СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 182 257
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 875
  • София
И средата има значение. От 1 до 4 клас класа ни беше първи по успех и дъщеря ми, нали си е амбициозна, се водеше по другите и вървеше добре. Обаче от 5 ги преразпределиха и попадна в най-смотания клас. Имаме двама отличници накръст. Останалите само двойки и тройки.
Затова сега искам да я дръпна в някое поне средно като ниво училище.

# 1 876
Облачна, аз изварата я слагам в дамски чорапи и го вързвам, за да не се рони. Ама компреса най-добре го направи довечера. Да спи с него, защото казват ,че е добре да стои 7-8 часа.

# 1 877
  • София
Облачна, аз изварата я слагам в дамски чорапи и го вързвам, за да не се рони. Ама компреса най-добре го направи довечера. Да спи с него, защото казват ,че е добре да стои 7-8 часа.

Убивате ме! Joy

# 1 878
Санака, какво се смееш? Зора какво ли не прави....😂

# 1 879
  • София
Дамска, какво се смееш? Зора какво ли не прави....😂

Не, че нещо, ама представям си как би реагирало някое от моите деца, ако реша да му вържа чорапогащник с извара на гърлото и да го накарам да спи с него цяла нощ. Joy JoyJoy

ПП. Русалкааа, рано публикува!

# 1 880
Не чорапогащник, чорап. Ама този аутокоректор си пише каквото иска.😃
Аз съм спала и помага.

# 1 881
  • # супернатурална #
xxxxx, благодаря! Подобни съвети получих и аз.

Скрит текст:
Белото се тук не спира
само леко трансформира
И продукт от изба стара
заменихме със...извара.
Колкото до наше село-
мисля да се хвърлям смело
Не защото имам страх
да не сме в града за смях
А защото искам още
много дни и много нощи
мамината да се връща
в родната си, селска къща.
Ако иска да се учи
и от тука ще сполучи.

# 1 882
  • София
xxxxx, благодаря! Подобни съвети получих и аз.

Скрит текст:
Белото се тук не спира
само леко трансформира
И продукт от изба стара
заменихме със...извара.
Колкото до наше село-
мисля да се хвърлям смело
Не защото имам страх
да не сме в града за смях
А защото искам още
много дни и много нощи
мамината да се връща
в родната си, селска къща.
Ако иска да се учи
и от тука ще сполучи.

Човек и добре да живее, рано или късно се пропива или става поет. Joy Или и двете.

# 1 883
Чета ви от вчера вълненията за квотите и се чудя. Ако бяха приели Истанбулската конвенция, гимназиите колко квоти щяха да направят? 😂

# 1 884
      Аз съм многократно потърпевша от квоти:

-при кандидатстване в ЕГ- имаше квоти, съответно момчета с по-нисък бал.
-при кандидатстване в СУ- пак квоти, кандидатствах за специалност в която квотите бяха 60% мъже, 40 % жени.Пак мъжете с по-нисък бал и впоследствие- по-.предпочитани.

-сега имам само един син, догодина ще кандидатства. Обаче, в нашия град квоти от години нямааа.

Да си имам късмета Simple Smile

# 1 885
  • София
Краули,това е страхотно Joy Браво!

# 1 886
А някой има ли впечатления за Втора Английска като училище? Дадох вчера на сина ми паралелките да си ги подреди според желанията и на второ място той сложи Втора Английска с английски и испански.

Аз не ви го препоръчвам, защото дъщеря ми успя да изкара само една година там и беше ад. Преместих я в НПМГ и изобщо нито тя, нито аз съжаляваме.
Втора английска като училище е сравнително читаво, но само в долните класове (8 и 9 клас), където децата са все още в нова атмосфера, всеки си учи, иска да се изяви пред другите, дисциплината е на ниво. Вече в 11-12 клас е трагедия. Дъщеря ми поддържа връзка със тамошния си клас, смениха 5 учителя по английски, проблеми в класа, класен ръководител сменяха.

И може би ще попитате защо съм преместила дъщеря ми. Да, мога да кажа, че тя реално получи някакви знания там, но една зимна сутрин ми се обади разплакана как е заключена от директорката пред училището на минус 10 градуса докато вали сняг. Това било училище с правила и не можело да се закъснява сутрин, съответно, който закъснее, остава заключен отвън.
И аз като подпалих ... и господари на ефира съм викала. Директорката е отвратителна Grinning А и не че нещо искам да плюя по училището, детето си намери страхотни приятели от там, но 2 АЕГ е известна с рекордния си “надпланов” прием. Детето като беше 8 клас, в началото на годината бяха 26 деца, в края на срока бяха вече 35. Нямаше място в стаите им и караха децата да разнасят столове и чинове...

# 1 887
За 51-во СОУ някой има ли наблюдения.

# 1 888
  • София
Скрит текст:
Нямам дете в 2 АЕГ, съответно нямам и преки впечатления. Но познавам деца, които са доволни. Далеч съм от мисълта да подлагам на съмнение казаното от Марина, още повече, че назад в годините бях чувала за затварянето в студа навън и от други хора,  но болезнената истина е, че ако от поста й се махне абревиатурата 2 АЕГ, той става за жалост валиден и за множество други училища... И в други има осезаемо набъбване на класовете и смяна на учители,  и в други директорът не си е на мястото и/или е извършител на подобни изстъпления. Бг реалности в сферата на образованието...

# 1 889
Ако я бях записала на уроци и школи щеше да надскочи себе си.
Не се кахърете. Не надскачат себе си.

Общи условия

Активация на акаунт