СЕДМИ клас – 9 – Време е желания да заявим (18.06.2018–24.06.2018)

• 71 979
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 705
  • София
And she's back! Joy

# 706
  • Sofia
Аз и синът ми подадохме заявлението успешно вчера вечерта точно в 23.08 часа. Имаме входящ номер, успяхме да си прикачим медицинското в нужния формат. Измъдрихме точно 15 желания и ги подредихме в низходящ ред. Просто да кажа. Системата работеше перфектно, нямам забележки. На нас ни отне цялата процедура 3 часа, но защото на момента подбирахме, избирахме и редяхме желаните училища и паралелки. Тоест обединихме двете дейности - умуването и заявяването на желанията - в едно. Получи ни се. Доволни сме. Чакаме класиранията. Успех на всички! ... П.П. Добавям - оценките от свидетелството се появиха веднага след подаването на заявлението!

Последна редакция: чт, 21 юни 2018, 10:06 от vihrogonche

# 707
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Русалке - велика си!  newsm20

Ние днес сме ранобудни, рано, рано сабале закарах младежа на изпит и дори успях да се прибера преди да е излязъл мъжът ми за работа.  bowuu

За училищата - ние сме се устремили към БУЗЕМА, за шивашкото няма как да се класира, за съжаление.  Cry Но и БУЗМА ни е много близо, та и ще му е удобно. Към момента си е харесал каменоделец, но има и други интересни специалности, не е лесно да си избере човек.

# 708
  • Sofia
Горната статия за Бузема снощи я четох - то направо да ти се доучи там! Simple Smile

# 709
  • София
Ще направите така, че тази тема ще излиза на първа страница, когато някой напише БУЗЕМ, ха ха.
И такива училища трябва да има. Нали искате да ядете череши. Simple Smile

# 710
  • София
И бЕло да се пие...

# 711
  • sofia
Аз пък сега се зарових в сайтовете на някои у-ща.
За записване искат:
Необходими документи за записване:
1. ПОПЪЛНЕНО ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА ЗАПИСВАНЕ НА РЕДОВЕН УЧЕНИК В VІІІ КЛАС ПРЕЗ УЧЕБНАТА 2018 – 2019 Г.
2. ОРИГИНАЛ НА СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ ПО ЧЛ. 130, АЛ. 1 ОТ ЗПУО
3. СЛУЖЕБНА БЕЛЕЖКА ЗА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ НАЦИОНАЛНОТО ВЪНШНО ОЦЕНЯВАНЕ В VII КЛАС ПО МАТЕМАТИКА И БЕЛ

В други у-ща намирам, че искат картон и бележка за ваксини. Картонът на детето не е връщан и честно казано - не зная къде да го търся!
Дали ще е нужен?

# 712
  • Бургас
Момичета, добро утро!
Моля ви да ми кажете, когато качвам медицинско сканирам предната част в pdf където е името на детето, задната където са специалистите няма как да я кача и нея. Това проблем ли е? Не знам да пускам ли заявлението или да отида на място, че да не ми направят проблем.
Благодаря!

Последна редакция: чт, 21 юни 2018, 09:32 от Mira 1919

# 713
Подaдох онaлaйн и aз без никaкъв проблем вчерa вечертa. Бях се приготвилa, aко почне дa ми зaбивa, изхвърля и ходи по нервите, дa отидa днес нa място.. , но нищо подобно не се случи. Зa 15 мин ги нaцъкaх. Появихa се оценките веднaгa след товa, кaкто си трябвa. Вх.номер, чaс. Всичко е точно.

# 714
  • София
Нищо не съм подала, няма и да подам, сигурно до 26-ти Rage Пуууу, тази нерешителност, явно от баща си я е наследил, от мене само хубавите работи, естествено!

Русалчице Joy Hug

# 715
Момичета, добро утро!
Моля ви да ми кажете когато качвам медицинско сканирам предната част в pdf където е името на детето, задната където са специалистите няма как да я кача и нея. Това проблем ли е? Не знам да пускам ли заявлението или да отида на място, че да не ми направят проблем.
Благодаря!

Не мисля, че е проблем. И без друго това медицинско в един момент ще трябва да се представи в оригинал при записването. При нас се получи същото - бях сканирала двете страни в два отделни файла, но се оказа, че има възможност за качване само на единия. Не ми се занимаваше да ги сложа в един файл и двете страни, затова прикачих само тази, на която е написано името на детето.  При положение, че няма точни инструкции как трябва да изглежда сканираното медицинско (или поне аз не намерих такива), смятам, че и така върши работа на този етап.
Дано не те подвеждам.

# 716
  • Бургас
Момичета, добро утро!
Моля ви да ми кажете когато качвам медицинско сканирам предната част в pdf където е името на детето, задната където са специалистите няма как да я кача и нея. Това проблем ли е? Не знам да пускам ли заявлението или да отида на място, че да не ми направят проблем.
Благодаря!

Не мисля, че е проблем. И без друго това медицинско в един момент ще трябва да се представи в оригинал при записването. При нас се получи същото - бях сканирала двете страни в два отделни файла, но се оказа, че има възможност за качване само на единия. Не ми се занимаваше да ги сложа в един файл и двете страни, затова прикачих само тази, на която е написано името на детето.  При положение, че няма точни инструкции как трябва да изглежда сканираното медицинско (или поне аз не намерих такива), смятам, че и така върши работа на този етап.
Дано не те подвеждам.
Благодаря!
Виждам, че за медицинско има възможност да се прикачи файл по всяко време, така че наложи ли се ще променям.
Хубав ден на всички!

# 717
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Момичета, добро утро!
Благодаря!

Нашето медицинско е на 2 страници в един документ, но и само първа страница да е сканирана, според мен, няма проблем. Никъде не видях да пише как точно трябва да е, нито има как системата да отчете, че е само едната страница.  Simple Smile

# 718
  • София, Младост 2
Да разбирам ли, че е нормално да пише, че "Все още няма оценки от свидетелството" и въпреки това мога да подам, а те ще се появят след това?

Вчера с дребното наредихме паралелките, 21 броя - но заради липсващите оценки не подадохме и решихме да изчакаме малко. Но ако казвате, че ще стане, ще сме приключили и ние до края на деня, няма да спъваме бързата обработка на класирането Simple Smile

# 719
  • Пловдив
Момичета, добро утро!
Благодаря!

Като сканираш в pdf, направи си файл с две страници. Не може да нямаш такава опция.
Иначе вчера някой писа, че тази година системата приема два файла. /по спомени миналата година това не беше възможно/.

hedra, вече няколко мами казаха, че оценките се появяват, след като е попълнено електронното заявление. Така че действайте.

Общи условия

Активация на акаунт