също ходихме да гледаме работата по БЕЛ. Той че е правил грешки, правил е. Но и проверяващите според мен лееко са се престарали. Единият за графично оформление дава 3т., другият -1 - къде е истината не се знае. За предаване на съдържанието - единият 4т., другият - 2т, имат още разминавания в критериите, но тъй като общият резултат като сбор не се разминава много, няма как да отиде на арбитраж. А тези разминавания ни ги обясниха, с това, че проверяващите така са преценили.

# 1 452
  • София
Кандидатите за АК, ПЧМГ, и други частни училища едва ли ще участват в класирането, освен ако не се колебаят и чакат да решат накъде според приема в общинските. Децата от областта също едва ли променят съществено класирането.  
Ами колебаят се - някои чакат оферти за АК, други чакат да видят ще влязат ли в СМГ или да ходят/да си продължават в ПЧМГ, момчурляците се чудят и за ТУЕС, абе шарено е.

Едната щерка може да влезе, където си пожелае и вярвайте ми, драмата е голяма и за нашето семейство. И за нея, и за нас, и за сестра й. Както лежерно изкарах до изпитите, вече съм способна да си прегриза бюрото.
Сутринта ходиха да гледат работата по МАТ на другата  - минус 9 т. от 3 грешно пренесени отговора на бланката на посл. 3 зад. от 1 модул. Смазана е, а аз съм се надигнала на 30 см. от земята и ще наруша конструктивната цялост на сградата, обаче ... дишам дълбоко и се усмихвам пред децата. Реваньето е след 23 ч. вечер.   Head BandFlushedDisappointed Relieved

# 1 453
  • София

Аха, а довечера Русалка ще ми възпее слабия ангел.

Хаха,  набирам материал. Още стои висящо и неоползотворено  Ейч Би О-то от среднощ, днес се добавиха и искрите в двете посоки между младия господин  и явно младоликата майка на две девойки.. До довечера може още нещо да ме огрее.
Старите пушки без седмокласници са ощетени, не могат да се облажат и те в  22-ро.. Какво им остава - бяло , череши и поезия на градус..

ПП Биби, щом едната има много високи резултати- явно с нея няма да гледате БЕЛ, дай я за 15 мин назаем (моите не приличат на семокласнички, иначе да ги ползвам..). Някоя друга дама без седмокласник- и тя да вземе да дойде, ще сме мама и леля на отличничка (аз съм консерва и ще заложа на традиционните връзки)... И ще видим господинчото. Я каква съм досетлива..

Последна редакция: чт, 07 юни 2018, 16:36 от пенсионирана русалка

# 1 454
Ние също ходихме да гледаме работата по БЕЛ. Той че е правил грешки, правил е. Но и проверяващите според мен лееко са се престарали. Единият за графично оформление дава 3т., другият -1 - къде е истината не се знае. За предаване на съдържанието - единият 4т., другият - 2т, имат още разминавания в критериите, но тъй като общият резултат като сбор не се разминава много, няма как да отиде на арбитраж. А тези разминавания ни ги обясниха, с това, че проверяващите така са преценили.

А във вашият случай, кои оценки са признати - на първият или вторият проверител?

Общи условия

Активация на акаунт