ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 6

• 23 688
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
# 196
 Майче, точно днес я гледах тая сцена около 20 пъти Grinning Благодарско Heart Много готино !

# 197
Ох, Майче бе, стана ми топло Joy
На гифчета е по-яка дори, благодаря от сърце Kissing Heart
Сега като я изгледах така - ше ме прощавате, че не им се получавало Stuck Out Tongue Winking Eye

# 198
Домаскена, след малко се захващам в търсенето на сините хавлии, че в момента вая тяло като на Наум.

Ееее браво, Майче! БРАВООО!

# 199
За тези, които гледат мача в момента, коментара на приятелката ми :
"Защо си мисля ,че капитана на Египет ще нощува 5 денонощия в Хеопсовата пирамида само на папируси и оризова вода след този автогол.." JoyJoyJoy

Моля Simple Smile
.....май на Дона не и харесаха.

# 200
За тези, които гледат мача в момента, коментара на приятелката ми :
"Защо си мисля ,че капитана на Египет ще нощува 5 денонощия в Хеопсовата пирамида само на папируси и оризова вода след този автогол.." JoyJoyJoy

Моля Simple Smile
.....май на Дона не и харесаха.

Приятелката ти кърти! Да я поздравиш!

ъъъ харесаха ми, как няма да ми харесат - това беше душевен оргазъм, друго не можах да напиша. Първо и второ ми харесват ужасно много, на третото съжалих Диана - как ли се е цапардосала на тавана? Confused

# 201
Хо хо идвам с новини😎 вижте само каква холивудска усмивка си е барнал Батко за новият сезон😎
Скрит текст:

# 202
Хо хо идвам с новини😎 вижте само каква холивудска усмивка си е барнал Батко за новият сезон😎
Скрит текст:

Тва за Банков ли е?

# 203
Аз имам няколко любими момента, които така се забелязват особено добре - той как я гледа в началото. Ръката му на бузата й, когато я обръща към себе си, отметнатата му назад глава, как тя го прегръща и накрая запазената му марка - да я погали по лицето. Съвършена е тази сцена Heart

Ахахахахха, Хъмбъл, уби цялата романтика Joy

# 204
ъъъ харесаха ми, как няма да ми харесат - това беше душевен оргазъм, друго не можах да напиша. Първо и второ ми харесват ужасно много, на третото съжалих Диана - как ли се е цапардосала на тавана? Confused

Аз това за тавана отдавна го приказвам хахаха. Горката, уби се в тая кола, направо сътресение е получила сигурно. Joy На Марио му е добре там отдолу, да му мисли тя хахах. Обачее, сцената както казва Москита е съвършена, само на гифчета като я гледам ми е кеф и ми предизвиква гъделичкане в стомаха, а в допълнение с музиката и монолога към припадам.JoyHeart Eyes

Уфф, днеска никак не мога да се включа значи. Ама тая вечер ми беше изключително интересна. Вие ги гледате сенегалците по телевизията, аз на живо ги гледах. Големи сладури, ама много черни беее. Joy

# 205
Яни:
Once you go black, you never go back Wink

# 206
Хъмбъл, кой е тоя филм? Мисля, че няма да го гледам обаче.
Велислав има един друг филм от миналата година, късометражен "последните 2 дни". Някой открил ли го е някъде?

Майче, супер си! На гифчетасе виждат повече детайли!

Последна редакция: ср, 20 юни 2018, 00:09 от fchelata

# 207
 Да знаете при стрес - само йога,тъй де...вино ахаахахах. От следващия сезон може и така да го гледаме тоя сериал.

# 208
Струвало си чакането значи.На мен ми е толкова химична тази сцена,че няма накъде.
Под душа Марио почти не позволи на Зорница да го целуне,тук той я целуваше и я галеше по лицето,а накрая се сушиха един в друг.Извод не само секс,а любов.Но въпреки това стринките във фейса бяха писали,че това било само секс в кола с просто колега.Е интересни колеги,ще да имат те.

# 209
Зайко, не почти, изобщо не й позволи да го целуне. Тя го налетя, той я дръпна от себе си и дотам. Затова контрастът е страхотен Heart
Стринките си мечтаеха за хотел, аз щях да повърна, ако им се беше сбъднала мечтата Grinning

Общи условия

Активация на акаунт