Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 69

• 93 252
  • 771
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Клиниката работи на предела на капацитета си. Мислех, че само за репродуктивните специалисти е така, но като гледам е и при проследяване, раждане. Часовете се записват трудно с месец-два напред. Явно се опитват да оптимизират каквото могат и да не е ангажиран един лекар с този телефон постоянно. Поне аз така си го обяснявам.

# 481
  • Варна
А за пациентите на Др Тихомирова мога да споделя, че ако не знаят тя ще излиза в майчинство от средата на септември Simple Smile

# 482
А за пациентите на Др Тихомирова мога да споделя, че ако не знаят тя ще излиза в майчинство от средата на септември Simple Smile

Оо аз не знаех, че ще е толкова скоро, предполагах защото все по- малко хора има при нея. А знае ли се кой ще вземе нейните пациенти или ще се преразпределят между всички.

# 483
  • София
Обяснили са на сайта им, че който има нужда може да звънне на регистратурата.

# 484
  • sofia
Здравейте ,
Днес ми се обадиха че няма да има трансфер на 5 ти ден , а днес 3 ден са спряли да се делят клетките. Имал ли е някой подобен случай . Първи опит ми е на ЕЦ , не могат да кажат каква е причината.

# 485
Криси, при нас едното спря на пети ден. Можеш да си запишеш час за коментар, ако нямаш идея как да продължите.

# 486
  • В сърцето на любимия човек
Случва се понякога. Ако спермограмата е наред се предполага, че е лоша случайност, но ако има проблеми там се препоръчва SDI тест, МАСS и IMSI, за да се гарантира максимално добър подбор на сперматозоидите.
При нас на няколко пъти ни се случваше на 3ти ден да са перфектни и на 4ти ден да се скапят. Като ги вкараха в ембриоскоп и се разбра, че се делят неправилно.

# 487
  • Варна
Момичета, какво става ако по време на стимулацията се пада да ви викат в неделя? Аз гледам тази схема Simple Smile

# 488
Момичета, какво става ако по време на стимулацията се пада да ви викат в неделя? Аз гледам тази схема Simple Smile
Отиваш на преглед Simple Smile, както и в събота също.

# 489
  • София
Мен никога не са ме викали в неделя на преглед. Тогава има ли някой от репродуктивните да преглежда?

# 490
Мен никога не са ме викали в неделя на преглед. Тогава има ли някой от репродуктивните да преглежда?

Има си дежурни. Даже и пункции правят.

# 491
  • София
Момичета на някоя, която чака за час за коментар при Стаменов от юли месец, да са и звъннали вече? Надявам се да ме запишат за септември.

# 492
  • София
Никога не са ме викали в неделя.
А тази схема от къде е? Доктора ли ти я даде? Никога не съм имала предварителна схема. Винаги е било от преглед до преглед.

# 493
  • София
Мен са ме викали в неделя доста често. Много е спокойно и се минава бързо.

И аз чакам за час за коментар от юли при д-р Стаменов.

# 494
  • София
То в неделя, друг освен Стаменов май не работи рутинно.

Общи условия

Активация на акаунт