СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 182 403
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 560
  • София
Не се притеснявай. Все ще го оправят до 20.06 Simple Smile

# 1 561
  • София
И при мен дава грешка. Може да ни пуснат екстрата с демото на желанията...
Дадоха ни 2 дни за размисли и страсти, сега малко сухи тренировки... До 20.06 ще сме стари пушки. Аз доста има да тренирам, като за 50-60 желания....Joy

# 1 562
  • Sofia
Да, аз чакам и резултата му по рисуване, затова е тоя зор в момента Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 563
  • София
Да, аз чакам и резултата му по рисуване, затова е тоя зор в момента Stuck Out Tongue Winking Eye
Стискаме палци!

# 1 564
  • София
Успех на детето! Ще си намери училището, сигурна съм!

# 1 565
Успех с резултата по рисуване.

Чудя се с бал 460, момиче, колко паралелки да пишем освен желаната? И има ли изобщо смисъл, като тя е във ФЕГ?

# 1 566
  • Варна
Ох, все имам някакво лошо предчуствие, че като почнем да подаваме електронно, да не се скапе тая система. Въвеждаш, въвеждаш и накрая, ако ти изпише грешка ... не знам. Дано да издържи натоварването!
Аз също ви подканвам да пишете  желанията си така, както детето (семейството след обсъждане) е искало, не гледайте точки, пишете реда, който то си е искало. Никой не знае докъде ще стигне. Пък и нищо не губите.
Simple Smile

# 1 567
  • София
Ето таблица с едни сметки: http://www.udoma.org/tmp/2017_vs_2018.pdf

Таблицата е на базата минимален бал за 2-ро класиране от 2017 и е за момичетата в София.
Приел съм, че всики деца са били с успех пълно 6.00 (т.е. 100 точки) от училище.

В последните 2 колони съм сметнал, ако се запазят паралелките и желанията, какъв бал МАТ+БЕЛ е необходим тази година на момиче, за да влезе, при положение, че се брои колко момичета като бройка са влезли миналата година. Закръгленията са по-песимистични. Реално и с малко по-нисък бал пак се влиза в паралелката, но е малко "на кантар".

Има много, много условности: не всички деца са с успех 6.00, има нови паралелки тази година, желанията на децата тази година може да са с различен приоритет (обикновено тези разлики през годините са минимални), има неточост от закръгления и т.н. А има и 3-то класиране ...

Последна редакция: пт, 08 юни 2018, 11:11 от Uprising

# 1 568
  • София
И при мен дава същата грешка, а данните ми са верни във сигурност. Вихрогонче, споко, при всички е Hug Може да ви качват резултатите в момента, затова. Стискам палци!

# 1 569
  • София
Uprising, таблицата не отчита, то май и няма как де, спада на общата успеваемост при баловете над 420-430 тази година.

# 1 570
  • София
Uprising, таблицата не отчита, то май и няма как де, спада на общата успеваемост при баловете над 420-430 тази година.
Тя не е на база сравняване на бал, а колко деца като БРОЙ са влезли.

Примерно:
Миналата година, на ред 3, последното момиче е било с 224 бал подред, т.е. МАТ+БЕЛ=181, а тази година това 224 момиче е с БЕЛ+МАТ=177.

Има и закръгления:
За 2018 с бал БЕЛ+МАТ=177 е реално 219-тото подред момиче, но както писах, закръгленията са песимистични, т.е. 219-тото момиче би трябвало да влезе на 100%.

Последна редакция: пт, 08 юни 2018, 08:20 от Uprising

# 1 571
Вихрогонче, стискам палци!  И ние се вълнуваме за резултати от ИИ за едно много близко на сина ни приятелче.
Странно, аз успях да влезна в системата преди малко, но минута по-късно - не. Нямаше още добавени полета и опции.

# 1 572
  • Sofia
А когато НЕ влязохте, какво ви изписваше? Същото като при мен ли? Благодаря на всички, които ме информирате! Хубав ден от мен Simple Smile По-късно ще пробвам пак, от друг компютър.

# 1 573
При мен:

Грешка:
Невалиден входящ № или код за достъп

# 1 574
  • Sofia
Благодаря, и при мен е същото.
Поне се успокоих, че не е само при мен.
Макар да е ясно като бял ден, че грешката съвсем НЕ е в това, нали?

Общи условия

Активация на акаунт