От Великобритания до България – Превоз и закупуване на поръчките ни – 17

• 54 297
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
  • София
ами аз мога да ходя след работа и там е ужас.
затова ходим с мъжа, той се спасява с колата, аз притичвам за пратките.
преди работеха и в събота, тогава беше по-добре.
ама то в софия си е ужас навсякъде.
написах го във връзка с индустриалното разположение, че може би в това отношение е по-удобно.

# 571
  • Sofia
Чудно ми е кой и как пази пратките в камиона, паркиран и отворен дни наред.
Между другото, и аз винаги това съм се чудила... Rolling Eyes

А места за спиране с колата набързо всеки път намирам пред офиса на GGBG.

# 572
И аз винаги си намирам място пред ГГБГ. Само тази събота спрях малко по-далече, защото предположих, че няма да има места отпред. Нормално, имаше все пак 10 човека опашка. Ама може да се спре и след склада и от другата страна, и т.н.

Мда, докато чаках на опашка, си мислех дали ако взема пратка от купа, някой от опашката би реагирал. Joy

# 573
Аз пък се чудя как се ходи с градски транспорт до офиса на Габриели. Ако някой знае, нека даде знак.

# 574
  • София
с автобус 102.

# 575
Има ли някой, който да си е получил пратките от курс 492 и 494 от GGBG изпращани по Еконт за провинцията?

# 576
Има ли някой, който да си е получил пратките от курс 492 и 494 от GGBG изпращани по Еконт за провинцията?

Преди малко ми смениха статута на пратка от курс 492 на "изпратена", така че я очаквам утре.
Притеснява ме обаче, че имам доставена в склада им в Англия стока на 1 декември, която все още не е отразена в системата на ГГБГ и нямам представа как се движи, в кой курс е и дали изобщо ще я получа.

# 577

Преди малко ми смениха статута на пратка от курс 492 на "изпратена", така че я очаквам утре.
Притеснява ме обаче, че имам доставена в склада им в Англия стока на 1 декември, която все още не е отразена в системата на ГГБГ и нямам представа как се движи, в кой курс е и дали изобщо ще я получа.
Станахме банални, ама такава безпомощна организация...

# 578
По същия начин съм и аз на 4 са получили поръчката ми, нито я отразиха за приета, нито че е тръгнала неделя. Писах им имейл няма отговор нищо. Четох по-назад, че при предишни курсове се случвало това чак като дойде в София я отразяват, дано и при мене е такъв случая, а не да е затрита някъде. Като гледам съпорта им много зле, а ги харесвах доста, но в такива ситуации нямат извинение.

# 579
Ама всичко е при тях ,не  търсете в системата няма скоро да ги оправят много са пратките.Значи от курс 492 който е тръгнал на 26 ноември пратката я прибра сина ми още миналата седмица.На този 494 тръгнал от Англия на 2 декември я е взел вчера.Курса е пристигнал още в петък май и ги раздават.Потърсете си ги.Ако получавате с еконт ,звъннете един телефон на ГГБГ и като кажете ID ще видят какво е дошло и ще ви го изпратят.
Аз пък се ядосах на Габко ,ама карай и те са се пощурили ,обаче нещо май има нови хора и не са от най оправните!

# 580
  • Sofia
cia_maritima, какво стана с липсващата ти пратка? Откри ли се, в крайна сметка?

# 581
cia_maritima, какво стана с липсващата ти пратка? Откри ли се, в крайна сметка?
За съжаление не.

# 582
Знам, че има отделна тема за Асда, но не върви, а ми е спешно да питам - направих първата си поръчка. Първоначално беше 94 паунда, днес трябва да отиде при превозвача. Сега влизам да видя как се движи и виждам, че общата сума на поръчката е 55 паунда, а от сметката ми са дръпнати 205лв. Какво се прави в такъв случай?

# 583
  • София
Знам, че има отделна тема за Асда, но не върви, а ми е спешно да питам - направих първата си поръчка. Първоначално беше 94 паунда, днес трябва да отиде при превозвача. Сега влизам да видя как се движи и виждам, че общата сума на поръчката е 55 паунда, а от сметката ми са дръпнати 205лв. Какво се прави в такъв случай?
Обикновено се свързваш със сайта, от където е поръчката и питаш какво/защо.

# 584

Явно са отпаднали някои артикули, но те първоначално си дърпат цялата сума. Разликата ще ти я възстановят после, следи си движението по картата. На мен ми се е случвало и така са процедирали винаги.

Общи условия

Активация на акаунт