СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 183 067
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 470
  • София
Ох, отдавна не съм се смяла така, както тук в последните дни! JoyJoyJoy Ще ми липсва тази тема, ей! Чак се замислям и за четвърто, та поне още 2 пъти да ми се случат тези емоции! Joy

# 1 471

'ненаиграли се' бихме казали в нашата приятелска компания :Д

# 1 472
Някой с прогнози за 35-то с немски? Момиче с бал 406.5 или 395.5 (още не е ясно дали ще е с 5 или 6 по математика в дипломата).

Присъединявaм се към въпросa..  396 т,момиче.. Кaто гледaм минaлогодишните бaлове, би трябвяло дa им стигне.. но прогнозите и тенденциите нещо не сa много обнaдеждaвaщи

# 1 473
  • София

Ето, Белинда се появи и синтезира последните няколко страници в една дума. Joy

# 1 474
Здравейте,
Ходихме да си види работите. По БЕЛ са й дали 6 точки за 25, а тя очакваше по-малко и е много горда.
По МАТ обаче не са й признали никакви точки за "а" подусловие на 24 задача, въпреки че е описала ясно как е намерила ъглите, но не е начертала на беловата чертежа - работила е на черновата. "Компетентната математичка" обясни, че не са й дали точки заради липсата на чертеж, но нали в ключа си пише, че се дават 0.5 точки за чертеж и никъде няма коментар за отнемане на всички точки от "а" подусловие, при липсата на такъв? Или аз бъркам?
Както и да е, точките й са достатъчни и ще влезе по първо желание, но се запитах дали само ние сме в такава ситуация (отидохме точно заради по-ниските от очакваното точки на 2ри модул).

# 1 475
  • София
Ох, отдавна не съм се смяла така, както тук в последните дни! JoyJoyJoy Ще ми липсва тази тема, ей! Чак се замислям и за четвърто, та поне още 2 пъти да ми се случат тези емоции! Joy
А ако призная съвсем чистосърдечно,че си помислих преди малко същото (но само за един единствен миг),  при това в съвсем трезво състояние, ще трябва ли да го включа в поезията довечера... Че тогава става малко опасно, нали казват, че във всеки майтап имало и по малко истина... А тогава, с щипката истина,  ще стане весело, може потенциално внуче от внучетата ми и детето ми да са заедно седмокласници. 2 в 1  дето се вика, ще решаваме заедно задачи... Бабомам в мое лице  ще си поддържа сивото вещество в действие.

# 1 476
  • София
Едва ли сте само вие в такава ситуация. Аз открай време се чудя защо няма опция за оспорване на присъдените точки. Според мен е не защото някои си мисли, че проверителите са безгрешни, а защото би било много сложно за администриране. Затова - двама проверители, един арбирът - и се счита, че са дадени достатъчно гаранции за обективност. Вероятно се приема, че грешките ще са в допустимия минимум. А че е точно при твоето дете - ми, сори Frowning1 Същото е като с единствената дата - който счупи крак, ръка или е с 40 градуса - ми, сори.

# 1 477
Аз се чудя и защо при днешните технологии да не може да им видим работата и оценяването в профила.
Ще каже човек, че са някакви секретни документи, не може да се снима, преписва и т.н.
Смешки.

# 1 478
  • София
Добре де, ако има явни несъответствия с дадения ключ? Тогава вероятно има начин да се оспорва оценката. Или няма?

# 1 479
  • София
Здравейте,
Ходихме да си види работите. По БЕЛ са й дали 6 точки за 25, а тя очакваше по-малко и е много горда.
По МАТ обаче не са й признали никакви точки за "а" подусловие на 24 задача, въпреки че е описала ясно как е намерила ъглите, но не е начертала на беловата чертежа - работила е на черновата. "Компетентната математичка" обясни, че не са й дали точки заради липсата на чертеж, но нали в ключа си пише, че се дават 0.5 точки за чертеж и никъде няма коментар за отнемане на всички точки от "а" подусловие, при липсата на такъв? Или аз бъркам?
Както и да е, точките й са достатъчни и ще влезе по първо желание, но се запитах дали само ние сме в такава ситуация (отидохме точно заради по-ниските от очакваното точки на 2ри модул).

Обикновено се обсъжда БЕЛ като много субективен. Истината е, че и при МАТ може да има разлика в оценките, в зависимост от проверителя. Не в такива размери, като при БЕЛ, но може. Ето, Ганис каза, че не вижда как може да се реши 24-та за максимален брой точки без построение. Но имам пример с 2 деца, които са я решили по друг начин /не ме питайте как/ и имат пълен брой точки на нея. Едното е със 100т. по МАТ. И те самите не очакваха, а на едното майката е учител по МАТ /и тя не очакваше/. Та и по МАТ може една задача да се оцени по различен начин. Но не като тезата и преразказа де, там е ..... майка плаче! /и в преносен и в буквален смисъл/

# 1 480
Добре де, ако има явни несъответствия с дадения ключ? Тогава вероятно има начин да се оспорва оценката. Или няма?

Дами, не забравяйте че потенциален арбитраж би могъл да присъди и по-малко точки от първоначалните, та преценете риска

# 1 481
  • София
На база всичко изписано в темата, особено от последните дни, може да се направи следният извод:
Може да се сметне за абсолютно верен изводът, че набора не е толкова умствено надарен, колкото предишните.
Най-важното, както се знае от отколешни времена, е семейната среда.
Какви деца, питам аз и отговор не искам, растат в семейства на спиртосани майки, с нездравословни плодови диети? Незаинтересовани жени, дори в най-напечените моменти, гонят собствените си интереси и развиват обсесивно поведение към непознати мъже.
Може да се заключи, че деградацията на нацията се дължи именно на тях! Тези, които иначе пред обществото се изписват, като много загрижени, отговорни и амбициозни.
Използват градивната държавна политика, в сферата на образованието, за да оправдаят низките си страсти и да ги прикрият зад напрежението.

Дали го докарах, като сводка Joy

и един въпрос "низки" страсти със з ли се пише или със с, идващо от нисък? Простете, но и аз съм част от вас!

# 1 482
Много се смях с емоциите с младия господин /още по-загадъчен персонаж, че не се знае какъв е/ и неговата обаятелност, как мина и ни отвя...  Satisfied
Защо не могат да се снимат работите на децата? Какъв е проблемът?

# 1 483
  • София
Дами, не забравяйте че потенциален арбитраж би могъл да присъди и по-малко точки от първоначалните, та преценете риска
А, не, аз само си разсъждавам.

# 1 484

Едната щерка може да влезе, където си пожелае и вярвайте ми, драмата е голяма и за нашето семейство...

Биби, защо е драма, защото се колебаете дали децата да продължат заедно, или да се разделят в различни училища?

Общи условия

Активация на акаунт