Имот в Гърция? Какво ни трябва?

• 115 421
  • 845
  •   1
Отговори
# 210
Ако си близо до морето да а там цените са олеле малеле иначе  в някой селце навътре . Живяла съм в Гърция знам какво е положението

# 211
  • В градината...
Честито, Агент, дано сделката мине по мед и масло.

# 212
  • Атина
Честито Агент! Значи вече и ти минаваш към гръцките мами, поне през лятото.

# 213
Браво Агент. Много се радвам. Със здраве да си живеете в нея.
Аз се отказах от морско жилище на този етап от живота си  но като се появат внуци с удоволствие пак ще се оглеждам.

# 214
Ние сме в Неа Кирдилия. Пиши на лични може да се засечем докато сме там и да си ходим на гости. В апартамент сме на първа линия и гледка към морето. Завършихме ремонта и даваме под наем. Иначе за дълъг уикенд е перфектно.

# 215
Абе намират се изгодни оферти..

Примерно

Μονοκατοικία για αγορά - Κομοτηνή
106 m2   3 Υπνοδωμάτια    1 Μπάνιο
 Τιμή € 45.000
https://www.spiti24.gr/1576173

# 216
  • София
Искам да кажа, че много се радвам, че нещата се развиха точно така и взехме точно тази къща.

# 217
  • София
Честито!!
А в кои сайтове гледахте и търсихте? От къде я намерихте в крайна сметка?

# 218
  • София
Ами, така стана, че тази къща конкретно беше нещо като частна обява. В смисъл на една мацка, която прохожда като брокер за малка гръцка фирма.
Иначе си кореспондирахме с Ремакс - дърво. Аз май назад писах.
Мъжът ми беше намерил 2 апартамента на Халкидики от Грекодом, но решихме, че са ни скъпи и далече.
Май и други брокери и агенции имаше, но мм се разправяше с тях.

# 219
FreeAgent,  гоооляяямооо честито! Споредн мен вложението е много разумно. Хайде всичко да мине гладко по сделката и незабравими моменти в къщичката ви пожелавам.

# 220
Чухме, че има брокери, които обещават да организират ремонти без комисионни, а в действителност взимат Солидна скрита комисионна като надуват доста цените и не дават фактури за закупените материали, мебели, труд..

# 221
  • София
Предлагаха ни така един два апартамента за ремонт. Отказахме се.
Къщичката ни е ремонтирана преди да се пусне за продажба. Даже покрива е направен.

# 222
Много добре сте направили...Някои хитри хмм организатори на ремонти, обикновено брокери ,правят доста пари на чужд гръб:((( Трябва да се иска фактура и да се знае цената на всичко..В противен случай се лъже много, а и доста българи не знаят гръцки език, за да се информират сами...Sad( използва се и това..

# 223
  • Атина
Много добре сте направили...Някои хитри хмм организатори на ремонти, обикновено брокери ,правят доста пари на чужд гръб:((( Трябва да се иска фактура и да се знае цената на всичко..В противен случай се лъже много, а и доста българи не знаят гръцки език, за да се информират сами...Sad( използва се и това..
Това с ремонтите е сложна работа дори и на родното място, а какво остава в чужбина... Мен не биха ме притеснявали толкова комисионните и кой какви пари изкарва, а резултатите от ремонта, който е трудно да бъде контролиран в чужда държава. Аз бих си търсила нещо вече готово, както е направила Free Agent.

# 224
Хеликоптер ви трябва.

Общи условия

Активация на акаунт