На море в България 2018! - 2

• 92 096
  • 760
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за темата!
Тази година избрах Бела Виста, Синеморец.
Не съм го посещавала преди, но отзивите във форума и туристическите сайтове са отлични, затова се надявам да останем доволни.

И ние така.Няколко години все на север ходим и тази година решихме да разнообразим със Синеморец и по конкретно Бела Виста заради високия рейтинг.Вие от коя дата сте ?

# 16
  • Страната на чудесата
Цезар палас ми е много добър спомен от миналата година, тази пак сме там.
Блу ориндж сме посещавали само на гости на приятели, носеше се зверска смрад на тоалетни от някаква вада покрай хотела.

# 17
  • Варна
Здравейте,
С мъжа ми си мислим да останем в България за летния сезон. Nerd
Може ли да ми препоръчате спокоен и красив хотел по българското Черноморие.
Нямаме претенции за кой регион. Просто бихме искали да е на ниво и да е спокойно.
Ако някой има хубави предложения, ще се радвам, ако мога да почерпя опит.
Поздрави,
Рали Heart Exl

# 18
И ние от север и Албена това лято ще сме на юг в Бела Виста.
Чакаме моренцето с нетърпение, но има много време до тогава.

# 19
Голдън Дюнс Приморско Апартаменти-- някой има ли отзиви за това място?

+1 дават добра цена за юни, само настаняване и се интересувам за кратко море на юг

Последна редакция: вт, 05 юни 2018, 14:35 от polij

# 20
  • Сф
Голдън дюнс е по средата, или айде по към Приморско, на стария път Китен Приморско, на метри от Ммц.Видях го отвън като бяхме в Китен .Супер е, но трябва кола ми се струва.

# 21
Записвам се в новата тема, засега с една резервация за Релакс Поморие и си пожелавам да можем да отидем и втори път в рамките на това лято. Simple Smile

# 22
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали хотел с добра кухня. Ще ходим с дете на 1,4 г и не искам да нося пюрета.

# 23
И аз да се запиша тук.
Някой да изкаже мнение за хотел "Свети Петър" в Константин и Елена? Гледам има оферта в Групово!
Благодаря!

# 24
Отиваме в Блек Сий Стар на плаж Градина в Събота, ще пиша отзиви.

# 25
Здравейте, и благодаря за новата тема на  rusalka!
За тези, които още не са се ориентирали, в момента има Last Minute за Бела Виста на Синеморец с 15% отстъпка в цените за два периода през Визит.
https://www.visit.bg/hoteli/bella-vista-sinemorec-78/
Хубаво лято!

# 26
  • There I was on a July morning
Благодаря за темата!
Не съм го посещавала преди, но отзивите във форума и туристическите сайтове са отлични, затова се надявам да останем доволни.

И ние така.Няколко години все на север ходим и тази година решихме да разнообразим със Синеморец и по конкретно Бела Виста заради високия рейтинг.Вие от коя дата сте ?
От 2-ри юли, а вие?
Миналата година и ние бяхме на северното Черноморие в началото на юли, но морската вода ни се стори твърде студена.

# 27
Привет, търся студио/апартамент по нашето море, като искам да е с по-големичка тераса, вечер да може с мъжа ми да седнем да пием по вино със салата, съответно да има посуда и хладилник, за да нарежа салатата. Не ми трябва изхранване, ще ядем навън. Моля да препоръчате нещо изпробвано, очертава се да може да идем само с голямото дете, без бебето първата седмица на август и се надявам да намеря нещо до 80 лв. на нощ.

# 28
Благодаря за темата!

От 2-ри юли, а вие?
Миналата година и ние бяхме на северното Черноморие в началото на юли, но морската вода ни се стори твърде студена.
От 22 юли сме.Ще чакам тогава по - ранни отзиви от Вас Simple Smile Весело изкарване !!

# 29
  • София
Благодаря за новата тема, Роси! Flowers Tulip
Записвам се с две резервации - Лозенец в края на юни и Цезар Палас през септември.
Ще следя отзивите за Блек сий стар.

Общи условия

Активация на акаунт